manęs kažkaip paskutiniu metu visai niekas nenervuoja

Pensininkai važiuojantys 40-50km/h ir būtinai vidury kelio

QUOTE(džu @ 2015 03 11, 01:56)
Manęs irgi

Ai, vis tik vienas buvo - kai stabtelėjau prie nupaišytos dešinėn rodyklės degant raudonai šviesai, o paskui važiavęs erelis nuspaudęs laikė signalą visą laiką, kol pajudėjau sukti į dešinę... žiauriai norėjosi ne važiuot, o įsijungt avarinę, išlipt ir nuėjus paklaust, kas atsitiko... bet buvo sekmadienio rytas ir labai nesinorėjo gadintis nuotaikos...
QUOTE(zuikis5 @ 2015 03 14, 19:35)
Manęs irgi

Ai, vis tik vienas buvo - kai stabtelėjau prie nupaišytos dešinėn rodyklės degant raudonai šviesai, o paskui važiavęs erelis nuspaudęs laikė signalą visą laiką, kol pajudėjau sukti į dešinę... žiauriai norėjosi ne važiuot, o įsijungt avarinę, išlipt ir nuėjus paklaust, kas atsitiko... bet buvo sekmadienio rytas ir labai nesinorėjo gadintis nuotaikos...

As taip ir padaryciau

Manes irgi nenervina niekas, neverta del dalbajobu sveikatos sau gadintis

Vakar Grigiskese vienam policija kvieciau- uzblokaves buvo man kelia ir pasake kad niekada gyvenime nepasitrauks

Mane tai vakar vienas taxi vairuotojas uzpypino. Jis mane praleido išvažiuojant iš kiemo, o paskui važiavo iš paskos ir ištisai pypsejo. O gatvė judri, visas eismas važiuoja negreitai, greiciau vaziuoti neiseina, persirikiuoti irgi nėra kaip nei man, nei taksi vairuotojui. Net šviesas pasitikrinau
man tai tik juokas ėmė iš to taksisto - pypink nepypines, nervoukis ar nesinervouk - mašinos neskraido, greičiau nebus.

mane tai labiausiai nervina,kai nerodo posūkio siganalo.Prieš nosį pristabdo ir pradeda manevrą.
Vieną kartą vos avarijos per tokį nepadariau.Vos vos spėjau sustoti.
O šiaip tai normaliai.Visokių bairių ir pats ir kiti priskaldom)))))
Žiūriu kol kas pas mane nieks nepakito, nepatinka vis tos pačios 'kategorijos', t.y. lėtai važiuojantys (šliaužiantys), sukeliantys avarines situacijas ir nenuovokūs vairuotojai (pastaroji kategorija labiausiai nepatinka, jei tokių būtų mažiau, tai ir kamščiai būtų mažesni ir t.t ir pan.)
QUOTE(Morta G. @ 2015 03 15, 13:15)
mane tai labiausiai nervina,kai nerodo posūkio siganalo.Prieš nosį pristabdo ir pradeda manevrą.
Mano dukrai taip buvo- ji issisuko vos ne trecia juosta padarydama, gerai, kad antra vaziavo gana nuovokus vairuotojas ir pamates situacija pasitrauke kiek kairiau... tai as ano nekaltinau (tokiu daug, jei nervuosies del kiekvieno- be sveikatos liksi), bet apibariau vaika- uz tinkamu atstumu nesilaikyma ir negalvojima vaziuojant

Sekmadienį važiuojant apturėjau strioko, priešpriešais atvažiuojanti mašina pradėjo lenkti autobusą prieš pat mano mašiną. Teko staigiai stabdyti. Blogiausia, kad tokioje vietoje kur net kelkraščio nėra. Vat tokie vairuotojai tai tikrai sunervina.
QUOTE(pikkolo @ 2015 03 16, 17:57)
Sekmadienį važiuojant apturėjau strioko, priešpriešais atvažiuojanti mašina pradėjo lenkti autobusą prieš pat mano mašiną. Teko staigiai stabdyti. Blogiausia, kad tokioje vietoje kur net kelkraščio nėra. Vat tokie vairuotojai tai tikrai sunervina.
Ir tokie patys pavojingiausi

Nervuoja kai per lėtai važiuoja, stabdo visą eismą
Nervuoja, kai pasitrauki iš savo juostos, kad praleistum spec. transportą (greitąją, policiją ar gaisrinę su švyturėliais ir garsiniu signalu) ir niekas atgal tavęs neįleidžia
Šiandien kaip tik tokią nemalonią situaciją ir apturėjau, teko sustot vos ne sankryžoje iš dalies užvažiavus ant šaligatvio (užsukus į kairę taip gavosi), kad praleist greitukę, bet po to net du vairuotojai nenorėjo man leisti grįžti į savo juostą, o vienas dar ir apipypino, nes atbuliniu turėjau pavažiuot.