Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai, provansiški sodeliai, kiemeliai

vida, kaip prieki susitvarket. nepamenu jau nieko, tik trinkeles biggrin.gif

o terasa? primink kas ten i vazonus ikista, kurie ant terasos stovi.

ta sienele apzeldinta super, turi visi tie akmenys pasidengti, tiesa?

Primink, kokios tujos, nes jau grazuoles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 liepos 2016 - 11:15
QUOTE(Cobre @ 2016 07 17, 11:13)
vida, kaip prieki susitvarket. nepamenu jau nieko, tik trinkeles biggrin.gif

o terasa? primink kas ten i vazonus ikista, kurie ant terasos stovi.

ta sienele apzeldinta super, turi visi tie akmenys pasidengti, tiesa?

Primink, kokios tujos, nes jau grazuoles  wub.gif

Prieky veja, buksmedziai ir vazonai, nes siaurine puse (kurioje taip pat viskas isdega doh.gif ). Prieki dar teks parausti, nes norim laistymo sistema palei visus bordiurus pravesti. Va taip va galo ir nesimato frusty.gif .
Nuo terasos vazonai nukelti, juose bus Danicos, laukiam terasos plyteliu klijuotojo.

Akmenu sienele prie rusio lango kartas nuo karto nukarpau, bet ji ir vel atzelia, kitaip jau driektusi nezinia kur.

Tujos pas mane visur Smaragd, tiek kolonines, tiek kamienines, o burbulai - Danica. Norejau dar pries veja pasejant pereit su zirklemis, nes jau yra nelygumu nuo pavasarinio karpymo, bet kad per karsta siuo metu, nudegs rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 07 17, 11:27)
Prisistatau su vienu savo namo sonu biggrin.gif !

Bet tai gražiai labai! Ypač, kur galima palygint su kaimynų pieva biggrin.gif

Ir kaip įdomiai - ir nenuobodžiai, ir priežiūros tikriausiai nėr labai daug?
Atsakyti
Vida, kokios gražios vazos wub.gif O rūsio sienelės apželdinimas thumbup.gif Išsisaugojau idėją, nes pačiai būtų nedašutę. Turiu du rūsio langus, tie aptvarai tokie betoniniai baisuokliai. Galvojau dėti kokias grotas ir ant jų vazonus, bet čia geriau sugalvota.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 17, 12:56)
Ir kaip įdomiai - ir nenuobodžiai...

ne vokiskai... lotuliukas.gif
Prieziura - tresimas ir karpymas.
Su piktzolemis dar vis kovoju, kurios skrenda nuo kaimyniniu po statybu dar nesutvarkytu sklypu. O baisiausias darbas - visko is eiles laistymas, jau atpuola, kai MB irenge laistymo sistema. Dabar savo darba dirba pozemines sroves ir purkstuvai.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 07 17, 14:20)
Vida, kokios gražios vazos  wub.gif O rūsio sienelės apželdinimas  thumbup.gif 

aciu!
Ta akmenu siena prie rusio lango svarbu gerai is vidaus atrodo, todel ir zeldinau sviesiais augalais, kad netamsintu lango.
Atsakyti
Man ta akmenų siena pati viena graži! Nebūtina ją aklai apželdint, kaip dabar - labai gerai smile.gif
Atsakyti
Cobre, o kaip tavo kiemo tvarkymas vyksta? Ką pasisekė padaryti? Gal įrodymus-parodymus į studiją ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 07 18, 21:45)
Cobre, o kaip tavo kiemo tvarkymas vyksta? Ką pasisekė padaryti? Gal įrodymus-parodymus į studiją ... bigsmile.gif

nebutinai irodymus, galima ir viena kita kampeli, kuris graziai ziurisi, vis savi kampai, ne internetiniai.

Man tai problema, ka daryt su pertekliniais augalais. Kai nuolat priziuri juos, to pertekliaus ne tiek jau ir daug, o kai iki privedimo prie tvarkos viskas laisvai augo, tai ojojoj kiek priaugo. Kaip gaila imti ir ismesti, kai matai, kiek tas vazonelis su vienu daigeliu sodu centre kainuoja, o reikia tai ne vieno...
Na nera pas mus fb "Dovanoju gele" biggrin.gif , kaimynams su plikais sklypais ir siulyt atsibodo, visi mykia, tai vietos nera, tai laiko nera, tai zeme bloga lotuliukas.gif .

QUOTE(Noa @ 2016 07 17, 18:46)
Man ta akmenų siena pati viena graži! Nebūtina ją aklai apželdint, kaip dabar - labai gerai smile.gif

ta siena gal niekad ir neapzels, mat ten mano pagrindinis materialas vazoninems kompozicijoms, Kaledoms, Velykoms ir t.t. Plesiu pastoviai is tarpu, ta smulkialape gebene labai patogi ir del savo kompaktiskumo, ir del spalvos i vazonus sodinti thumbup.gif .

user posted image..........user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 liepos 2016 - 08:30
Sveikos 4u.gif
Pas Vida 777 labai grazu wub.gif
Musu mieste susibure krastietes augalu myletojos. Tai sekmingai tarpusavyje dalinasi augaliukais, nes tikrai gaila ismesti.
Mano kiemas neisipaiso i temos pavadinima, tai neturiu ka parodyti. Nebent terasoje augancios spirale iskarpytojos tujos. g.gif Bet vienam populiariam tinklapy perskaiciau, kad tai neskoninga, nes atseit ne rumuose gyvenam, kad tokius elementus ikurdintumem savo kiemuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 07 19, 08:40)
Sveikos 4u.gif
Pas Vida 777 labai grazu wub.gif
Musu mieste susibure krastietes augalu myletojos. Tai sekmingai tarpusavyje dalinasi augaliukais, nes tikrai gaila ismesti. 
Mano kiemas neisipaiso i temos pavadinima, tai neturiu ka parodyti. Nebent terasoje augancios spirale iskarpytojos tujos. g.gif  Bet vienam populiariam tinklapy perskaiciau, kad tai neskoninga, nes atseit ne rumuose gyvenam, kad tokius elementus ikurdintumem savo kiemuose lotuliukas.gif

aciuuuu aciuks.gif !
Kartais paskaitau ten, labai miela tema friends.gif .
O tavo kiemas tai isipaiiiiso - fontanas, vazonai, tujos... Kur cia rasi dabar ta gryna klasika irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 07 19, 09:45)
Kur cia rasi dabar ta gryna klasika  irnesakyk.gif .

Palangoj palei Gintaro muziejų gal biggrin.gif

Ot, kad man kas duotų Vanhuto lanksvų ir astilbių kokį milijoną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 19, 15:21)
Palangoj palei Gintaro muziejų gal biggrin.gif

Ot, kad man kas duotų Vanhuto lanksvų ir astilbių kokį milijoną lotuliukas.gif

Noa, astilbės labai greitai auga ir gerai dalijasi. Pernai už 2 eur papirkau pas moterį šalia parduotuvės porą noname kelmų, sodindama, padalinau vieną į dvi, kitą į tris dalis. Sprendžiant iš šiemetinio išbujojimo, kitamet, kai tvarkysiu savo klasikinį biggrin.gif 5 ant 10 m sklypelį po langais, kiekvieną laisvai galėsiu dalinti minimum į dvi dalis.
Atsakyti