Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

Is 13 apsivaisino 9 wub.gif rytoj vaziuoju embrioniuku isodinimui wub.gif
Papildyta:
Dreamsiuke, kaip tau sekesi? 4u.gif
Vilvi, kaip tavo sveikatele? tikiuosi geriau jautiesi 4u.gif
Galileja, UK tas pats kai ir Norvegijoje, dave tiek vietine narkoze r galejau begti po geros val., na o Lt kitaip, duoda visa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 26, 10:13)
Is 13 apsivaisino 9  wub.gif  rytoj vaziuoju embrioniuku isodinimui  wub.gif
Papildyta:
Dreamsiuke, kaip tau sekesi?  4u.gif
Vilvi, kaip tavo sveikatele? tikiuosi geriau jautiesi  4u.gif
Galileja, UK tas pats kai ir Norvegijoje, dave tiek vietine narkoze r galejau begti po geros val., na o Lt kitaip, duoda visa.  4u.gif

Uuuuj, koks geras rezultatas! ir kaip greit cia viskas vyksta! thumbup.gif kiek dazniausiai isodina?
Mano sveikatele tai kol kas taip stabiliai! temperaturos nera, nors galva tokia keistoka... gerkle truputeli paraudus, bet gal nieko, atsilaikysiu! tik va MB apsislogavo, tai baisiai bijau, akd neuzkrestu, nes ir taip ant ribos laikausi doh.gif zodziu spanguoles su medum ir imbierine arbata toliau eina i trasa rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos-prisiduodu, deja, bet turiu tik 6 kiaušiąlastes, vienoj kiaušidėj visi 5 folikulai buvo tušti verysad.gif Nežinau ar liūdėt, bet čia merginos visada akcentuoja, kad ne kiekyje esmė-tai tuo ir vadovausiuos, kas belieka ax.gif
Įsodinimas man numatytas penktadienį, jei viskas vyks sklandžiai, nori auginti iki blastų, o kaip bus eigoj sužinosiu mirksiukas.gif
Florid pas Tave viskas šaunu wub.gif Sodins jau ryt, nenori ilgiau auginti g.gif
Vilvi laikykis-nepsiduok, aš šnd gavau antibų dozę, kai pasakiau, kad kažkas bando mane ,,pargriauti" ax.gif
Atsakyti
Dreamsiuke, na tikrai neliudek, gal is ir visi apsivaisins! 4u.gif laikysiu kumstukus, kad tik toliau viskas puikiai klotusi! ax.gif
As sian paskutini gonali leidziuos, o ryt vakare keliauju derliaus ziuret, neramu jau net darsoi! blush2.gif siandien jau sonai braska, jauciu karts nuo karto pamaudenimus. reikes ir man pasisakyt, kad kazkos persalimas megina kabintis...
Papildyta:
Mergaites, o ar padideja tikimybe, jei paaugina iki blastuciu? blush2.gif
Atsakyti
vilvi, Dreamsiuke, florid, sėkmės jums didžiausios, mergaitės, laikysim kumštukus už jus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 26, 16:52)
Mergaites, o ar padideja tikimybe, jei paaugina iki blastuciu?  blush2.gif

taip, pastojimo procentas didesnis su blastutem 4u.gif cia tiek sio skyrelio statistika remiantis, tiek oficialia smile.gif

sekmes visoms merginoms, laukiam PUPO 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2014 05 25, 11:55)

Gal yra mergaiciu kurios mane prisimena, tai noriu pasidziaugt kad pries keturias dienas mums gime taip ilgai lauktas ir svajotas dziaugsmelis...mergyte wub.gif

sveikinu, kaip greit laikas bega 4u.gif

tuoj ateisi antro leliuko cia planuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Dreamsiuke tikrai nereikia liūdėti, svarbiausia, kad tinkamai dalintusi ir butų puikios kokybės 4u.gif kokybe geriau nei kiekybe mirksiukas.gif kaip tu jautiesi po punkcijos?
Vilvi, blastutes yra daug stipresnes, nei embrioniukai, ir didesne tikybe, kad pasiliks pilvelyje wub.gif
Būtinai gerk daug arbatos, ale ot ta bacila ilgai laikosi pas tave, sveik kuo greiciau 4u.gif
Man sakė, kad rytoj embrioniukus sodins na ir likusius iki blastuciu augins (duok D kad jų butų) rytoj zinosiu. Rytoj jau kalbinsiu mazucius, kad pasiliktų pas mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 26, 17:08)
Dreamsiuke tikrai nereikia liūdėti, svarbiausia, kad tinkamai dalintusi ir butų puikios kokybės  4u.gif kokybe geriau nei kiekybe  mirksiukas.gif kaip tu jautiesi po punkcijos?
Vilvi, blastutes yra daug stipresnes, nei embrioniukai, ir didesne tikybe, kad pasiliks pilvelyje  wub.gif
Būtinai gerk daug arbatos, ale ot ta bacila ilgai laikosi pas tave, sveik kuo greiciau  4u.gif
Man sakė, kad rytoj embrioniukus sodins na ir likusius iki blastuciu augins (duok D kad jų butų) rytoj zinosiu. Rytoj jau kalbinsiu mazucius, kad pasiliktų pas mane  wub.gif

