Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

mes ir pirmam namui rinkomės kartotinį, bet išsistumdžiau kaip reikia sienas ir antrą taip pat. irgi jokių bėdų su jokiais pririšimais. tik architektui darbo mažiau ir kaina mažesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2014 07 01, 19:58)
Del projektu - mes rinkomes kartotini. Perstumdziau daug 2 a sienu. Jokiu bedu Su pririsimu. Jokio skirtumo individualus ar kartotinis. Namo ir komunikaciju projektas pries beveik 4 metus kainavo 5000.
Braske - man patinka Akai Gintaras is Nemuno baldu.

Dekui 4u.gif reikes nuvaziuoti su matmenimis, kad paskaiciuotu kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2014 07 02, 10:15)
Dekui  4u.gif reikes nuvaziuoti su matmenimis, kad paskaiciuotu kaina 4u.gif

Kai paskaičiuos, parašykite daugmaž kiek - nes ir man aktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2014 07 01, 19:58)
Del projektu - mes rinkomes kartotini. Perstumdziau daug 2 a sienu. Jokiu bedu Su pririsimu. Jokio skirtumo individualus ar kartotinis. Namo ir komunikaciju projektas pries beveik 4 metus kainavo 5000.

QUOTE(Cererakennel @ 2014 07 01, 21:06)
mes ir pirmam namui rinkomės kartotinį, bet išsistumdžiau kaip reikia sienas ir antrą taip pat. irgi jokių bėdų su jokiais pririšimais. tik architektui darbo mažiau ir kaina mažesnė  smile.gif

Kaip smagu skaityti ir teigiamu atsiliepimu. Kiek suprantu, jei perki kartotini projekta, ji pradzioj nusiperki, ir su juo eini pas architekta kuri pats susirandi, ar kas parduoda juos patys viska tvarko? turbut yra ir taip ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caroline13 @ 2014 07 02, 14:20)
Kaip smagu skaityti ir teigiamu atsiliepimu. Kiek suprantu, jei perki kartotini projekta, ji pradzioj nusiperki, ir su juo eini pas architekta kuri pats susirandi, ar kas parduoda juos patys viska tvarko? turbut yra ir taip ir taip  smile.gif

Tinkantį kartotinį susirandat internete pati namie susistumdot dienas su tokiu nueinat pas architektą ir su juo galutinai susižiūrit ar techniškai viskas gaunasi. Tada jis subraižo jūms projektą smile.gif bent jau mes taip darėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2014 07 01, 21:58)

Sveikutes Linkėjimai visoms smile.gif

O gal žinai kokios kainos lyginant su kitais. Ir man aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2014 07 01, 20:58)

Mes ir su juo bendravom, kokybe ir visu aptarnavimu labai patenkinta esu.
Atsakyti
Laba vakara,
Gal žinot kur Klaipėdoje žemės grunto tyrimus būtų galima užsisakyt, kad padarytų g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mes užsikasėm darbuose doh.gif
Meginos, kaip išsirinkot firmą vandens filtrams visam namui? smile.gif ar dažnai riekia juos prižiūrėti, kviestis tarnybą, kaip veikia praėjus keliems metams po jų pastatymo ir t.t.? tai vėl papildomi kaštai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 02 liepos 2014 - 21:26
QUOTE(rackiene @ 2014 07 02, 22:24)
Sveikos smile.gif
Mes užsikasėm darbuose  doh.gif 
Meginos, kaip išsirinkot firmą vandens filtrams visam namui?  smile.gif ar dažnai riekia juos prižiūrėti, kviestis tarnybą, kaip veikia praėjus keliems metams po jų pastatymo ir t.t.? tai vėl papildomi kaštai?  g.gif

Kokia tyla ax.gif jaučias vasara bigsmile.gif
kažkas iš mūsųrodos dėjotės šios firmos filtrus http://vandensfiltrai.com/
kaip garantinį aptarnauja, kaip įrenginiai? bigsmile.gif nes internete radau kelis nekokius atsiliepimus g.gif
Atsakyti
sveikutės, gal kas yra mačiusios tokį stebuklą

http://www.ekodiena.lt/gamta-vonioje/

nemoku paveikslėlių idėti 4u.gif
akmenėliams rinkti prie jūros laiko neturime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2014 07 08, 10:59)
sveikutės, gal kas yra mačiusios tokį stebuklą

http://www.ekodiena.lt/gamta-vonioje/

nemoku paveikslėlių idėti  4u.gif
akmenėliams rinkti prie jūros laiko neturime smile.gif

tokias grindis vonioje Norvegijoje naudojau, malonu stoveti, bet tik neshveisti, kai ateina laikas, patikek ,yra ka veikti.
Atsakyti