Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 16, 14:24)

Tad brangioji prie darbu biggrin.gif
Atsakyti
Burbuliacija, sveikinu ir linkiu didžiausios sėkmės 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif gal yra mergaciu cia, kurios ruosiasi IVF + TESA ? 4u.gif ar tokiu, kurios tai perejo ? smile.gif Butu malonu pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi dėl IVF procedūros. 4u.gif
Domina pats procesas iki IVF procedūros: kiek paprastai kartų susitinkate su daktare, ar stimuliacijos metu daro kokius nors papildomus tetus (ne tik echoskopiją), ar daktarai komentuoja kuo remiantis pasirenka stimuliuojamų vaistų dozes?
O klausiu dėl to, kad mano pirmasis IVF buvo nesėkmingas ir prieš bandant kitą noriu susirinkti informaciją ir palyginti ar tiesiog man nepasisekė, o galbūt buvo galima ką nors kitaip daryti.
Atsakyti
Burbuliacija, didziausi sveikinimai. Kaip saunu, kai ateina tokie geri siurprizai. Belieka tik linketi, kad neilgai trukus dar geresni siurprizai ateitu. nestuke.gif 4u.gif
QUOTE(Lota... @ 2014 04 18, 17:04)
Sveikos merginos,
gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi dėl IVF procedūros.  4u.gif 
Domina pats procesas iki IVF procedūros: kiek paprastai kartų susitinkate su daktare, ar stimuliacijos metu daro kokius nors papildomus tetus (ne tik echoskopiją), ar daktarai komentuoja kuo remiantis pasirenka stimuliuojamų vaistų dozes?
O klausiu dėl to, kad mano pirmasis IVF buvo nesėkmingas ir prieš bandant kitą noriu susirinkti informaciją ir palyginti ar tiesiog man nepasisekė, o galbūt buvo galima ką nors kitaip daryti.

Lota, man tekdavo ne tik echoskopija, bet ir krauja kas antra diena link galo tikrinti, kad estradiolio kiekis nebutu per didelis ir hyperstimuliacija neivyktu. Su gydytoja tikrai daug kartu tekdavo susitikti, ji ziuredavo ir kartais keisdavo gonalio doze. Oja renka priklausomai nuo to, kaip tikisi, kad stimuliuosis kiausialastes. Tas priklauso tikriausiai nuo amziaus ir siaip organizmo bukles. Bet bent man teko eigoje keisti, nes link galo labai suletedavo augimas tai didino kieki. Kadangi pas mane per piirma ivf buvo anomaliju, rekomendavo laporoskkopija ir histeroskopja, bet jos nieko nerado. Nezinau, ar verta jas siaip daryti, jei siaip viskas ok.

As pati nepasikeitusioje pozicijoje. Guliu, tepuos, bet hcg auga. Siandien jau 2302. Gydytoja sako, kad gal cia aspirino poveikis, nes net nutraukus jis dar 2savaites veikia. Labai tikiuos, kad baigs kraujuoti, nes jau pusantros savaites tikguliu ir vaistus saujom ryju verysad.gif Kad tik nepakenktu unsure.gif
Atsakyti
mes ruosiames ivf tesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 04 16, 20:08)
Atliko Gonalio pieštukas iš 300IU panaudojau vieną dozę 150IU, tai liko pilna 150IU+apie 75IU rezervinio kurį reikėtų su insulino švirkštuku išsitraukti , embrions priima atgal, bet pamiršau pasiimti su savimi doh.gif , atidarytas balandžio 13d. galioja dar 25dienas, parduočiau daug pigiau, vilniuje, rašykit į až

Parduosiu už 50lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2014 04 18, 19:30)

As pati nepasikeitusioje pozicijoje. Guliu, tepuos, bet hcg auga. Siandien jau 2302. Gydytoja sako, kad gal cia aspirino poveikis, nes net nutraukus jis dar 2savaites veikia. Labai tikiuos, kad baigs kraujuoti, nes jau pusantros savaites tikguliu ir vaistus saujom ryju  verysad.gif  Kad tik nepakenktu unsure.gif

Tikekim kad tikrai nepakenks 4u.gif ,o skaiciukai tai graziai auga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2014 04 18,)

As pati nepasikeitusioje pozicijoje. Guliu, tepuos, bet hcg auga. Siandien jau 2302. Gydytoja sako, kad gal cia aspirino poveikis, nes net nutraukus jis dar 2savaites veikia. Labai tikiuos, kad baigs kraujuoti, nes jau pusantros savaites tikguliu ir vaistus saujom ryju  verysad.gif  Kad tik nepakenktu unsure.gif

Labas rytas, laikau kumstukus uz tave ir tavo mazyli ir tikiu,kad viskas bus gerai 4u.gif skaiciukai svarbu auga!!! Pagal tavo parasiuka 4 sav. maziukui,ane?! o echoskopu ziurejo? Namie guli?
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums pastojus (4-5 savaitę) buvo juodo (gal labai tamsiai rudo) Crinone?
Atsakyti
Man buvo rausvai rudo.
Atsakyti
Pas mane tai labai tamsus. O kažin dėl ko čia jis toks?
Atsakyti