Kažkoks sudėtingas šis kartas, į veną tik iš trečio karto anesteziologė pataikė, nors niekada tokių bėdų nebuvo doh.gif dbr vaikštau su gumbuota ir pamėlynavusia ranka unsure.gif
Atrodė, kad jaučiuosi gerai, nuvežė į palatą, dar kurį laiką pagulėjau, išvažiavom namo ir ką-tik grįžom, tai vos spėjau iki wc, bet dbr jau viskas gerai ax.gif
Ruošk jau kalbas saviem žirniukam wub.gif Aš ryt irgi nekantriai lauksiu žinių iš labaratorijos, duok dieve, kad tik apsivaisintų ir gerai dalintųsi-pradedu nervintis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 26 gegužės 2014 - 17:17
Tikiuosi ir as prie jusu abieju gretu metu prisijungsiu! gal ryt vakare jau kazka daugiau zinosiu... nes ta nezinia, kada punkcija bus ir visa kita, labai nervina... blush2.gif
florid, butinai kalbink sodinukus uo pat pradziu! prasyk, kad tik liktu pas tave! wub.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Oj, Dreamsiuke, va cia su tuo pataikymu i vena tai isgasdinai... unsure.gif as praejusia savaite toki nemalonuma abturejau, tai tragiskai bijau, kad vel tas pats gali buti... doh.gif sumasciau del sventos ramybes issitirti visas zarazas! nuejau i sorpo is pat ryto, aisku nevalgius ir negerus... ir ka... pulso visiskai neuzciuope, i vena bede, sukaliojo adata niekaip doh.gif megino i kitos rankos riesa durt - puse megintuvelio pribego ir basta - kraujas baiges blink.gif as aisku nualpau nuo tokios kankynes... tai sesele susimervinus, nezino ka cia su manim daryt.. liepe laukiamajam sedet atsipeikes, prigert vandns ir vel ateit! tai po gero pusvalandzio atsigavau. Tai siaip taip is kitos rankos rieso pritrauke kiek reikia. Tik jau taip skaudejo ranka paskui, net dirbt sunkiai galejau, ir dabar visas riesa ir dar biski visom vaivorykstes spalvom doh.gif o kas baisiausia, kad vis dar skauda... dar taip gyvenime nera buve g.gif galvoju, ar uztaikiau ant neprofesionalios, ar tikrai mano venos sunyko... va pasibedavojau kaip reikalas cia! sorriux mergytes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 25, 13:36)
Aš tai nuo rytojaus pasiimu nedarbingumą, gydytoja pati pasiūlė, kad jei galiu sau leist, geriau ramiai pabūt namie, tai aš tuo ir pasinaudosiu, o ir darbe mažiau klausimų bus ir išsiprašinėt nereiks  4u.gif

jo dėl klausimų mažiau būtų, bet deja negaliu sau leist pasiimt atostogų dabar...

o jūs šiaip pasakojatės aplinkiniams kad darot IVF? g.gif
mes tai ne niekas nežino,na tik gyd ir mes patys abu.

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 05 25, 16:32)
As visa ta laika nuo punkcijos iki HCG buvau pasiemusi atosogas,bent jau as po punkcijos tikrai negalejau dirbti nes visa diena lovoj prasivarciau lyg pykino lyg galva skaudejo o ir miegelio kazkaip norejosi,o dar ir skausmas buvo toks nemalonus

nu aš tikiuos, kad man taip nebus, nes tikrai negaliu tiek pasiimt atostogų, jei jau blogai jausiuos,tai aišku turės gyd išduot, bet šiaip pati tikrai negaliu. labai blogas laikas darbe, nes daug atostogauja doh.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 05 26, 12:24)
dar taip gyvenime nera buve g.gif galvoju, ar uztaikiau ant neprofesionalios, ar tikrai mano venos sunyko...  va pasibedavojau kaip reikalas cia! sorriux mergytes!  4u.gif

gali būt kad ir sesutė nemokėjo, nes nėra lengva..
mano venos labai prastos, tai aš jau kas kart susitaikau su tuo, kad reiks pakankint.. prieš operaciją kai narkozei kateterį statė, tai jomajo, dantis sukandus gulėjau sad.gif

Florid, puikios žinios wub.gif

Dreamsiuke, laikau kumščius, kad būtų geras rezultatas.

jetus kaip aš laukiu tų dienų, nu jau taip nekantru rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Botanique,2014 05 26, 20:15]
O jūs šiaip pasakojatės aplinkiniams kad darot IVF? g.gif

Pas mane tas pats, niekam nesipasakojau. Kažkaip nenoriu, kad žinotų.

Dreamsiuke, laikau kumščiukus ir aš, kad butų geri rezultatai 4u.gif lauksim rytoj geru žinių 4u.gif kaip smagu, kad tau atostogos! Norėčiau ir aš, bet niekaip negaliu pasiimti verysad.gif tik po isodinimo ta diena būsiu namie, darbe sakiau, kad pas daktarus reikia.

Vilvi, tikiuosi vakare jau žinosi ir pranesi mums geru naujienų!!! Ir laukiam, kad kuo greiciau prisijungtum prie mūsų !! bigsmile.gif

Rytoj grįžusi namo parašysiu naujienas mirksiukas.gif saldžių sapnu 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien jau geriau, bet šonus dar kaip reikiant tempia ax.gif
Žinios tokios-iš 6 apsivaisino 3, tolimesnis planas-augina iki penktadienio...
Baisiai pergyvenu, o jei nustos dalintis ir iki penktadienio nieko nebeliks, juk taip irgi gali būti unsure.gif Jetau kiek ilgai laukti doh.gif
Vilvi Florid laukiam iš Jūsų žinių 4u.gif
Atsakyti