Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 22, 12:23)
Sveikos,
Pakomentuosiu keleta naujai gautu rubeliu  4u.gif
Gavau sia XS dydzio
http://www.freepeopl...d-32c61d8dc874/
Grazuole, labai patiko  wub.gif Gerai, kad S neemiau, nes XS pats tas, laisvumo yra pakankamai. Spalva i gelsvuma, tokia naturali, kaip mociutes mezginiu  biggrin.gif Na, labai grazi, as dar tokius mezginius megstu, tai man labai  wub.gif Detales visos  wub.gif

Kelnytes cranberry spalvos
http://www.freepeopl...-jacquard-pant/
Dydi atitinka, tamprios, rastas toks fainas, spalva labai labai  wub.gif Tik jau trumpumas  doh.gif Nemegstu tokio ilgio, batus sunku priderint, bet siaip fainos, nesiosiu.

kiek pirkiniu bigsmile.gif lauksim pasirodant 4u.gif

labai pradziuginai, kad ruffled-whimsy i gelsvuma, kaip tik tokios norejau wub.gif o tai man tas victorian swit i baltuma tai galvos skausmas doh.gif prifotkinau ivairiu variantu su kuo nesiot, bet puse is ju man kazkaip nesiziuri schmoll.gif imesiu jusu teismui dar 4u.gif

o vintage-jacquard-pant ir man su 168 cm jau virs kauliuku, tai su Tavo ugiu isivaizduoju dar trumpesni. Spalva sita cranberry labai grazi wub.gif pasirodyk prie ko nesiosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 22, 13:40)
kiek pirkiniu  bigsmile.gif lauksim pasirodant  4u.gif

labai pradziuginai, kad ruffled-whimsy i gelsvuma, kaip tik tokios norejau  wub.gif o tai man tas victorian swit i baltuma tai galvos skausmas  doh.gif prifotkinau ivairiu variantu su kuo nesiot, bet puse is ju man kazkaip nesiziuri  schmoll.gif imesiu jusu teismui dar  4u.gif

o vintage-jacquard-pant ir man su 168 cm jau virs kauliuku, tai su Tavo ugiu isivaizduoju dar trumpesni. Spalva sita cranberry labai grazi  wub.gif pasirodyk prie ko nesiosi  mirksiukas.gif  4u.gif

Va va, del to as to victorian swit balto ir nepirkau... Gelsvas butu super, o va balto nenorejau unsure.gif
Kelnytes tas vasara prie kokiu nors basuciu ar platformu bandysiu nesioti arba aulinuku zemu aulu. Tik va, tokiu visai zemu aulu ir kad be detaliu butu, gal neturiu g.gif Dabar siaip prie juodu batuku apsiaviau, aulas ju gal nelabai tinka prie tu kelniu g.gif Niekaip nesusiruosiu siltesnio sezono batu istraukt, neatsimenu, kokiu ir turiu ax.gif
Cia foto tokia ne itin ryski, apsvietimo gero neturiu... Bet Whimsy bliuskyte matosi 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Cia gibson palaidine, spalva realiai sviesesne truputi
user posted image

Papildyta:
O cia Montana suknute. I batus arciausiai buvusius isokau, o prie kokiu nesiosiu, dar nesugalvojau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 21, 10:06)
drinks_cheers.gif tikrai taip

Pupen,  ir man ji laisva per liemeni. tik galvoju Jums gal ir S butu uzteke. As turiu S su ~ 85-70-96/98, tai man kaip tik  thumbup.gif

Va,reikejo S imti..

QUOTE(zaliass @ 2014 04 21, 22:50)
Fainai labai ant taves atrodo,norejau ir as jos,bet vis abejojau,kad man ziauriai trumpa bus  doh.gif

Nera ji trumpa labai, o tu uz mane aukstesne?Kazkaip neatkreipiau demesio biggrin.gif
Siandiena jau ejau su ja, megztuku ir juodom pedkelnem.Labai gerai jauciausi smile.gif
Nesiu kuria diena pas tavo ta siuveja rekomenduota, kad siaurintu,nes noresiu ir be megztuko nesiot..

Vvaiva antra palaidine ir suknele liuks, o ta pirma nekaip..gal ne pries siu dzinsu tiesiog g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 22 balandžio 2014 - 13:49
O cia retro suknute su kutosiukais. Del jos tai tikrai nezinau, pasilikt ar pardavinet g.gif
Kur su ja eiti g.gif Puosni gana atrodo... Be to, foto nesimato taip, bet labai laisva, ypac is nugaros... Iskirpte atkilus taip, kad turbut is auksciau ir kelnaites matosi doh.gif biggrin.gif Zodziu, nezinau visiskai, ka su ja daryti g.gif
user posted image
Atsakyti
Vvaiva paskutines nepasilikciau schmoll.gif
Atsakyti
Antroji labai patiko wub.gif laukiu ir aš jos, pirmosios taip pat laukiu,bet kažkaip aš ją kitaip įsivaizdavau....

Merginos gal kas tokią pirkot?

user posted image
Atsakyti
bet tai ziuriu ir sita ruffled-whimsy ganetinai balta g.gif bent jau nuotraukoj tai atrodo tokios pat spalvos kaip mano victorian swit unsure.gif nu ziuresim kai gausiu gyvai rolleyes.gif

o Montana suknele Tau labai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 22, 14:58)
bet tai ziuriu ir sita ruffled-whimsy ganetinai balta  g.gif  bent jau nuotraukoj tai atrodo tokios pat spalvos kaip mano victorian swit  unsure.gif nu ziuresim kai gausiu gyvai  rolleyes.gif

o Montana suknele Tau labai labai graziai atrodo  wub.gif

Aha, nuotraukoj kazkokia balta g.gif Realiai gelsvumo turi tikrai, na, bet matysi gavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 22, 13:48)
O cia retro suknute su kutosiukais.

na taip, tokia savotiska g.gif irgi nezinociau kur su tokia eit rolleyes.gif nebent prie kokio baseino ant maudymuko uzsimest, bet gal truputi per prabangi ax.gif
Atsakyti
labai labai patiko antroji palaidine, dar ju yra pardavime? 4u.gif ir raudona suknele super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
VVaiva, gražu, išskyrus paskutinę suknelę bigsmile.gif
Man pirmoji bliuskutė, tai nerealiai graži, visi tie mezginukai iš kart primena močiutės jaukius mezginius wub.gif pas mane ji buvo ir mezgėja, ir siuvėja ax.gif
Atsakyti
Na va idesiu savo eksperimentus su Victorian swit. Laukiu nuomoniu su kuo nesiotina su kuo ne. Man geriausiai 3 paskutinese atrodo ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti