Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(zakiene @ 2014 04 14, 08:58)
bet jau į Frye negaliu atsižiūrėti, gailiuosi, kad neužsisakiau, o dabar nėra mano dydžio doh.gif

man tas pats, kas diena tikrinu 6pm, bet arba kainos uzkeltos arba dydziu nera verysad.gif
Atsakyti
Vvaiva, aš tai dėčiausi kokius džinsinius šortus prie tos "suknelės", kojos gražios, super turėt atrodyti, kokį vieną kraštą užkišus wub.gif kaip suknelė tai tikrai trumpoka blush2.gif

Mimsy, pirmoji labai patiko thumbup.gif pritariu, kad plaukai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 04 14, 11:53)
Vvaiva, aš tai dėčiausi kokius džinsinius šortus prie tos "suknelės", kojos gražios, super turėt atrodyti, kokį vieną kraštą užkišus wub.gif kaip suknelė tai tikrai trumpoka blush2.gif

Aciu! 4u.gif Reikes pabandyt su sortais, gera mintis thumbup.gif
Ilgis tai taip, labai jau paaugliskas biggrin.gif

Busimoj siuntoj FP nemazai gausiu ir labai idomiu daikciuku, kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
VVaiva, grazu ! bet as irgi pritarsiu daugumai, kad dzinsu vis tik norisi ar bent jau sortu kaip Girl siule drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, su sortais ant smugio pafotkinau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vvaiva labai liuks su sortais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 13, 21:46)
Beje, mimsy, tinka tau toks stiliukas, man pokahonta primeni wub.gif  biggrin.gif

Aciu bigsmile.gif 4u.gif Gaila, kad vyras mano atvirksciai galvoja, sako tau isvis netinka toks stilius biggrin.gif

QUOTE(Kuti @ 2014 04 14, 07:44)
Mimsy,koks jūsų ūgis?

1,62 smile.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 14, 07:54)
Na va, mano suknute.

Grazu, ypac prie sortu isvis nerealiai wub.gif

Aciu visoms merginoms uz komplimentus suknytem ir plaukam wub.gif bigsmile.gif Bet ryt soliuoju i kirpykla as juos stipriai trumpint, pavargau, jau per ilgi su mano ugiu jie, tai nukirpsiu negailedama biggrin.gif
Atsakyti
VVaiva, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 04 14, 13:33)
VVaiva, super thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

labai tinka su sortais thumbup.gif
Atsakyti
O kokį geriau tunikos dydį imti, jei viršus tinka S, bet klubai platoki? Gal M geriau? g.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes wub.gif tai taip ir nesiosiu cool.gif
Atsakyti
Mimsy, Vvaiva - kokios jus grazuoles wub.gif
As tai issokus is SM siek tiek - ryt islekiu keturiom dienom komandiruoten, tai dirbu issijuosus doh.gif
Pabandysiu vakare pasifotkint (desiuosi daiktus, tai bus proga lotuliukas.gif ), dabar trumpai pakomentuosiu, ka gavau i lekiu dar i sporta:
Sitas fainuolis wub.gif Pagavo man S'a. Kaip tik. Na gal ilgesnio noretusi, bet dejausi prie ilgu kojiniu, tai visai gerai. Tas baltas siulas (ne visai is tikruju baltas, vos vos ivory) sunkesnis, tai tempia i apacia, nekyla. Namuose kiek pavaiksciojau, tai uzpakalio nesimato lotuliukas.gif labai gerai su siom kojinem ziurisi. fainuoles jos 4u.gif irgi labiau link ivory. ir rastukas koks grazus wub.gif galvojau storins ir taip ne kudas mano kojas, bet su aukstakulniais iseisiu ax.gif
megztinukas emiau S, tai sakyciau didokas g.gif irgi labiau link ivory nei baltas. storas ir siltas. noreciau pasilikt, bet nugaroje gal siek tiek atvepes. pabandysiu pasifotkint - turesit ivertint g.gif
sijoncikas - gavau S ir ka jus manot - itilpau lotuliukas.gif tikrai kokybiskai padarytas - bus pa prikolu kur uzsidet. seniai tokio dairiausi blush2.gif
na ir lauktoji grazuole. gavau S, bet jau platumas doh.gif net rankoves is to platumo per ilgos blink.gif medziagyte superine, nerinukai wub.gif labai noreciau pasilikti, bet reikia ziuret, prie ko ziuresis...
Atsakyti