Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

O kam jus imat atostogas, juk ivf gydytojas gali israsyti nedarbinguma ax.gif Man visada punkcijos diena israsydavo 10 dienu, tai uztenka ir isodinimui, ir dar pagulinejimui ant sofos ax.gif

QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 27, 11:59)
Sveikos  4u.gif
Šiandien jau geriau, bet šonus dar kaip reikiant tempia  ax.gif
Žinios tokios-iš 6 apsivaisino 3, tolimesnis planas-augina iki penktadienio...
Baisiai pergyvenu, o jei nustos dalintis ir iki penktadienio nieko nebeliks, juk taip irgi gali būti  unsure.gif  Jetau kiek ilgai laukti  doh.gif
Vilvi Florid laukiam iš Jūsų žinių  4u.gif

Tai gal dar pasiskambinsi iki penktadienio? ax.gif Siaip tai normalu, kad sodins triju dienu. Tikekimes, viskas bus thumbup.gif

As irgi po apziuros, ovuliacija tuoj ivyks, laukiu skambucio is sesuciu, leistis Pregnyl ar ne. Gleivine sake gera 9.6. Tada atskaiciuosim 6 dienas po O ir parsivesiu snaigutes, jei atsils unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 05 27, 10:07)
O kam jus imat atostogas, juk ivf gydytojas gali israsyti nedarbinguma  ax.gif Man visada punkcijos diena israsydavo 10 dienu, tai uztenka ir isodinimui, ir dar pagulinejimui ant sofos  ax.gif
Tai gal dar pasiskambinsi iki penktadienio?  ax.gif Siaip tai normalu, kad sodins triju dienu. Tikekimes, viskas bus  thumbup.gif

As irgi po apziuros, ovuliacija tuoj ivyks, laukiu skambucio is sesuciu, leistis Pregnyl ar ne. Gleivine sake gera 9.6. Tada atskaiciuosim 6 dienas po O  ir parsivesiu snaigutes, jei atsils  unsure.gif

Aš ir turiu nedarbingumą 4u.gif
Rytoj laborantė paskambins, nepaliks nežinioje... O sodinimo dieną gaunasi jau 4 dienų, jei pirm išpunktavo, o sodins penkt blush2.gif
Tikėkimės kad viskas bus gerai ir snaigutė atšils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 27, 12:22)
Aš ir turiu nedarbingumą  4u.gif
Rytoj laborantė paskambins, nepaliks nežinioje... O sodinimo dieną gaunasi jau 4 dienų, jei pirm išpunktavo, o sodins penkt  blush2.gif
Tikėkimės kad viskas bus gerai ir snaigutė atšils  4u.gif

pirmadienis, punkcijos diena, turbut nesiskaiciuoja g.gif Skaiciuojasi tik apsivaisinusio embriono dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 05 26, 20:15)

o jūs šiaip pasakojatės aplinkiniams kad darot IVF?  g.gif
mes tai ne niekas nežino,na tik gyd ir mes patys abu.

as pirmus du kartus pasipasakojau savo mazajai sesei nes mes kazkaip labai gerai sutariame,o trecia IVF niekam nesipasakojau,o teveliu jau neturiu kad galeciau su jais pasipasakoti
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 05 27, 10:28)
pirmadienis, punkcijos diena, turbut nesiskaiciuoja  g.gif Skaiciuojasi tik apsivaisinusio embriono dienos  ax.gif

Vat šitų niuansų visų ir nežinau, nesvarbu, svarbu liktų ką sodinti unsure.gif
Mano geriausios dvi draugės žino, labai palaiko, brolis su šeima taip pat žino, tėvelių jau nebeturiu... Kartais tikrai geriau išsipasakoti, nei viską nešiotis savyje, tikrai dėl to nesigailiu, o dbr jei kas ir paklausia kodėl dar neturime vaikų, tiesiai šviesiai sakau-negalim, tada daugiau klausimų nebekyla. Manau mūsų visuomenėj reikia apie tai kalbėti, neturim jaustis nepilnaverčiai ar dėl to gėdytis-lai žino, kad tai tikri opi ir gan dažna problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2014 05 25, 09:55)
Sveikos merginos smile.gif

Gal yra mergaiciu kurios mane prisimena, tai noriu pasidziaugt kad pries keturias dienas mums gime taip ilgai lauktas ir svajotas dziaugsmelis...mergyte wub.gif

