Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

Enura pirmas ir su sviesiai melynais dzinsiukais wub.gif wub.gif wub.gif

Visas baltas nepatiko visai.Tas su aulinukais irgi ne 4u.gif
Like neblogio, bet ne wub biggrin.gif
Atsakyti
Man ir baltas ne, o visi kiti neblogai, ypac su dzinsiukais ir sviesiom kelnem, o ir su raudonom idomiai ziurisi thumbup.gif . O kokie cia loaferiai juodi? blush2.gif 4
Atsakyti
Kavamale batai cia Steve Madden Vamp
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 22, 15:03)
na taip, tokia savotiska  g.gif  irgi nezinociau kur su tokia eit  rolleyes.gif nebent prie kokio baseino ant maudymuko uzsimest, bet gal truputi per prabangi  ax.gif

Man patiko jos stilius, tokia kitokia. O ir kutosiukus megstu... Bet dabar manau, desiu isparduotuven... g.gif Nepirks tai nepirks...
Ne prie baseino ji tikrai, foto gal taip atrodo, bet realiai ji tokia ne itin plona, karoliukais visa siuvineta, plius sintetine. Vasaros diena tikrai jos nesirengciau, tik vakare.
Bus tu progu vasara, gal apsirengciau, bet dar tos iskirptes erzina, nemazos...

QUOTE(kavamale @ 2014 04 22, 15:08)
labai labai patiko antroji palaidine, dar ju yra pardavime?  4u.gif  ir raudona suknele super atrodo  thumbup.gif

Aciu wub.gif
Yra antroji, berods Macys g.gif Bent jau buvo neseniai ir labai gera kaina...

QUOTE(zakiene @ 2014 04 22, 15:49)
VVaiva, gražu, išskyrus paskutinę suknelę bigsmile.gif
Man pirmoji bliuskutė, tai nerealiai graži, visi tie mezginukai iš kart primena močiutės jaukius mezginius wub.gif pas mane ji buvo ir mezgėja, ir siuvėja ax.gif

Aciu! wub.gif

Koks oras pasakiskas wub.gif Jau traukiu FP grozius is spintos bigsmile.gif
Pranesiojau ir fainuole megzta Kilm Long Sleeve Sweater Dress wub.gif Labai ji mano skonio, vyras irgi komplimentais apipyle flirt.gif
Papildyta:
enura, man paskutiniai keturi derinukai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 22, 17:31)

Pranesiojau ir fainuole megzta Kilm Long Sleeve Sweater Dress  wub.gif Labai ji mano skonio, vyras irgi komplimentais apipyle  flirt.gif

Tai prie ko ja dejaisi? bigsmile.gif
Ant taves viskas kaip visada graziai ziurisi, man ir ta suknele su kutosiukais ant taves grazu biggrin.gif 4u.gif

Enura, man prie sviesiu dzinsiuku graziausiai bigsmile.gif

Dar pupen nepagyriau, labai graziai atrodo sierra suknele wub.gif
Atsakyti
VVaiva,o gibson palaidine dydi atitinka?Jei nešioju S ir imti toki?
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 04 22, 17:50)

Dar pupen nepagyriau, labai graziai atrodo sierra suknele  wub.gif

Aciu! 4u.gif

QUOTE(barboraite @ 2014 04 22, 18:04)

Imeskit nuoroda tos gibson smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 04 22, 18:50)
Tai prie ko ja dejaisi?  bigsmile.gif
Ant taves viskas kaip visada graziai ziurisi, man ir ta suknele su kutosiukais ant taves grazu  biggrin.gif  4u.gif

Aciu wub.gif Pameginsiu vistik tos sukneles skelbima ideti, bet nelabai ka perka, tai greiciausia vis tiek pati nesiosiu biggrin.gif
Prie tos Kilm sukneles dejaus nepermatomas rudas timpas ir pintus ilgaaulius, rankine ilga tokia su kutais... Geris man ta suknele, tikai bus viena megstamiausiu spintoj wub.gif

QUOTE(barboraite @ 2014 04 22, 19:04)

Atitinka. Pas mane XS, tai sakyciau, idealiai dydis. Rankoves siauros, peciai vietoj, per krutine pats tas, apgules virsus, o apacia jos plati mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu pasisakiusioms 4u.gif laukiu dar nuomoniu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 22, 18:12)
Prie tos Kilm sukneles dejaus nepermatomas rudas timpas ir pintus ilgaaulius, rankine ilga tokia su kutais... Geris man ta suknele, tikai bus viena megstamiausiu spintoj  wub.gif

isivaizduoju, kad atrode wow wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 04 22, 19:11)
Aciu! 4u.gif
Imeskit nuoroda tos gibson  smile.gif

Randu ebay ir macys xs yra 4u.gif
http://www.ebay.com/...=item2ed06b6cb4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barboraite: 22 balandžio 2014 - 19:23
QUOTE(barboraite @ 2014 04 22, 19:17)

4u.gif
Cia sita?
g.gif
http://www1.macys.co...e...n&slotId=53
Atsakyti
Mimsy jus kauniete? Ar galejau siandiena jus matyt prie zaliass namu? blush2.gif

Ieskau google atsiliepimu apie viena suknele, ziuriu mimsy foto ideta, galvoju, siandiena kazkur sita suknele maciau ir panele berods ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 22 balandžio 2014 - 19:46