Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 12, 14:28)
Aha, atsimenu  drinks_cheers.gif Dar pati sakiau, kad bus raudona  doh.gif Tada nebuvo tos berry spalvos FP puslapyje, dabar jau matau, kad ji visai i raudona nenesa... O as kaip tik raudonos norejau, ech....  unsure.gif
Tik keista, 6pm, Shopbop berry spalvos tikrai man i raudona panasi...  g.gif

ir ebay mačiau raudoną, ir komentaruose kažkur skaičiau, kad berry - raudona g.gif
aš kai pirkau, tai lygtai norėjau ružavos, kai čia pakalbėjome, kad bus raudona, daugiau pagooglinau, ir net apsižiaugiau, kad kokia graži raudona bigsmile.gif
nebežinau ką galvoti lotuliukas.gif
greičiau gaučiau, nes net ir slipo nežinau kokio dairytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 12, 14:32)
ir ebay mačiau raudoną, ir komentaruose kažkur skaičiau, kad berry - raudona  g.gif 
aš kai pirkau, tai lygtai norėjau ružavos, kai čia pakalbėjome, kad bus raudona, daugiau pagooglinau, ir net apsižiaugiau, kad kokia graži raudona  bigsmile.gif
nebežinau ką galvoti  lotuliukas.gif
greičiau gaučiau, nes net ir slipo nežinau kokio dairytis  doh.gif

Ojei, tai visai makalyne tada lotuliukas.gif Belieka sulaukti biggrin.gif
Bet man tos sukneles nuostabios ir visu spalvu gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 balandžio 2014 - 13:55
QUOTE(sollo @ 2014 04 12, 09:22)
Labas visoms,
gal būtų kas prisijungia prie šių suknių ?  rolleyes.gif
pasakykit kas turit berry ir sunset spalvytes, kokios jos realiai ? gal tamsesnės nei foto ?
ir kaip dydžiai ? atitinka? visad imu M , kažin ir šią reik imt M  g.gif

Aš turiu sunset purple, tai ji tokia kaip ir nuotraukoje, gal geriau matosi FP puslapyje. Kiek bandžiau fotografuoti, neišėjo pagauti tikros spalvos, pašviesėja doh.gif Man juoda nuobodu, ypač perkant vasarai, karšta bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 12 balandžio 2014 - 14:00
QUOTE(zakiene @ 2014 04 12, 15:00)
Aš turiu sunset purple, tai ji tokia kaip ir nuotraukoje, gal geriau matosi FP puslapyje. Kiek bandžiau fotografuoti, neišėjo pagauti tikros spalvos, pašviesėja doh.gif Man juoda nuobodu, ypač perkant vasarai, karšta bus ax.gif

Aha, juodos nepirkciau. Turejau, bet pardaviau. Pamaniau, kad nenesiosiu vis tiek vasara rolleyes.gif
Atsakyti
As labai tos peacemaker sukneles noriu, bet tik xs randu, neuzmatet niekur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 12, 14:57)
As labai tos peacemaker sukneles noriu, bet tik xs randu, neuzmatet niekur?  4u.gif

aš irgi baisiai jos noriu, kiek žiūrėjau internete, kaip gražiai jos atrodo wub.gif

merginos, ką manot? prie jūros ant maudymuko tiktų? ar per prastai atrodytų?

http://www.freepeopl...ce-trim-caftan/

ir ar būna FP kokių papildomų kodukų?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 12, 16:56)
aš irgi baisiai jos noriu, kiek žiūrėjau internete, kaip gražiai jos atrodo wub.gif

merginos, ką manot? prie jūros ant maudymuko tiktų? ar per prastai atrodytų?

http://www.freepeopl...ce-trim-caftan/

ir ar būna FP kokių papildomų kodukų?

Man asmeniskai ant maudymuko laisvos, lengvos ir trumpos tunikos patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 12, 17:10)
Man asmeniskai ant maudymuko laisvos, lengvos ir trumpos tunikos patinka  4u.gif

turiu porą trumpų, fainos tokios, kažkaip galvoju, gal ilga būtų visai nieko tongue.gif bet reikės paieškoti gal kokios kitos...

o ta Peacemake suknutė nedidinta? gal užtektų xs dydžio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 12, 15:57)
As labai tos peacemaker sukneles noriu, bet tik xs randu, neuzmatet niekur?  4u.gif

O kur XS randat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 04 12, 15:00)

įtikinot,pakeičiau į berry lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 12, 17:27)
o ta Peacemake suknutė nedidinta? gal užtektų xs dydžio? g.gif

Ivairiai atsiliepimuose raso 4u.gif galima rizikuot, bet baisu, kad per pecius bus siauroka verysad.gif

QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 12, 17:51)
O kur XS randat?  blush2.gif

http://www.freepeopl...7-466219F4EA95/ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 12 balandžio 2014 - 18:06
QUOTE(driu @ 2014 04 12, 19:06)
Ivairiai atsiliepimuose raso  4u.gif galima rizikuot, bet baisu, kad per pecius bus siauroka verysad.gif
http://www.freepeopl...7-466219F4EA95/ 4u.gif

Visur žiūrėjau, tik ne ten doh.gif
kaina ne tokia jau graži, o dydžiai išgraibstyti doh.gif

Kokia jums gražiausia? turbūt juoda? man tai ir Ice labai graži - su dirželiu wub.gif aš gal rizikuočiau xs, bet kaina kandžiojasi g.gif
aišku, už mažiau pagauti turbūt nėra realu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriausias: 12 balandžio 2014 - 18:20