Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

Šią savaitę užkliūvo dvi kategorijos tai, posūkio nerodymas ir miegaliai už vairo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 06 20, 09:19)
Šią savaitę užkliūvo dvi kategorijos tai, posūkio nerodymas ir miegaliai už vairo.

Miegaliai tai jo...smile.gif As vakar jau signalu zadinau eiles gale stovedama smile.gif Posukis i Verkiu g.-dega zalia,visi stovi ir laukia kol prades mirkseti,tada stabdzius atleidzia,o kai jau raudona-tada jau visi vaziuoja doh.gif Vnz.,kamstis is niekur,tik per miegalius smile.gif Juokinga,ir tiek-paskui skundziasi kad kamsciuose tenka stoveti...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 06 20, 09:28)
Miegaliai tai jo...smile.gif <.......> Vnz.,kamstis is niekur,tik per miegalius smile.gif
Vat ir aš dabar galvoju, kad vis tik miegaliai labiausiai erzina.
Atsakyti
Miegaliai,kartais furos ziauriai manevruoja kelyje ir aisku posukio nerodymas : cool.gif
Atsakyti
nervina lėtapėdžiai, negalvojantys apie kitus. Šiandien statoile strigau juodoj eilėj, prieš mane ponia viską darė ypatingai lėtai. Lėtai ir rūpestingai apsimovė vienkartines pirštinaites, paskui degalinėje apsipirko, pralaukiau iš paskos apie 15 min. Paskui ne tai, kad sėstų ir bent pasitrauktų, nes iš paskos eilė laukiančių, bet pasikrapštė dar kelias minutes mašinoje, kol pajudėjo iš vietos. Negaliu pakęsti tokių doh.gif
aš pvz jeigu matau už manęs laukiantį, iškart kuriu mašiną ir pasitraukiu, tada susisagstau diržus ir visa kita, ko man reikia keliui.
Atsakyti
Todėl man ir patinka automatinės degalinės - niekas niekur neina susimokėti ar apsipirkti, nestovi eilėse ir t.t.
Bet tikrai nervina tokie tik apie save mąstantys žmonės. Vakar mačiau, kaip pustuštėje stovėjimo aikštelėje panelė vidury pravažiavimo paliko mašiną su avariniais, kol pati greitai nubėgo į parduotuvę trumpam. Na taip, tikrai neilgai užtruko, bet šalia buvo kelios tuščios parkavimosi vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 10 30, 13:14)
Todėl man ir patinka automatinės degalinės - niekas niekur neina susimokėti ar apsipirkti, nestovi eilėse ir t.t.
Bet tikrai nervina tokie tik apie save mąstantys žmonės. Vakar mačiau, kaip pustuštėje stovėjimo aikštelėje panelė vidury pravažiavimo paliko mašiną su avariniais, kol pati greitai nubėgo į parduotuvę trumpam. Na taip, tikrai neilgai užtruko, bet šalia buvo kelios tuščios parkavimosi vietos  doh.gif

Tai kad ir Nestėj lygiai taip pat ilgai ilgai krapštėsi mergina, įsipylus dar grįžo prie automato, ir ne kvito, o kažką ten ilgai žiūrinėjo spaudinėjo, įsėdus į mašiną paskui krapštinėjosi... stovėjo visi ir laukė. Tokiiems apie save tik galvojantiems ne kliūtis automatinės degalinės biggrin.gif
Su avarine paliktos mašinos kaip kokia epidemija mieste drinks_cheers.gif

...ai, nors pagalvojau - dar gerai jei ir avarinę įsijungia, kažkada namo važiuodama aptikau siauram į sodus sukančiam keliuke vidury kelio paliktą mašiną iškart už išsukimo išvis be jokių šviesų anei ženklų.... kas matė - apvažinėjo per duobes kelkraščiais, o gal atsirado ir kas išsuko ir nepamatė, nežinau... keisti žmonės būna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 30 spalio 2014 - 12:34
tas pats galioja ir rankinėms plovykloms, kai stovi pusę valandos eilėje, o kažkas jau trečiu žetonu nuskalaut vis nesugeba, krapštinėjasi sau pamažu, kilimėlius išsiplauna, ratus su skuduru valo.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 30, 14:46)
tas pats galioja ir rankinėms plovykloms, kai stovi pusę valandos eilėje, o kažkas jau trečiu žetonu nuskalaut vis nesugeba, krapštinėjasi sau pamažu, kilimėlius išsiplauna, ratus su skuduru valo.

As plaunu ilgai,na,nesikrapstau,sukuosi greitai,bet zetonai jei masina labai purvina kokie 5 buna sueina biggrin.gif Kilimelius issiplaunu-del to reikia dvieju skalavimu,vienas skalavimas,paskutinis-karstu vasku (tai jau butu trecias) biggrin.gif Ratus tai tuo paciu sepeciu pratraukiu taip ant smugio biggrin.gif Tiesa,saviskes dabar jau iki pavasario nebeplausiu,dukros-bus matyt,jos sandari,tai galima bus ir paprausti retkarciais smile.gif Tiesa,tiek ilgai niekada eileje nestoviu,plovykla prie namu,tai atvarau kai zmoniu mazai.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 30, 13:46)

T.y. jūsų supratimu, jei jūs eilėje laukiate, tai priešais jūs esantys neturi teisės deramai mašinos nusiplauti?
Atsakyti
valkata, tau paprieštaraut svarbiausia, o kartais tiesiog rašyt.
denaxa, 5 normalu, aš paprastai irgi su 4-5 susisuku, nes pabaigoje vaškuoju, čia kas susidūrę su tikrais krapštukais, supras. smile.gif
Atsakyti
Erzina, kai užsidega rodyklė į kairę sukti esant raudonam signalui, bet kai kurie kažkodėl laukia kol užsidegs žalia ir tik tada suka.
Atsakyti