QUOTE(Ju-ka @ 2014 05 20, 14:55)
Pas mus padengia tik 4 IVF 80% iki 42 metų. Gal netgi sakyčiau padengia 4 punkcijas o pačių procedurų gali būti gi daugiau, jei gaunasi snaigutės. Tai mano pirmas IVF bet prieš tai LT darėm 4 IUI. Vaistus irgi čia visus padengia 80%
a tai tada kitaip, kad ir kaiminystė.. čia ir kaip skaičiau kad 6 punkcijas, bet jei su snaigutėm,tai tipo kaip dovana, ir neskaičiuoja į tuos 6, tai bet vistiek sumoka, negi tada pati turiu mokėt, o rašo dovana. a nežinau, tiek dar nesigilinau, pirma reik pirmą apturėt..
QUOTE(Atisa @ 2014 05 21, 02:42)
"tik" 4 padengia

labai mazai

Suprantu, kad ne ta norejai pasakyti, bet nesusilaikiau

Mums, cia gyvenantiems LT, ir nuo pat pirmos proceduros mokantiems po keliolika tukstanciu, tie "Tik" 4 atrodo kazkas nerealaus
aš suprantu... gal ne vietoj buvo klausimas, bet tiesiog buvo įdomu palyginti...
vienur tokie pliusai, kitur kiti. mes mokam nežmoniškus mokesčius, draudimus didesnius, gerai, va kaip dabar reikia, pasinaudojam, o jei ne, moki ir nieko atgal negauni.
plius, kas susiję su vaikais, konkrečiai Belgijoje gauname TIK 15 sav vaiko auginimo atostogų, bųti po metus ar du namie čia tik pasvajoti. tiek lauki tiek planuoji leliuką, o galiausiai reikia 4-6 mėn į lopšelį atiduoti, jei nenori darbo prarasti

taip kad, ne visi kampai pozityvūs.
QUOTE(Ethan @ 2014 05 21, 06:37)
Botanique, as irgi turiu keleta problemeliu. Mano AMH l didelis mano amziuje.. 0.85. Kada mazdaug liepa darysites IVF?
Mums is karto pasake IVF, jokiu kitu budu..
aš nežinau kas tas AMH ir koks pas mane

nu tikiuos, kad man ir darė, nes aš nemačiau rezultatų, viskas ligoninėj, o aš ir neklausiau
kada tiksliai dalrysim dar nežinau.
birželio 3 turiu konsultaciją, papasakos daugiau. beet kažkur birželio 9-12 turi būti mm, tai va tada pradės stimuliacijas, ir birželio gale turbūt bus punkcija. Liepą turiu omeny kad jau žinosiu arba arba.