Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

Gal kas ilgesni laika seka wizz kainas, kazin galima tiketis nuolaidu si men.? g.gif Reik bilietukus mamai nupirkt.

perziurejau senas zinutes, pernai dalino nuolaidas gruodzio 17-18 d., bet siemet lyg dar nebuvo gruodzio men akciju..? ar pramiegojau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 23 gruodžio 2014 - 07:43
Buvo du kartus lapkriti, bet gal dar ismes ir gruodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 12 23, 08:39)
Gal kas ilgesni laika seka wizz kainas, kazin galima tiketis nuolaidu si men.?  g.gif  Reik bilietukus mamai nupirkt.

Jūs susiraskite Wizzair per FB ir sekite naujienas - apie nuolaidas jie ten praneša berods prieš dieną.
Atsakyti
Visas įmanomas naujienų prenumeratas turiu, bet jau reik pirkt bilietus sausio pradžiai ir svarstau ar jau jamti, ar maž kokių kalėdinių nuolaidų pametės biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir laukiu nesulaikiu kada gi ta 20% nuolaida bus smile.gif

Gal kas turi patirties su „WIZZ DISCOUNT CLUB“. Jei ruošiamės keliauti penkiese, tai kaip rašo, kad įsigijus tą grupės narystę už 199 LTL, tai jau vien perkant bilietus vieną kartą per metus (į abi puses) minimali nuolaida gaunasi 10*35=350 Lt. Tai jau iškart apsimoka? (350-199=151Lt). Ar ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(DLike @ 2014 12 27, 13:53)
Aš ir laukiu nesulaikiu kada gi ta 20% nuolaida bus smile.gif

Gal kas turi patirties su „WIZZ DISCOUNT CLUB“. Jei ruošiamės keliauti penkiese, tai kaip rašo, kad įsigijus tą grupės narystę už 199 LTL, tai jau vien perkant bilietus vieną kartą per metus (į abi puses) minimali nuolaida gaunasi 10*35=350 Lt. Tai jau iškart apsimoka? (350-199=151Lt). Ar ne taip suprantu?

as paprasta naryste anksciau pirkau, tai man keturiems ar penkiems zmonems skrendant pirmyn atgal tikrai per pirmaji skrydi atsipirko ax.gif
o siaip skaiciuokites, nes viskas nuo skrydzio laiko priklauso.
as kadangi skrendu tik per vaiku atostogas, tai kainos sukile buna, tad su naryste apsimoka smile.gif
Atsakyti
Planuoju skristi su Wizzair, bet nelabai zinau del bagazo. Gal kas zino ar galima veztis na tokius skustuvelius? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramune8 @ 2014 12 27, 17:33)
Planuoju skristi su Wizzair, bet nelabai zinau del bagazo. Gal kas zino ar galima veztis na tokius skustuvelius? user posted image

Prie manęs dėl to nėr prisikabinę smile.gif
Atsakyti
Rankiniam tai tikrai negalima. Jei kas prasiveze tai arba nemate, arba neatidziai ziurejo.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 12 27, 21:50)
Rankiniam tai tikrai negalima. Jei kas prasiveze tai arba nemate, arba neatidziai ziurejo.

Visad skraidinuos. Panaršiau, amerikiečiai sako, kad vienkartinius galima "disposable razors and their cartridges are permitted" iš čia.
Atsakyti
mano vyras tikrai skraidinosi rankiniame ir su wizzair, ir su ryanair.
siaip ten apie astrius daiktus, kur rasoma, netgi nurodoma, kad galima kazkokius peiliukus veztis ir asmenu ilgis duotas.
man neteko matyti, kad kas nors turetu juos isimti is rankinio - nei Luton'e, nei Stansted'e, nei Kaune/Vilniuje unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
o kada galima tiketis nuolaidos bagazhui? smile.gif
Atsakyti