Aciu uz atsakyma lengviau paliko nes norejau jau tvarkyt ir pamaciau kad tai kainuoja
Visada galima paskambinti i Wizzair atstovybe,yra tel.nr.,kalba lietuviskai

QUOTE(rasa32 @ 2015 01 22, 23:55)
tik kol prisiskambini minimum 10min praeina

Labai reikia pagalbos. Pasidariau chekin, viskas ok, iki skrydžio lieka dar 12 val, o tai reiškia, kad galiu pridėti papildomų paslaugų ir t.t. Tai vat apsižiūrėjau, jog reikia lagamino. Prisijungiu prie savo sąskaitos, viską leidžia pasirinkti, einu toliau kol prieinu iki MOKĖJIMAS. O čia neleidžia sumokėti, tiksliau išmeta tik bendrą mokėjimų suvestinę, kurioje matosi, kad apmokėti bilietai. Tai kam man apmokėti už bagažą?? Taisyklėse rašo, kad galiu pirkti internetu iki tol, kol iki skyrdžio lieka ne mažiau kaip 3 val. Taigi laiko pakanka. Ai dar kas man keista, kodėl meta sumą litais, jei jau euras. Gal kas paaiškinti galėtų, gal kas buvot susidurę, nes nenoriu mokėti oro uoste brangiau, jei galiu intere pirkti pigiau. HELP

Skrydis vasario 14d. vaiko pasas galioja iki kovo 23d, leis skristi is UK i LT?

QUOTE(Dolyte @ 2015 01 31, 22:50)
Pabandykite paklaust ambasadoje, bet man regis I Lt turetu leist parskrist

QUOTE(Dolyte @ 2015 01 31, 23:50)
Grizinejau su pasu baigianciu galioti uz savaites, tik primine kad greitai baigia galioti.
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 01 31, 21:40)
Grizinejau su pasu baigianciu galioti uz savaites, tik primine kad greitai baigia galioti.

QUOTE(Dolyte @ 2015 01 31, 20:50)
Jei pasas lietuviskas, t.y skrendate i savo sali, tai pasas gali kita diena baigti galioti, vistiek ileis. Tik skrendant is savo salies jau yra atskiri reikalavimai.
Niekad nesu skridus su wizzair, gal reikia isbandyt
Ten matau yra kainos su nuolaidu kortele, gal kas nors ja turi? ir padetu bilietus nusipirkti?

QUOTE(irisas @ 2015 02 01, 22:49)
Ten matau yra kainos su nuolaidu kortele, gal kas nors ja turi? ir padetu bilietus nusipirkti?

Padeti tikrai niekas negali, nes turi butinai skristi tas asmuo, kurio vardu kortele

QUOTE(irisas @ 2015 02 02, 01:49)

Paskaičiuokite dėl nuolaidų kortelės. Man apsimokėjo įsigyti ir atsipirko jau per pirmąją kelionę, nors skridome tik dviese. Dabar planuojama skrydį su šeima, todėl įsigijau 1+5 nuolaidų kortelę. Susitaupo.
O nusipirkti tikrai nesudėtinga, viskas lietuviškai, eini žingsnis po žingsnio pagal aprašymus ir be problemų pirkimo procesą įvykdai