Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai, provansiški sodeliai, kiemeliai

QUOTE(Y2K @ 2016 07 19, 21:43)
Noa, astilbės labai greitai auga ir gerai dalijasi. Pernai už 2 eur papirkau pas moterį šalia parduotuvės porą noname kelmų, sodindama, padalinau vieną į dvi, kitą į tris dalis. Sprendžiant iš šiemetinio išbujojimo, kitamet, kai tvarkysiu savo klasikinį biggrin.gif 5 ant 10 m sklypelį po langais, kiekvieną laisvai galėsiu dalinti minimum į dvi dalis.

A rimc? tai puikiai, nes man reikia milijono. Tai jei į 4 dalis, galiu šiemet pirkti tik 4000, ir per 5 metus dalinant į 4 dalis, bus milijonas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 20, 06:58)
A rimc? tai puikiai, nes man reikia milijono. Tai jei į 4 dalis, galiu šiemet pirkti tik 4000, ir per 5 metus dalinant į 4 dalis, bus milijonas.

Milijono astilbių neturiu, bet kažkiek galiu duoti. Ar svarbu rūšys, veislės, spalvos, aukščiai?
Gal jūs kokių turite?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 19, 14:21)
Ot, kad man kas duotų Vanhuto lanksvų ir astilbių kokį milijoną lotuliukas.gif

turi daug vietos? cia prie namo ar kur tas busimas sodas unsure.gif ?
Beveik visi zoliniai augalai dauginasi laaabai greitai, jei jie auga tinkamose jiems salygose. Apie rušinius tai net nekalbu, nebent butu kokia prabangi veisle, kuo labiau nutolusi nuo savo pirmtaku, kuri nera tokia visli smile.gif .

Vanhuto lanksvos vokiskai kazkodel tai vadinamos belgiskomis lanksvomis, gal ju Belgijoje labai daug yra tongue.gif .
Pas mane auga kompaktiskesne Grefsheim.
O siaip, turint pakankamai vietos, zydinciu lanksvu galima tureti nuo pavasario iki rudens, skirtingu spalvu ir auksciu.
Atsakyti
Ne, juokauju, aš, aišku, dėl milijono astilbių biggrin.gif Turiu jų tris, visas pirkau Ermitaže po 7 eurus, tai skaitau, kad brangu. Bandysiu kur nors gauti dar biggrin.gif Bet vat kad keistis, tai dar neturiu į ką, nebent į gluosnį, labai geras gluosnis, nemirštantis biggrin.gif Nukerti, kelmą rundapo privarai - atžalų priaugina. Jis kyborgas. Galiu duoti gluosnį - kyborgą biggrin.gif

Bet kol kas mes ten dar tik keliamės, taigi dar visai nežinau, ką ten turiu gero, ir ką lyšno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 liepos 2016 - 10:52
QUOTE(Noa @ 2016 07 19, 15:21)
Ot, kad man kas duotų Vanhuto lanksvų ir astilbių kokį milijoną lotuliukas.gif

10 laisvai lyšnų rasčiau biggrin.gif

P.S. atidžiau paskaičiau, net ir be keitimosi į kažką biggrin.gif Na, ir pasitikslinau pas vieną augintoją, tai didžiausia kaina - 3,5 pinigo, Ermitažas visai ne ta vieta, kur reiktų pirkt augalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 liepos 2016 - 11:09
QUOTE(Noa @ 2016 07 20, 10:49)
Ne, juokauju, aš, aišku, dėl milijono astilbių biggrin.gif Turiu jų tris, visas pirkau Ermitaže po 7 eurus, tai skaitau, kad brangu. Bandysiu kur nors gauti dar biggrin.gif Bet vat kad keistis, tai dar neturiu į ką, nebent į gluosnį, labai geras gluosnis, nemirštantis biggrin.gif Nukerti, kelmą rundapo privarai - atžalų priaugina. Jis kyborgas. Galiu duoti gluosnį - kyborgą biggrin.gif

Bet kol kas mes ten dar tik keliamės, taigi dar visai nežinau, ką ten turiu gero, ir ką lyšno biggrin.gif

Noa, net apsiašarojau iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jūs fantastiška ir Jūsų postai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 07 20, 11:53)
10 laisvai lyšnų rasčiau  biggrin.gif

P.S. atidžiau paskaičiau, net ir be keitimosi į kažką  biggrin.gif Na, ir pasitikslinau pas vieną augintoją, tai didžiausia kaina - 3,5 pinigo, Ermitažas visai ne ta vieta, kur reiktų pirkt augalus.

Jei man kas duotų 10 lyšnų astilbių, tada aš labai apsidžiaugčiau blush2.gif mane ištiktų didelė laimė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 20, 10:49)

Astilbės po 7 € turbūt žydinčios, gražios ir dideliuose vazonuose? Kad iškart pasipuošti aplinką. Siunčiantis už 2-3 € būna maži kereliai arba šaknys maišeliuose. Naujos veislės dar mažesnės. Čia šiaip, iš patirties.
Daugiametės.lt turi daug astilbių veislių, jų dar negavau, tai dydžio nežinau. Bet juodžolės labai mažos buvo, užtat naujienos.
Kyborgų ir aš turiu, ne tik skirtingų gluosnių. Galiu padovanoti šeriuotųjų aviečių, reinutrių (kur vadina lietuviškais bambukais), tankiadyglių erškėčių. Tokius neišnaikinamus augalus dar pardavinėja.
Atsakyti
Aš tokių kyborgų net nežinojau biggrin.gif
Bet manau, kad avietės - bent uogas duoda. O kas iš to gluosnio, nei žiedų, nei uogų...

Aišku, tos Ermitažo astilbės gražios ir didelės, bet aš būčiau mieliau ėmus vietoj vienos po 7 tris mažas po 2 biggrin.gif Jos juk užaugs, astilbė - ne kokia taburetė, kur kokią nupirkai, tokia bus, jos yra augalai, nuo žodžio "augti" biggrin.gif
Atsakyti
Šiemet susimetę pirkomės iš šitų
http://swiatcebul.pl...wulki-1864.html
Pavertus europiniais pinigėliais kainuoja nuo 0,6 iki 2 . Aišku, nedidukai augaliukai, bet gi mes kantrios...Ir dar daug kitokių gėrybių parsisiunčiau, pvz flioksų, vienadienių
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 20, 14:35)
Jei man kas duotų 10 lyšnų astilbių, tada aš labai apsidžiaugčiau blush2.gif mane ištiktų didelė laimė wub.gif

na, jei tik tiek iki didelės laimės reikia, vadinasi ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 07 20, 16:13)
Šiemet susimetę pirkomės iš šitų
http://swiatcebul.pl...wulki-1864.html
Pavertus europiniais pinigėliais kainuoja nuo 0,6 iki 2 . Aišku, nedidukai augaliukai, bet gi mes kantrios...Ir dar daug kitokių gėrybių parsisiunčiau, pvz flioksų, vienadienių

Turbūt dar šiemet nežydėjo, neaišku atitikimas? Kažko lenkų pardavėjais nepasitikiu, daug nusivylimų. Yra ką žiemą veikti nustatinėjant pavadinimus. Ir gaunasi gėlyne kakofonija, kai tarp baltų ir šaltai rausvų astilbių išsiskleidžia oranžinė viendienė.
Atsakyti