Laba diena,
Aš vis paskaitau jūsų temą, bet beveik nerašau, o dabar toks noras užėjo pasireikšt
Būsiu nepopuliari, nes pas mūsų bus 35 kv. virtuvė kartu su svetaine. Visas namas, kaip suprantu,pagal daugumos matmenis, tai "tik" 130 kv.
Dabar bute yra 28 kv. virtuvė kartu su svetaine ir man visai normaliai yra. Šokių namie nekeliam, "tusų" irgi. Max 15 žmonių vienu metu yra buvę pas musų namie ir kuo puikiausiai tilpome (aš vis dar kalbu apie butą ir svetainę 28 kv.)
Taigi mąstau 35 kv. per akis, mano mamos visas butas netgi mažesnis
Nors kalbėjome su šeimos draugais, akis išpūtė, kad tik tiek kvadratų, girdi name tai jau tiek tikrai mažai. O kas sakė, kad jei jau namas, tai būtinai didelis turi būti su bele kiek kambarių ir nenaudojamom erdvėm
Čia taip kaip mano sesė, kai svarstėme, ar vieno aukšto, ar dviejų turi būti. Žodžiu, pagal ją, namas BŪTINAI turi būti 2 a., nes kitaip tai jis beveik ne namas
Turi žmonės kažkokių standartų prisigaudę
Man pavyzdžiui didelių salių nereikia, nejauku kažkaip, net neįsivaizduoju, kaip kažkieno 80 kv.

Tai MB turėčiau su mikrofonu kviesti nuo sofkutės į virtuvės zoną pavalgyti
Tik prašom nepykti, aš nieko nekritikuoju, kiekvienam savo, skirtingi skoniai, poreikiai, galų gale ir kiek asmenų šeima, o ir finansai... ir sklypo dydis svarbu....
Caroline, tikrai geriausias patarimas būtų pas ką nors matuot ir realybėj žiūrėti, nes niekas nepasakys, ar daug, ar mažai tas 50 kv.