QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 25, 13:36)
Aš tai nuo rytojaus pasiimu nedarbingumą, gydytoja pati pasiūlė, kad jei galiu sau leist, geriau ramiai pabūt namie, tai aš tuo ir pasinaudosiu, o ir darbe mažiau klausimų bus ir išsiprašinėt nereiks
jo dėl klausimų mažiau būtų, bet deja negaliu sau leist pasiimt atostogų dabar...
o jūs šiaip pasakojatės aplinkiniams kad darot IVF?
mes tai ne niekas nežino,na tik gyd ir mes patys abu.
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 05 25, 16:32)
As visa ta laika nuo punkcijos iki HCG buvau pasiemusi atosogas,bent jau as po punkcijos tikrai negalejau dirbti nes visa diena lovoj prasivarciau lyg pykino lyg galva skaudejo o ir miegelio kazkaip norejosi,o dar ir skausmas buvo toks nemalonus
nu aš tikiuos, kad man taip nebus, nes tikrai negaliu tiek pasiimt atostogų, jei jau blogai jausiuos,tai aišku turės gyd išduot, bet šiaip pati tikrai negaliu. labai blogas laikas darbe, nes daug atostogauja
QUOTE(vilvi @ 2014 05 26, 12:24)
dar taip gyvenime nera buve

galvoju, ar uztaikiau ant neprofesionalios, ar tikrai mano venos sunyko... va pasibedavojau kaip reikalas cia! sorriux mergytes!
gali būt kad ir sesutė nemokėjo, nes nėra lengva..
mano venos labai prastos, tai aš jau kas kart susitaikau su tuo, kad reiks pakankint.. prieš operaciją kai narkozei kateterį statė, tai jomajo, dantis sukandus gulėjau
Florid, puikios žinios
Dreamsiuke, laikau kumščius, kad būtų geras rezultatas.
jetus kaip aš laukiu tų dienų, nu jau taip nekantru