Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(yoyota @ 2014 04 16, 17:34)
užsisakiau bilietus, ir nusprendžiau mokėti banko pavedimu. bet matau parašyta sumą Litas, o iš mano užsienietiškos korteles galiu siųsti tik EU. tai kaip man dabar pervesti? pačiai pasiskaičiuoti sumą eurais ar kaip?

Pasirenkant mokėti banko pavedimu reikia pasirinkti šalį, į kurios sąskaitą bus mokama ir valiutos tipą. Pati neapsiskaičiuosit, nes wizzairas valiutą keičia pagal savo kursą.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas susidūrėte su skrydžių atšaukimais? Sausio mėn. nusipirkom bilietus (skrydis gegužės mėn), po gero mėnesio pakeitė skryžio laiką, bet iki šiol nepatvirtinom, kad pakeistas laikas tinka, taip pat ir neatšaukėm bilietų. Dar vakar ryte gavau priminimą, kad turiu apsispręsti ar laikas man tinkamas ar ne, o vakare sužinojau, kad skryžius nuo balandžio pabaigos Wizzair atšaukia. Ką tokiu atveju reikia daryti ?
Atsakyti
QUOTE(Kaimynka @ 2014 04 17, 07:49)
Sveiki,

gal kas susidūrėte su skrydžių atšaukimais? Sausio mėn. nusipirkom bilietus (skrydis gegužės mėn), po gero mėnesio pakeitė skryžio laiką, bet iki šiol nepatvirtinom, kad pakeistas laikas tinka, taip pat ir neatšaukėm bilietų. Dar vakar ryte gavau priminimą, kad turiu apsispręsti ar laikas man tinkamas ar ne, o vakare sužinojau, kad skryžius nuo balandžio pabaigos Wizzair atšaukia. Ką tokiu atveju reikia daryti ?

Pasižiūrinėkit praeitos temos paskutiniuose puslapiuose. Likimo draugų tikrai rasit. O jų ir AŽ užklaust galima. mirksiukas.gif
Atsakyti
20% nuolaida balandžio 19-20 dienomis.
Atsakyti
Na, šventės, temoje ramu smile.gif jau turiu bilietus atostogoms, pagaliau paleido nuolaidą, labai džiaugiuosi, kad anksčiau nepirkome, nes dabar sutaupėme net imant bagažą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2014 04 20, 17:31)
Na, šventės, temoje ramu smile.gif jau turiu bilietus atostogoms, pagaliau paleido nuolaidą, labai džiaugiuosi, kad anksčiau nepirkome, nes dabar sutaupėme net imant bagažą wink.gif

thumbup.gif
Tiems kad dar nespėjo pasinaudoti nuolaidą.
20% nuolaida balandžio 21 d. visiems, t.y. ir neturintiems Discount kortelės.
Atsakyti
Gal žinot, po kiek laiko atsiunčia rekvizitus banko pavedimui. Anksčiau labai greitai atsiųsdavo, o dabar - užsakiau bilietus vakar, bet sąsk. nesulaukiu
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2014 04 21, 07:01)
Gal žinot, po kiek laiko atsiunčia rekvizitus banko pavedimui. Anksčiau labai greitai atsiųsdavo, o dabar - užsakiau bilietus vakar, bet sąsk. nesulaukiu

aš dažniausiai gaudavau iš karto, gal kur į šiukšlių aplanką įkrito g.gif
o tos info nėra jūsų wizzairo paskyroj, prie rezervuoto skrydžio?
o be to, wizzair savo puslapy prie bendros info turi visus sąskaitų numerius, galit ten pasižiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2014 04 21, 10:06)
aš dažniausiai gaudavau iš karto, gal kur į šiukšlių aplanką įkrito  g.gif

Nėra. Suvesiu prieš tai siųsto skrydžio mokėjime esančius rekvizitus.
Dar toks mane neraminantis dalykas - ar Lutone dienos metu galima suspėti kai tarp skrydžių 1val.20min. Rizikinga, bet tikiuosi, kad skrydis nevėluos.
Atsakyti
Šiandien visom kryptims visiems miestams 20 proc. nuolaida 21 d.
Atsakyti
Dėl sąskaitos - mūsų draugai po akcijos irgi laukia vis dar smile.gif

o Jūs gal patarsit man. Kaip blondinė, nes su Wizzair neskridus. Jeigu pirkau didelį salono krepšį, tai vis tiek kaip suprantu nemokamai galėsiu neštis tą mažiuką? Ir svoriai neribojami?
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2014 04 22, 19:20)
Dėl sąskaitos - mūsų draugai po akcijos irgi laukia vis dar smile.gif

o Jūs gal patarsit man. Kaip blondinė, nes su Wizzair neskridus. Jeigu pirkau didelį salono krepšį, tai vis tiek kaip suprantu nemokamai galėsiu neštis tą mažiuką? Ir svoriai neribojami?

deja nuliūdinsiu, galėsite neštis tik vieną didelį.
„Wizz Air“ siūlo pasirinkti iš dviejų orlaivio salono bagažo pasiūlymų, tačiau griežtos taisyklės, kad „vienam keleiviui orlaivio salone leidžiama turėti tik vieną bagažo vienetą“ išlieka galioti.

Taip, svoris neribojamas. Vienintelis ir labiau teorinis apribojimas:
"Jūs privalote patys be niekieno pagalbos jį padėti viršutiniame salono bagažo skyriuje."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 22 balandžio 2014 - 19:30