Panasia maciau dar su cyza burnoje. Su plona tokia.. nezinau..matyt kojom sukinejo vaira. Nes telefu kalba..telefonas didelis.. net profilio nesimate.. tik blond plaukai. Ir ranka judanti.. cigarete burnon kaisancia.
zodziu truksta. Tokias norisi tik greiciau apvaziuot. Kad keliai nesusikirstu.

Sias pavasarines grazias dienas, vazineju sau patenkinta, niekas nenervina, gyvenimas grazus
.
Tik vienas zioplas diedukas, su senu senu peziuku priverte kaip reikiant stabdyt- leke rankinukas ir visi daiktai nuo sedynes. Vos neivaziavau jam. Isleke is salutines gatves tiesiai man pries nosi i antra juosta, kur leidziamas greitis 80 km/h.
Ir dar niekaip nesuprantu logikos zmoniu, kurie prie sviesoforo su zalia rodykle i desine, vis tiek sustoja pirmoje juostoje, nors antra beveik tuscia. Nu ar gaila palikt ja laisva, kad vaziuojantys i desine galetu nelaukti zalio signalo.

Tik vienas zioplas diedukas, su senu senu peziuku priverte kaip reikiant stabdyt- leke rankinukas ir visi daiktai nuo sedynes. Vos neivaziavau jam. Isleke is salutines gatves tiesiai man pries nosi i antra juosta, kur leidziamas greitis 80 km/h.
Ir dar niekaip nesuprantu logikos zmoniu, kurie prie sviesoforo su zalia rodykle i desine, vis tiek sustoja pirmoje juostoje, nors antra beveik tuscia. Nu ar gaila palikt ja laisva, kad vaziuojantys i desine galetu nelaukti zalio signalo.
QUOTE(Cristata @ 2014 04 25, 11:58)
Logika labai paprasta:
1) KET reikalauja važiuoti kiek įmanoma dešinau. Yra žmonių kurie laikosi KET ir važiuoja pirma eile kai ji tuščia.
2) Jie nenori antroje eilėje užstrigti už sankryžoje sukančių kairėn.
Beje, aš dažnai dėl 2) priežasties stoju pirmoje eilėje.
QUOTE(Cristata @ 2014 04 25, 12:58)
Valkata labai teisingai parase,kodel

Va butent-niekada negali prognozuoti tu antra juosta judanciu,del to as aplamai nemegstu antra vazineti

Tiesa, dar prisiminiau mane nervuojančių kategoriją: tai tie, kurie pradžioje stabdo ir tik paskui rodo posūkį.
Varai mieste paskui tokį ir tik opa ant stabdžių lygioj vietoj! Pradedi galvoti kas čia dabar atsitiko, kad taip staigiai stabdyti pradėjo, o jis tada jungia kairį ar dešinį posūkį - matote jis suka į kokį nors kiemą...
Aš visada pirma įjungiu posūkį ir tik po poros sekundžių stabdau. Vis mažiau streso iš paskos važiuojančiam, turi laiko persirikiuoti, galų gale taip labai smarkiai sumažėja šansai, kad gausiu užpakalin.
Varai mieste paskui tokį ir tik opa ant stabdžių lygioj vietoj! Pradedi galvoti kas čia dabar atsitiko, kad taip staigiai stabdyti pradėjo, o jis tada jungia kairį ar dešinį posūkį - matote jis suka į kokį nors kiemą...
Aš visada pirma įjungiu posūkį ir tik po poros sekundžių stabdau. Vis mažiau streso iš paskos važiuojančiam, turi laiko persirikiuoti, galų gale taip labai smarkiai sumažėja šansai, kad gausiu užpakalin.
Mane irgi sitie nervuoja...biski
Jie pazeidzia ket,nes ket ipareigoja posuki rodyti is anksto pries manevra
As irgi pirmiau posuki,ir tik paskui,kai isitikinu,kad is paskos vaziuojantis tikrai mato-atsargiai ant stabdziu 

Šiandien lyg tyčia pataikiau ant tokios moterytės, kuri stovėjo ilgiausiai be posūkio signalo, kol buvo raudona, o tik prieš pat sukdama įsijungė. Keikiausi kai vežikas
Žinoma, impulso pagauta

Nu nepernešu kai kelyje yra daug mašinų,prisiveji kokia koloną ,o jos priekyje velkasi koks kibiras(nebūtinai aišku) ir visi važiuoja įsirikiave kaip ožiai ,tai kol apsilenki tokius
arba pėstieji,eina eina šaligatviu ir šast pasisuka eiti per perėja,nei nestabteli pasižiūrėti suspės sustoti mašina ar nespės
o ypač ką mamos galvoja stumdamos per perėjas vaikų vežimukus priekyje savęs,taigi taip nesaugu vaikučiui,taip negalima,reikia per perėja vežimuką temti paskui save ,na bent taip vokiečiuose,prancūzuose yra,na bet ir čia LT mamos galėtu susimastyti

Vakar pralinksmino. Lekiu aplinkkeliu, kur Lazdynai, ir matau priekyje, kad kažkoks kamštis, visiškas nesusipratimas, nes ten niekada nieko nebūna. Ir paprastai niekas nesivelka, lekia visi ir tiek. Pasirodo, "kolonos" ir grūsties priekyje važiuoja policijos automobilis
Niekas nelenkia, visi tvarkingai susigrūdę už jo.
Aš tai aplenkiau, nedaug, bet aplenkiau ir nulėkiau toliau savais keliais.

QUOTE(Subjektyvi @ 2014 04 25, 17:45)
Vakar pralinksmino. Lekiu aplinkkeliu, kur Lazdynai, ir matau priekyje, kad kažkoks kamštis, visiškas nesusipratimas, nes ten niekada nieko nebūna. Ir paprastai niekas nesivelka, lekia visi ir tiek. Pasirodo, "kolonos" ir grūsties priekyje važiuoja policijos automobilis
Niekas nelenkia, visi tvarkingai susigrūdę už jo.
Aš tai aplenkiau, nedaug, bet aplenkiau ir nulėkiau toliau savais keliais.

Itariu,pareigunai gerai pasismagino