Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(enura @ 2014 04 23, 15:27)
Gal labai niekas nesupyks  blush2.gif prie FP buvo uzsideti  rolleyes.gif
aha pas mane butent sitie, bet ju ten ir kitokiu buvo, leopardiniai dar man rodos bei kitu spalvu. o ir kaina buvo -50% nuolaida. Man forma ju labai gerai ant kojos ziurisi  thumbup.gif
Del dydzio tai siek tiek didinti. As su 25.5cm peda emiau 8, tai idealiai tiko. Tik gal placiai pedai gali spausti sonuose, nes mano ne plati, tik pabrinksta kai karsta, tai siek tiek jauciasi ties sonais, bet manau prasinesios dar. Kulne dar yra tokia gumyte prilaikanti, maciau atsiliepimus, kad kitoms tryne ji, bet man tai visai ne  schmoll.gif

cia nuo tos kainos dar 50 proc buvo? viskas aisku, reiktu man 7,5 tada smile.gif tikrai dailiai atrodo, iskart man i aki krito derinukuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 23, 13:34)
cia nuo tos kainos dar 50 proc buvo? viskas aisku, reiktu man 7,5 tada  smile.gif tikrai dailiai atrodo, iskart man i aki krito derinukuos thumbup.gif

aciu, aciu 4u.gif buvo 55,98-50%, tai griekas neimti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintare2009 @ 2014 04 23, 13:33)
Mergaites, is kur siunciates FP drabuzelius? Per tarpininkes is JAV ar ieskot isparduotuvese? ASOS maciau keleta, bet pasirinkimas mazas, nors siustu tiesiai i LT  ax.gif

per tarpininkes is JAV, bent jau as 4u.gif
Atsakyti
Gavau Free People Sleeveless Scoop-Neck Lace A-Line Dress, kur svarstem kokia ta Berry spalva. Tai tikrai ne tokia kaip macys, bet ir ne raudona.
Sakyčiau tiksliausiais FP puslapyje..
Bet negaliu apsisręsti, ar man ji gera ar laisvesnės norėčiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 23, 14:44)
Gavau Free People Sleeveless Scoop-Neck Lace A-Line Dress, kur svarstem kokia ta Berry spalva. Tai tikrai ne tokia kaip macys, bet ir ne raudona.
Bet negaliu apsisręsti, ar man ji gera ar laisvesnės norėčiau..  doh.gif

idekit ivertinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau sia http://www.freepeopl...-surplus-dress/
tokia universali sakyciau, ne free people'iska biggrin.gif pagal mane tinka ir prie aukstakulniu, ir prie kerzu t.y. combat boots... tik iskirpte man per didele, reikes sukabinti siek tiek auksciau, nes kitaip liemenele islenda blush2.gif

jusu teismui 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 23, 15:55)
idekit ivertinsim  mirksiukas.gif

apatinės suknutės neturiu blush2.gif dabar persišviečia..
gal ką susiorganizuosiu iš turimų
Į mane prašome "TU" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 23, 15:46)
Į mane prašome "TU"  biggrin.gif

ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 23, 14:01)
sakau saziningai  biggrin.gif - man jau truputi per didelis tas tarpas, reiktu geriau ilgaauliu  4u.gif bet virsus koks grazus  bigsmile.gif labai graziai atrodo sitos kelnes ir ta bliuzele  wub.gif

QUOTE(kavamale @ 2014 04 23, 14:15)
hm, na taip, tarpelis didokas, bet puikiai deranti virsutine dalis atperka  wub.gif  biggrin.gif

QUOTE(pupen @ 2014 04 23, 14:25)
Vvaiva jei butu tavo trumpos kojos, toks tarpas butu be rysio, bet su tokiom kojom ir tokia likusia apranga atrodai labai stilingai  4u.gif

Aciu, mergytes aciuks.gif Man taip so so biggrin.gif Radau kitus batukus, kurie mano akim geriau tinka thumbup.gif Reikejo tik spinta geriau pakuisti biggrin.gif

enura, grazi suknute thumbup.gif Rastai faini wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 23, 15:44)
Bet negaliu apsisręsti, ar man ji gera ar laisvesnės norėčiau..  doh.gif

Bet ne ruzava, ane? g.gif Hmmm, idomu idomu... As skaiciukus tureciau uz ja sia savaite gauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 23 balandžio 2014 - 17:08
Enura, labai grazi suknele ir Jums tinka wub.gif , tik kaip ir rasete iskirpte galetu buti mazesne 4u.gif Man gal graziausias varianatas su aukstakulniais g.gif , bet gerai atrodo ir su kito stiliaus batukais.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 23, 17:10)
enura, grazi suknute  thumbup.gif Rastai faini  wub.gif

aciu, Vvaiva 4u.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 04 23, 18:00)
Enura, labai grazi suknele ir Jums tinka wub.gif , tik kaip ir rasete iskirpte galetu buti mazesne 4u.gif Man gal graziausias varianatas su aukstakulniais g.gif , bet gerai atrodo ir su kito stiliaus batukais.

aciu, sandrixxx 4u.gif
iskirpte sutvarkysim, i zmones taip neisiu biggrin.gif
su aukstakulniais tai kazkaip ji man isiegine patampa, o va su kitais + dzinsinis svarkelis arba odinuke, tampa kasdiene tokia. na bent jau as tikiuosi, kad neatrodo iseigine ax.gif

ir dar noriu paklausti neatrodo tie rastai labai jau russian style? blush2.gif man tai grazu, vis tiek nesiosiu, bet galvoju kaip is salies atrodo. Jauciu bus daug klausimu ar ne etnografini rusiska kostiuma persisiuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Enyra, man pirma mintis ir buvo - russian style. Bet del to ir trazu, rasts puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 23, 19:27)
aciu, Vvaiva  4u.gif
aciu, sandrixxx  4u.gif
iskirpte sutvarkysim, i zmones taip neisiu  biggrin.gif
su aukstakulniais tai kazkaip ji man isiegine patampa, o va su kitais + dzinsinis svarkelis arba odinuke, tampa kasdiene tokia. na bent jau as tikiuosi, kad neatrodo iseigine  ax.gif

ir dar noriu paklausti neatrodo tie rastai labai jau russian style?  blush2.gif man tai grazu, vis tiek nesiosiu, bet galvoju kaip is salies atrodo. Jauciu bus daug klausimu ar ne etnografini rusiska kostiuma persisiuvau  lotuliukas.gif

As gal su aulinukais ja nesiociau, ilgaauliais ar pan g.gif
Rastas tikrai labai grazus, spalvos wub.gif Russian, bet tame cia ir esme. Durnu klausimu jei bus, tai nekreipk demesio, tokie jau zmones pas mus, sovietinis auklejimas, visi vienodi ir suprantami turi buti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti