QUOTE(zuzla @ 2014 12 05, 12:05)
*nežinau, gal galinio vaizdo veidrodėlis ir yra kažkam pagalbinis, bet čia ant dienų važinėjau vyro universalu, neveikė galinis valytuvas, per purvą nieko nebuvo matyti, nu sorry, kaip be vienos akies pasijaučiau be to vaizdo per salono veidrodėlį, man jis tiek pat svarbus, kiek šoniniai. išsakiau vyrui pasipiktinimą, tai sako, pradėk priprasti, girdėjau planuojama atsisakyti salono veidrodžio, atseit blaško
**nervina vairuotojai, važiuojantys lėčiau nei leistina, o kai pradedi juos apvažinėt, kaip mat suranda gazo pedalą ir nebeįleidžia grįžti į pirmą juostą prieky jų...
*Cia pripratimo reikalas,as anksciau irgi negalejau be to saloninio,kai nuejau ant autobuso dirbti,galvojau,bliamba,kaip reiks vazinet tik su soniniais

Bet,pasirodo,labai greitai yra prisitaikoma prie kitu salygu,kai nebera iprastiniu

Beje,pas mane irgi universalas,ir taip pat neveikia galinis valytuvas-sugedo varikliukas nuo nesinaudojimo

Bet rytais isvaziuodama is kiemo galini langa nusibraukiu-kieme,ir dar krapstantis atbulai "milimetrovkemis",vis tik saugiau yra naudotis viskuo,kas tik gali pagerinti matomuma
**Cha...mane tai buna toks juokas suima is tokiu...velkasi va toks pilietis antra juosta,telefonu plepa,miega ar dar kazkuo uzsiima,o cia prasvilpi pro ji pirma juosta palei pat veidrodzius...tai reakcija buna- oi,autobusas lenkia,gazo gazo gazo...

Cirkas be pinigu,ir tiek...