Visoms dideles stiprybes ir kantrybes, jums butinai pasiseks anksciau ar veliau...musu mergyte lauke 5 metus kol nusprende kad mes busim tinkami jai teveliai wub.gif

didziausi sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal pirkote Lietuvoje Prednison 5 mg ar analogą?
Atsakyti
Niu ka, mergaites, aš jau oficialiai PUPO wub.gif turiu 2 embrioniukus ir penktadieni lauksim blastutes, laborantas sakė, kad visi l.geros kokybės, na bet bus matyt penktadieni, kiek is jų pavirs blastutemis ir ar liks saldyti. Kai man pirma karta (uk) sodino, tai buvo nežmoniskas skausmas, bet ši karta, net nepajutau kaip greit ir neskausmingai viskas iivyko smile.gif Kalbėjausi su daktare, tai ji liepė gyventi įprasta gyvenimą, tik aišku vengti voniu, sunkiai kelti ir t.t., o i darbą, jei nėra fizinis ir daug nervu neatimantis, galima drąsiai eiti, tad nusiraminau ir rytoj zigiuosiu i darbą .

Dreamsiuke, laikau kumstukus už tavo stipruoliukus 4u.gif mums abiems bus labai svarbi diena - penktadienis! Tad apsisarvuojam didziule, didziule kantrybe ir laukiam 4u.gif kokius vaistus dabar naudoji?

Mika, tikiuosi snaigutes atsils ir viskas bus ok 4u.gif kaip suprantu savaites bėgyje turėtum jau pasiimti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 27, 14:18)

Sveikinu oficialiai patapus PUPO wub.gif
Aš nuo šnd vartoju Prednisoloną, aspiriną ir Crinone gelį ax.gif
Na ką kartu laukiam penktadienio mirksiukas.gif 4u.gif
Flordi kur dareisi IVF, kokios pas Jus bėdelės, nemačiau Tavęs IVF subtemelėj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 27 gegužės 2014 - 14:26
QUOTE(florid @ 2014 05 27, 16:18)
Niu ka, mergaites, aš jau oficialiai PUPO  wub.gif  turiu 2 embrioniukus ir penktadieni lauksim blastutes, laborantas sakė, kad visi l.geros kokybės

Mika,  tikiuosi snaigutes atsils  ir viskas bus ok 4u.gif kaip suprantu savaites bėgyje turėtum jau pasiimti?  4u.gif

Tai du isodino ir penktadieni dar detu blastute? ar teisingai supratau ax.gif

laikom kumscius 4u.gif

Taip, man isodinimas kita savaite wub.gif rytoj pradedu detis Utrogestan, bet tik 1 kapsule paskyre, maziau nei per IVF, tada budavo 3 vnt.
Atsakyti
Nepykit, pakartosiu klausimą iš kitos temos. Čia daugiau skaitytojų, gal kas man parašys ax.gif

Beveik prieš 3 sav. buvo atlikta histeroskopija. Buvo 12-a ciklo diena. Po operacijos šiek tiek patepliojo gal savaitę ir praėjo. Prieš porą dienų prasidėjo mmm. Jau antra para labai stiprus kraujavimas (na gal 3-4 kartus gausiau nei įprastai), skausmo jokio nėra. Na niekada taip nėra buvę, nebent po gimdymo pirmą mėnesį. g.gif Tai kažkaip neramina, ar čia normalu ar reikia konsultuotis su gydytoja? g.gif

Ačiū iš anksto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 05 27, 17:23)
Nepykit, pakartosiu klausimą iš kitos temos. Čia daugiau skaitytojų, gal kas man parašys  ax.gif

Beveik prieš 3 sav. buvo atlikta histeroskopija. Buvo 12-a ciklo diena. Po operacijos šiek tiek patepliojo gal savaitę ir praėjo. Prieš porą dienų prasidėjo mmm. Jau antra para labai stiprus kraujavimas (na gal 3-4 kartus gausiau nei įprastai), skausmo jokio nėra. Na niekada taip nėra buvę, nebent po gimdymo pirmą mėnesį.  g.gif Tai kažkaip neramina, ar čia normalu ar reikia konsultuotis su gydytoja?  g.gif

Ačiū iš anksto  4u.gif

Sveikute smile.gif Manau normalu smile.gif Man tiek po hystero, tiek po LP, kraujavo kaip is gausybes rago, i WC tamponu keistis begiojau kas pusvalandi... O antros mmm jau normalios buvo smile.gif
Atsakyti