Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 12, 19:12)
aš gal rizikuočiau xs, bet kaina kandžiojasi  g.gif
aišku, už mažiau pagauti turbūt nėra realu

Dar galimas variantas ebay paieškoti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 12, 17:51)
O kur XS randat?  blush2.gif

FP smile.gif

QUOTE(Ausriausias @ 2014 04 12, 18:12)
kaina ne tokia jau graži, o dydžiai išgraibstyti  doh.gif

Kokia jums gražiausia? turbūt juoda? man tai ir Ice labai graži - su dirželiu  wub.gif  aš gal rizikuočiau xs, bet kaina kandžiojasi  g.gif
aišku, už mažiau pagauti turbūt nėra realu

man tai visos 3 grazioso, visų norėčiau doh.gif

kaina jei būtų mažesnė, rizikuočiau imti XS, dabar bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 12, 11:34)
Jos nera plonos. Medziaga tokia gruobleta, tarsi guziukais megzta. Nestoros, bet ir neskystos, tamprios.
As S pirkau, nes nenorejau aptemptos, tai man labai liuks  thumbup.gif Apgulus, bet nepertempta.
Linutelia, tau tai XS reiketu, tu smulkesne. Rankoves ju labai labai ilgos ir S dydzio per pecius ji tokia nemaza, bet man gerai.

Vvaiva, pasiemiau as sita XS (ir dar ta su kaklu, bet be rankogaliu graziu), bet paskaiciau, kad jus S turite, nebus mazoka su 88 cm krutine? biggrin.gif Noriu aptemptu ir neilgu. Rankos, peciai ir ugis tai pas mane mazi biggrin.gif gal dar pakeisciau, regis neuzsake macys smile.gif

As irgi taip noreciau tos suknios, kur visos sakotes, bet galvoju, kad su savo ~160 cm netiks man toks stilius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 04 12, 19:09)
Dar galimas variantas ebay paieškoti  g.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif yra ebay'juj XS, bet ne buy it now, reiktu bidinti, tai nezinau ar kuri tarpininke uzsiimtu tuo. dabar 70,99$ kaina ax.gif new without tags bukles parduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 12 balandžio 2014 - 20:35
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 12, 18:27)
o ta Peacemake suknutė nedidinta? gal užtektų xs dydžio? g.gif

Nedidinta 4u.gif Be to, ji nesitempia, apatine suknute netampri. Jei S nesiojat, tikrai XS netiks mirksiukas.gif Man XS tik tik, S irgi drasiai pirkciau
Papildyta:
QUOTE(Pampariskinas @ 2014 04 12, 20:53)
Vvaiva, pasiemiau as sita XS (ir dar ta su kaklu, bet be rankogaliu graziu), bet paskaiciau, kad jus S turite, nebus mazoka su 88 cm krutine? biggrin.gif Noriu aptemptu ir neilgu. Rankos, peciai ir ugis tai pas mane mazi  biggrin.gif  gal dar pakeisciau, regis neuzsake macys  smile.gif

Maza tai gal ir nebus, nes ji daug tempiasi. Bet as visada geriau imu didesni dydi, nei mazesni, tai sunku ir komentuoti atvirkstini varianta biggrin.gif Bet manau, viskas o.k. turetu buti, jei ugis, rankos ir peciai mazi biggrin.gif

Parsiveziau megzta indeniska Kilm suknute-tunika. Faina tikrai, ne be reikalo pirkau. Man spalvos ypac patinka ir tinka tokios wub.gif Ilgis visai normalus atrodo g.gif Bet gal kad is kavinukes grizus lotuliukas.gif rytoj dar reikes matuotis prie batu, gal kitaip atrodys biggrin.gif
Tiesa, ir S dydis liuks. Atrodo taip, kaip ir norejau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 balandžio 2014 - 22:12
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 12, 21:38)
Nedidinta  4u.gif Be to, ji nesitempia, apatine suknute netampri. Jei S nesiojat, tikrai XS netiks  mirksiukas.gif Man XS tik tik, S irgi drasiai pirkciau

Parsiveziau megzta indeniska Kilm suknute-tunika. Faina tikrai, ne be reikalo pirkau. Man spalvos ypac patinka ir tinka tokios  wub.gif Ilgis visai normalus atrodo  g.gif Bet gal kad is kavinukes grizus  lotuliukas.gif rytoj dar reikes matuotis prie batu, gal kitaip atrodys  biggrin.gif
Tiesa, ir S dydis liuks. Atrodo taip, kaip ir norejau  wub.gif

kaip gaila, tada nerizikuosiu XS unsure.gif

kas per suknute? bigsmile.gif prašom nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
Foto padarysiu vakare arba ryt, dabar islekiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt šį sijonuką? smile.gif

http://www1.macys.co...e...5&slotId=11 4u.gif
Atsakyti
Lauksim Vvaiva foto bigsmile.gif

As jau irgi atsiemiau siuntinuka, gavau sia, Peacemaker XS dydis, tai su 89-65-89 puikiai tiko ir labai patiko, reikes veliau foto padaryt g.gif Spalvos dar ryskesnes nei internetineje foto, medziagyte minksta, maloni wub.gif

user posted image

Ir sia pasiemiau, XS dydis, tookia islaukta ir isieskota suknele, bet dar nezinau, spalva tobula, dydis irgi puikiai, bet keistai jauciuos, MB sako netinka man ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 04 13, 18:48)
As jau irgi atsiemiau siuntinuka, gavau sia, Peacemaker XS dydis, tai su 89-65-89 puikiai tiko ir labai patiko, reikes veliau foto padaryt  g.gif Spalvos dar ryskesnes nei internetineje foto, medziagyte minksta, maloni  wub.gif

user posted image

Ir sia pasiemiau, XS dydis, tookia islaukta ir isieskota suknele, bet dar nezinau, spalva tobula, dydis irgi puikiai, bet keistai jauciuos, MB sako netinka man  ax.gif

user posted image

Kokios fainos abi thumbup.gif Tuoj cia visos uzpavydes Piecemaker biggrin.gif
Ta kita man irgi labai faina, o kas netinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 13, 19:26)
Kokios fainos abi  thumbup.gif Tuoj cia visos uzpavydes Piecemaker  biggrin.gif
Ta kita man irgi labai faina, o kas netinka?  ax.gif

Ai nezinau, manasis tiek ja ispeike, kad net paciai maziau patikt pradejo doh.gif biggrin.gif
Einu foto padaryt smile.gif
Atsakyti
Necituokite 4u.gif
Peacemaker, XS, 89-65-89, tik spalvos realiai tokios gyvos, gaila nepavyko isgauti ax.gif Kiek matavausi batu - visi tiko, sakyciau universali suknele, tiek prie aulinuku, tiek prie sandalu, ar net ilgaauliu wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image

O cia populiarioji Ruby, XS, nezinau dar del jos... bandysiu i isparduotuve idet, jei niekas nepirks, sunesiosiu vasara pati smile.gif

user posted image
Atsakyti