QUOTE(mot99 @ 2014 05 09, 12:15)
Sveikinimai taip nemenkai į priekį pasistūmėjus!
Man tik pritrūko vaizdo iš priekio - tada būtų bendros proporcijos aiškesnės ir neatrodytų, kad žalumos ir augalų trūksta.
Aš jau šimtą kartų isitikinau, kad pats visai kitaip matai savo nuotraukas, nes pasamonėje "prisiklijuoja" visa aplinka. O kitam, žiūrint į nuotrauką, ribos baigiasi su nuotraukos kraštais.
O tavęs nenervuoja ta ryškiai mėlyna skėčio koja? Gal ji gyvai ne taip kliūna, bet foto tai agresyviai traukia aki:)
aciu

atvaryk kavos ant teraseles
matai, ju realiai truksta, tai cia jau daryk ka nori, kitaip nebus

kol nepasodinsiu daugiau, kol neugtels to, kas tik pries menesi pasodinta, tol kitokio vaizdo juk ir nebus. Jei kas neteisingai supratot, tai cia tik zingsnelis i prieki, tikrai ne pabaigtuves.
Padas tikrai cia ne prie ko, nuotraukose aisku viskas isryskeja, bet ir realiai jis iskrenta is konteksto, tik gal ne taip stipriai, kaip foto, nes akis, skirtingai, nei nuotrauka aprepia daugiau vaizdo. Betjuk rasiau, kad sketis laikinai, o padas jau daug metu pas mus, jis keramikinis, sunkus, gerai laiko sketi ir per vejus, keisti ji i kita nera prasmes, kai planuojama pergole - jei siais architektas ar meistrai susivelins, tai kitais ji tikrai jau turetu stoveti. Tai del triju menesiu jau tikrai nieko nepirksim, tada geriau koki augaleli uz tuo pinigus papirkti. Pakentesim, verta islaukti galutinio sprendimo.
QUOTE(vasare02 @ 2014 05 09, 12:26)
man irgi pirmu zvilgsniu uzkliuvo ta melyna koja... ir siaip kogero ta vazona su naslaitem irgi nuimciau... nu man nesiziuri jis ant stalo- gal jeigu stalas butu be to skecio tada butu galima det vazona per viduri, bet ir tai nelabai man tas geliu vazonas ant kaip suprantu valgymui skirto stalo reikalingas.... geriau jau tada salia stalo ant terasos pastatyciau kazkoki didesni vazona
Salia terasos stovi vazonai, jau sakiau. Dideli. Nefotografavau, nes dar vaizdo nera.
Niu va, o man patinka gelytes ant stalo, tai lai ir buna

Taip, jos tikrai stoves per viduriuka, kai specio nebebus. siemet sodinu, nes noriu zinoti, kas ir kaip geriau deres, kaip ilgai issilaikys padorios isvaizdos, kad kitais metais klaidu nekartoti,, jei tokiu bus. O ir pagyvina jos vaizda.
Nevalgom mes prie sio stalo. kavute geriam ir svecius priimam, jei oro salygos leidzia

netrukde gelytes iki siol. Man naslaites grazu, bet jos aukstokos. gal kada atrasiu, kas labiau vietoj ju tiktu, va, zadu dar saulutes ismegint. O pats vazonas tikrai bus ir ateityje, kai skecio neliks. Radau man tinkama, tai ir paemiau, bijau, kad kai skecio nebus, tai ir vazono tinkamo nerasiu
Smagu, kad pakomentuojate, kartais geru minciu kyla