Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

Neduoda ramybės ta Peace Maker suknytė doh.gif
Vvaiva, gal galėtum pamatuoti kiek xs yra tarp pažastų ir pečių plotis blush2.gif ?
4u.gif

Ir kuri spalva jums gražiausia jos? Ta juoda man labai wub.gif Bet vasarai gal net Ice labiau norėč..
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 22, 20:55)
Eina sau  biggrin.gif As buvau su Peacemaker ir juoda kailine liemene, bet sekmadieni ir ne pas Zaliass  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ugnia @ 2014 04 22, 21:51)
As buvau  biggrin.gif Ir tikrai Peacemaker suknele buvo  thumbup.gif

bigsmile.gif biggrin.gif
As pradzioj net nesupratau,kad ten suknele, galvoju kas ten tokio grazaus kyso is po liemenes, gal marskiniai tokie rastuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 23, 07:35)
Neduoda ramybės ta Peace Maker suknytė  doh.gif
Vvaiva, gal galėtum pamatuoti kiek xs yra tarp pažastų ir pečių plotis  blush2.gif ?
4u.gif

Ir kuri spalva jums gražiausia jos? Ta juoda man labai  wub.gif  Bet vasarai gal net Ice labiau norėč..

Zinok, ji pati tai nemaza, bet apatinukas jos nesitempia ir nedidelis. Pamatuosiu ir suknele, ir apatine.
Suknele tarp pazastu 46cm, peciai 36cm
apatine tarp pazastu 42cm, ties klubais 46cm
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 04 23, 08:08)
lotuliukas.gif
bigsmile.gif  biggrin.gif
As pradzioj net nesupratau,kad ten suknele, galvoju kas ten tokio grazaus kyso is po liemenes, gal marskiniai tokie rastuoti  smile.gif

Vvaiva, ačiū labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykit saziningai biggrin.gif Be rysio toks batu ilgis prie sitokiu trumpu kelniu?
Foto kazko neisideda, tai dedu nuoroda
http://images107.fot....jpg?1398253453
Erzina mane tas didziulis tarpas tarp kelniu apacios ir batu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 23, 12:50)
Mergaites, sakykit saziningai  biggrin.gif Be rysio toks batu ilgis prie sitokiu trumpu kelniu?
Erzina mane tas didziulis tarpas tarp kelniu apacios ir batu.  g.gif

sakau saziningai biggrin.gif - man jau truputi per didelis tas tarpas, reiktu geriau ilgaauliu 4u.gif bet virsus koks grazus bigsmile.gif labai graziai atrodo sitos kelnes ir ta bliuzele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 22, 17:56)

tik dabar pamaciau nuoroda smile.gif kokie idomus thumbup.gif plaukuotus emei? dydi atitinka? nelabai as cia i tema tik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 23, 12:50)
Mergaites, sakykit saziningai  biggrin.gif Be rysio toks batu ilgis prie sitokiu trumpu kelniu?

Man gražu 4u.gif gal todel,kad pati nesioju ir man patinka taip g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 23, 14:50)

hm, na taip, tarpelis didokas, bet puikiai deranti virsutine dalis atperka wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vvaiva jei butu tavo trumpos kojos, toks tarpas butu be rysio, bet su tokiom kojom ir tokia likusia apranga atrodai labai stilingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 23, 13:10)
tik dabar pamaciau nuoroda  smile.gif  kokie idomus  thumbup.gif  plaukuotus emei? dydi atitinka? nelabai as cia i tema tik  blush2.gif

Gal labai niekas nesupyks blush2.gif prie FP buvo uzsideti rolleyes.gif
aha pas mane butent sitie, bet ju ten ir kitokiu buvo, leopardiniai dar man rodos bei kitu spalvu. o ir kaina buvo -50% nuolaida. Man forma ju labai gerai ant kojos ziurisi thumbup.gif
Del dydzio tai siek tiek didinti. As su 25.5cm peda emiau 8, tai idealiai tiko. Tik gal placiai pedai gali spausti sonuose, nes mano ne plati, tik pabrinksta kai karsta, tai siek tiek jauciasi ties sonais, bet manau prasinesios dar. Kulne dar yra tokia gumyte prilaikanti, maciau atsiliepimus, kad kitoms tryne ji, bet man tai visai ne schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, is kur siunciates FP drabuzelius? Per tarpininkes is JAV ar ieskot isparduotuvese? ASOS maciau keleta, bet pasirinkimas mazas, nors siustu tiesiai i LT ax.gif
Atsakyti