Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(vilvi @ 2014 05 23, 09:37)
Vizitas 27 d  ax.gif oj tikiuosi gero derliaus rolleyes.gif
ir as visai noreciau kokiu vitaminu, tik kiek klausiu gyd, nieko neskiria... kazkas irgi vit. E rekomendavo, bet be gyd zinios nesinori pradeti!
aha, gal tu ir teisi del soliariumo... apseisiu  rolleyes.gif
Mergaites, o po kiek jums gonalio skiria?

Tikiuosi bus tikrai geras derliukas 4u.gif Na as ir del soliariumo sakyciau, kad gal nevertetu mirksiukas.gif Man skyre 5 dienas po 225, o 2 po 112,5. Na man irgi nieko neskyre, sake tik gerti folio rugsti, bet dar as pati geriu Ovaboost, dabar galvoju del vitamino E, man nieko apie tai nesake Dr. Kaip manot, jei as pati juos savo nuoziura pagerciau, nebutu blogai?
Atsakyti
Va va, ir as apei vit E galvojau, bet gal tikrai nieko blogo jei savavaliskai ji pasiskirsiu rolleyes.gif gi ne koks vaistas... o folio rugsti visa laika geriu nuo planavimo pradzios... kai pagalvoju, jau tuoj du metai bus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 23, 11:06)
Va va, ir as apei vit E galvojau, bet gal tikrai nieko blogo jei savavaliskai ji pasiskirsiu rolleyes.gif gi ne koks vaistas... o folio rugsti visa laika geriu nuo planavimo pradzios... kai pagalvoju, jau tuoj du metai bus...  doh.gif

As irgi apie 6 metus vartoju foli, bet su pertraukomis mirksiukas.gif
Gal senbuves galetu mums patarti del vit E, kaip jus patartumete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florid: 23 gegužės 2014 - 11:06
QUOTE(florid @ 2014 05 23, 11:05)
As irgi apie 6 metus vartoju foli, bet su pertraukomis  mirksiukas.gif
Gal senbuves galetu mums patarti del vit E, kaip jus patartumete?  4u.gif

aš gėriau visą puokštę - vit D, E, B, C, folinę rūgštį 1000 mg.
dabar, kai jau nestuke.gif tai sakė viską nutraukt, išskyrus folinę rūgštį, nes "kam tos chemijos vaikui reikia" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 05 23, 12:11)
aš gėriau visą puokštę - vit D, E, B, C, folinę rūgštį 1000 mg.
dabar, kai jau  nestuke.gif  tai sakė viską nutraukt, išskyrus folinę rūgštį, nes "kam tos chemijos vaikui reikia"  g.gif

Sveikinu tapus nestuke.gif lengvo nesiojimo 4u.gif
Aciu uz ats 4u.gif o jus gerete visu siu vitaminu komplekta ar pirkote visus atskirai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės visos. Prisiduodu po apžiūros. Po 9 dienų puregono po 300 UI 5folikulai +3(arba 2). Vienas iš dešinės jau didelis apie 20mm ir iš dešinės vienas 15 mm, kiti kaip supratau mažesni. Jeigu viskas gerai punkcija antradienį arba trečiadienį. Dar šiandien skambinsiu, nes gali būti kad reikės dar badytis. Pas mane jau iš vieno šono melynės sad.gif Ar kam nors buvo, kad vienas šonas skauda kai leidies vaistus o kitas ne? Aš į dešinį šoną kai leidžiuos net adatos nejaučiu o kairys...ooo...
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 23, 11:23)
Sveikinu tapus  nestuke.gif  lengvo nesiojimo  4u.gif
Aciu uz ats  4u.gif o jus gerete visu siu vitaminu komplekta ar pirkote visus atskirai?  blush2.gif

ačiū 4u.gif dar labai anksti, tik 9 sav. blush2.gif
aš gėriau visus atskirai ir pirkau tuos, kur didžiausios dozės. dar papildomai gėriau metforminą, ir tiroksiną, nes pas mane problemos su skydliauke ir PKS. dabar man gyd.sako, kad tai padėjo. kai pagalvoju, jeigu tik tiek, sąlyginai, nedaug tereikėjo, galėjau daug anksčiau viską išsitirti, bet nei viena buvusi gine to neakcentavo, nors žinojo doh.gif pati nusprendžiau viską išsitirti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 23 gegužės 2014 - 11:36
QUOTE(Ju-ka @ 2014 05 23, 12:23)
Sveikutės visos. Prisiduodu po apžiūros. Po 9 dienų puregono po 300 UI 5folikulai +3(arba 2). Vienas iš dešinės jau didelis apie 20mm ir iš dešinės vienas 15 mm, kiti kaip supratau mažesni. Jeigu viskas gerai punkcija antradienį arba trečiadienį. Dar šiandien skambinsiu, nes gali būti kad reikės dar badytis. Pas mane jau iš vieno šono melynės sad.gif Ar kam nors buvo, kad vienas šonas skauda kai leidies vaistus o kitas ne? Aš į dešinį šoną kai leidžiuos net adatos nejaučiu o kairys...ooo...

Sveikute 4u.gif Na manau visai neblogai mirksiukas.gif na man abu vienodai skauda biggrin.gif bet pastebejau, jei staigiau duriu, ne taip skauda, bet nevisada taip iseina, ypatinagai vakar sunkiai sekesi doh.gif o va kai 1 karta su ilgu protokolu buvau, tai irgi visi sonai buvo melyni, si karta be melyniu smile.gif
Mus skirs tik 2-3 dienos thumbup.gif
Atsakyti
as tai folio r. geriau su pertraukom, tiek metu tas planavimas, man jau bloga nuo jos butu vien paziurejus unsure.gif Dabar vel nusipirkau, geriu.

QUOTE(Ju-ka @ 2014 05 23, 13:23)
Sveikutės visos. Prisiduodu po apžiūros. Po 9 dienų puregono po 300 UI 5folikulai +3(arba 2). Vienas iš dešinės jau didelis apie 20mm ir iš dešinės vienas 15 mm, kiti kaip supratau mažesni. Jeigu viskas gerai punkcija antradienį arba trečiadienį.

Tai ir viskas gerai, iki punkcijos ju bus daugiau 4u.gif As per pirmaji savo IVf turejau gal tik 8 ispunktuotas, is kuriu dalis neapsivaisino (nes pusei netaike ICSI), is Icsi apsivaisino vienas, ji tik ir isodino. Ir jis po namus laksto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(florid @ 2014 05 23, 13:38)
bet pastebejau, jei staigiau duriu, ne taip skauda, bet nevisada taip iseina, ypatinagai vakar sunkiai sekesi  doh.gif o va kai 1 karta su ilgu protokolu buvau, tai irgi visi sonai buvo melyni, si karta be melyniu  smile.gif

del to durimo- reikia kazkaip atrasti gera kampa adatos ir letai viska daryti, net letai vaistus stumti, tada maziau melyniu lieka ax.gif Aisku, dar lyginant Puregono piestuka ir paprasta svirksta, tai piestukas ohoho koks malonumas leistis biggrin.gif su svirkstu daug sunkiau.

Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 23, 10:06)
Va va, ir as apei vit E galvojau, bet gal tikrai nieko blogo jei savavaliskai ji pasiskirsiu rolleyes.gif gi ne koks vaistas... o folio rugsti visa laika geriu nuo planavimo pradzios... kai pagalvoju, jau tuoj du metai bus...  doh.gif

Šiaip patariama bent tris mėnesius vartoti papildus ar vitaminus, tai gal dbr jau neverta pradėti, bet gi galima paklausti gydytojo nuomonės 4u.gif
QUOTE(Ju-ka @ 2014 05 23, 11:23)

drinks_cheers.gif Greičiausiai kartu apturėsim punkciją mirksiukas.gif
Tai ką man kalbėti, tiek badausi ir dar su ilga schema, bet man kažkaip viskas paprastai nei skauda nei mėlynės lieka, bac baca bac ir viskas blush2.gif O gal Jūs kartais su kitokiais švirkštais leidžiatės, aš tai perkuosi insulininius, tai ten adatėlė labai plonytė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 23 gegužės 2014 - 11:51
Panos, dr sake kad 3 savaites reikes, o as tiek atostogu neturiu sad.gif
Papildyta:
Kiek suprantu pacios leidziates vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 23, 12:50)
Šiaip patariama bent tris mėnesius vartoti papildus ar vitaminus, tai gal dbr jau neverta pradėti, bet gi galima paklausti gydytojo nuomonės  4u.gif

drinks_cheers.gif  Greičiausiai kartu apturėsim punkciją  mirksiukas.gif
Tai ką man kalbėti, tiek badausi ir dar su ilga schema, bet man kažkaip viskas paprastai nei skauda nei mėlynės lieka, bac baca bac ir viskas  blush2.gif O gal Jūs kartais su kitokiais švirkštais leidžiatės, aš tai perkuosi insulininius, tai ten adatėlė labai plonytė  4u.gif

Aš su pieštuku visai neskauda irgi bac bac tongue.gif tik kad pastebėjau kad į vieną šoną išvis nejaučių o į kita jaučių kai adatėlė lenda į odą smile.gif Kai pirmas IVF tai vyras pradžioje šalia sedėjo, sakė bus blogai padėsiu lotuliukas.gif Seniau vaistinėje nuo medikamentų kavpo ar nuo minčių apie švirkštus blogai pasidarydavo, alpdavau lotuliukas.gif O dabar greitais tik pykšt ir jokių čia alpimų verysad.gif ko tik nepadarysi...
Atsakyti