Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(myliuku @ 2014 04 19, 08:18)
Labas rytas, laikau kumstukus uz tave ir tavo mazyli ir tikiu,kad viskas bus gerai  4u.gif  skaiciukai svarbu auga!!! Pagal tavo parasiuka 4 sav. maziukui,ane?! o echoskopu ziurejo? Namie guli?
Sekmes  4u.gif

echoskopui paskirtas antradienis, tai ziuresim. guliu namie, taip.
na del crinone jau nebelabai galiu komentuoti, nes jo nebegaliu naudoti bo iskraujuoju. bet siaip teko girdeti, kad ji pati ivedant galima kiek susizeisti ir del to lasiuku kraujo tureti, bet tas kaip supratau nepavojinga. o ir siaip jis visom vaivorykstes ir ne tik spalvom gali krist be aiskiu priezasciu.
Atsakyti
Tas tamsus Crinone man jau antra savaitė. Bet jokių nemalonių pojūčių nėra. Nebent kažkaip kaklelį gal užkliudau, bet rodos taip atsargiai tą reikalą atlieku. O kai giliai jūs Crinone pagaliuką įvedate? Gal aš per giliai?
Atsakyti
Auštantis Velykų rytas teatneša
Jums pilnas rieškučias džiaugsmo,
Didelį krepšį margučių ir gausybę
Skaisčių pavasario spalvų!

Su šv.Velykom! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass1220: 20 balandžio 2014 - 09:45
QUOTE(ailima @ 2014 04 16, 20:08)
Atliko Gonalio pieštukas iš 300IU panaudojau vieną dozę 150IU, tai liko pilna 150IU+apie 75IU rezervinio kurį reikėtų su insulino švirkštuku išsitraukti , embrions priima atgal, bet pamiršau pasiimti su savimi doh.gif , atidarytas balandžio 13d. galioja dar 25dienas, parduočiau daug pigiau, vilniuje, rašykit į až

Merginos, tai jeigu as savo piestuka jau esu kelis kartus naudojusi ir jame liko vaistu tai ar as ji galesiu naudoti tarkim rugseji? galiojimo data siaip iki 2014 12
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 04 21, 17:17)
Merginos, tai jeigu as savo piestuka jau esu kelis kartus naudojusi ir jame liko vaistu tai ar as ji galesiu naudoti tarkim rugseji? galiojimo data siaip iki 2014 12

manau kad taip,nes galiojimo laikas nepasibaiges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 04 21, 17:17)

kaip čia taip tą patį pieštuką kelis kart naudojot?ar labai mažomis dozėmis leidžiatės?

net pasiskaičiau instrukciją, taigi šiaip nuo atidarymo, reikia sunaudoti per 28 dienas jeigu nelaikomas šaldytuve, o jeigu šaldytuve, tai sunaudoti per tris mėn aišku jeigu galiojimas nesibaigęs, mano Gonal galiojimas iki 2015 06, o kadangi laikau šaldytuve, tai dar galioja daugiau nei 2,5 mėn., jeigu kam reikia, pašom, Vilniuje, 150SV-TV kainavo man LV 175lt, LT dar brangiau, o aš parduodu 150+75 tik už50lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 21 balandžio 2014 - 17:01
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiteirauti gal kuri yra naudojusi INOFOLIC miltelius?ir ar padejo?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2014 04 23, 10:25)
Sveikos,

aciu 4u.gif

Sveika,negaliu nieko pasakyti apie juos nes nenaudojau 4u.gif
Atsakyti
Nutilusi visai temute 4u.gif

Kur visos Velyku PUPO? Geguzes busimos nestukes? g.gif bigsmile.gif

Man kita savaite vizitas klinikoje del snaiguciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 04 23, 11:59)
Nutilusi visai temute  4u.gif

Kur visos Velyku PUPO? Geguzes busimos nestukes?  g.gif  bigsmile.gif

Man kita savaite vizitas klinikoje del snaiguciu  ax.gif

ISTIKRO TAI LABAI TYLU g.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2014 04 23, 10:25)
Sveikos,

aciu 4u.gif

Aš gėriau porą mėnesių prieš 2 IVF. Jis buvo sėkmingas, bet nežinau, ar tai buvo Inofolic įtaka. Ką šie miltukai padarė, tai padėjo sumažinti išgeriamos kavos kiekį, nes jei geri teisingai-sunku tą kavos puodelį įtaikyti į kurį nors tarpą smile.gif
Atsakyti