Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(Elvita @ 2014 05 06, 08:39)
Prie musu tikrino gal kokius 5 zmones, vienam teko susimoketi 123lt

Aš nebandau laimės ir visuomet stengiuosi, kad atitiktų reikalavimus rankinės/kuprinės dydis, gal todėl prie manęs ir nekimba smile.gif
Atsakyti
Laukiu nuolaidų ax.gif gal kas turi koki jausma, kada gi jos bus unsure.gif

Papildyta:
Laukiu nuolaidų.... ax.gif
Gal kas turi kokį jausmą kada gi jos bus unsure.gif
Papildyta:
Laukiu nuolaidų...smile.gif
gal žino kas nors kada gi jos bus:)
Atsakyti
esu nusivylus wizzair, bet matyt, teks dar naudotis jų paslaugom... dukart skrydžiai vėlavo po valandą laiko, o trečią išvis nukėlė kitai dienai blink.gif teko prabangiam "viešbuty" Rygoj nakvoti 4 val pralaukus oro uoste, su pilvu ant nosies ir hiperaktyviu bambliu pašonėj doh.gif įdomu, ar čia šiaip sutapimas, ar kas pasikeitė jų organizacijoj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2014 05 07, 09:50)

Papildyta:
Papildyta:

Na dar mėnuo nepraėjo, kai du kartus darė po 20 proc., gal dabar į mėnesio galą bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 05 06, 07:46)
Aš nebandau laimės ir visuomet stengiuosi, kad atitiktų reikalavimus rankinės/kuprinės dydis, gal todėl prie manęs ir nekimba  smile.gif

Prie musu irgi nei karto nesikabino. Informavau, kad jei kyla itarimas, liepia kisti ir jei netelpa, tenka moketi smile.gif
Atsakyti
Na man atrodo per didelių rizikų su bagažu nereikia prisiimti, nebent tašiukas transformuojamas pagal poreikį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2014 05 07, 09:50)

Papildyta:
Papildyta:

Pamatysite, kad skelbia nuolaidas pakentekite, kelias dienas ir nusipirksite bilietus pigiau.
Stebejau savo skrydzio su WIZZ kainu dinamika nuo mazdaug 4 men pries mano skrydi iki paskutiniu dienu, geriausios kainos buvo tarp 3-2 men pries skrydi.
Kai tik paskelbia akcija, realiai kainos didesnes nei buvo pries tai. Po keliu dienu kainos pakrenta maziau nei pries akcija.
Kai pats pirkau bilietus, pastebejau kad jie trumpam pabrango po mano pirkimo, po to atpigo.
Akciju paskelbimo metu manau galioja panasi kainodara. Pirmieji uzsisako kazkiek pigiau, bet jei paziuresite kainas antroje dienos puseje kainos jau bus pakilusios del pries tai uzsisakiusiu zmoniu.
O geriau nusipirkite bilietus kai jauciate, kad tai geriausia kaina jusu kisenei.
Atsakyti
Laba,

ziurinejuosi bilietus liepos pabaigai marsrutu Londonas-Vilnius- Londonas (grizimas rugpjuti), bet kazkaip kainos siemet nedziugina g.gif ar cia tik man taip atrodo g.gif
uzpernai ir pernai panasiu metu buvo zymiai pigiau, ypac atgalinis skrydis.

reikes pasekti, bet kazkaip 5 asmenims moketi ~1000 svaru man rodos kosmosas wacko.gif

gali tekti ir masina vaziuot unsure.gif

o siaip klausimelis, jei skrendate tik su rankiniu bagazu ir pvz norite parskraidinti naujus kvepalus, jie zinoma supakuoti. tai juos dedat su dezute i permatoma maiseli?
visada skridau su bagazu, tai problemos nebuvo, bet mastau, kaip cia reiketu daryti, jei be registruoto bagazo skristi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 12, 14:07)
Laba,

ziurinejuosi bilietus liepos pabaigai marsrutu Londonas-Vilnius- Londonas (grizimas rugpjuti), bet kazkaip kainos siemet nedziugina g.gif ar cia tik man taip atrodo  g.gif
uzpernai ir pernai panasiu metu buvo zymiai pigiau, ypac atgalinis skrydis.

reikes pasekti, bet kazkaip 5 asmenims moketi ~1000 svaru man rodos kosmosas wacko.gif

gali tekti ir masina vaziuot  unsure.gif
o siaip klausimelis, jei skrendate tik su rankiniu bagazu ir pvz norite parskraidinti naujus kvepalus, jie zinoma supakuoti. tai juos dedat su dezute i permatoma maiseli?
visada skridau su bagazu, tai problemos nebuvo, bet mastau, kaip cia reiketu daryti, jei be registruoto bagazo skristi  rolleyes.gif

Pernai liepa skridau is Londono per Norvegija, nes daug pigiau gavos biggrin.gif
Dabar liepai turiu bilieta i Londona, pirkau kai akcija buvo, nors maciau ir pigesniu bilietu, bet man konkreciai datai reikejo. O atgal vis laukiu kol atpigs biggrin.gif

Del kvepalu - kadangi pirkau Duty Free, tai tiesiog idejau i rankinio bagazo tase ir viskas smile.gif

Atsakyti

visada skridau su bagazu, tai problemos nebuvo, bet mastau, kaip cia reiketu daryti, jei be registruoto bagazo skristi  rolleyes.gif

jei kvepalų ne daugiau nei 100ml buteliuke, tai tada su visa dėžute dėkit į permatomą maišelį. Tik, kai aš paskutinį kartą skridau iš Eindhoveno, prieš apsaugą dalino maišelius, bet jau tokius mažiukus, kad man ten sunkiai viskas sutilpo, ką turėjau biggrin.gif pati turėjau didesnį, tai neleido naudot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samis78 @ 2014 05 11, 20:37)
Pamatysite, kad skelbia nuolaidas pakentekite, kelias dienas ir nusipirksite bilietus pigiau.
Stebejau savo skrydzio su WIZZ kainu dinamika nuo mazdaug 4 men pries mano skrydi iki paskutiniu dienu, geriausios kainos buvo tarp 3-2 men pries skrydi.
Kai tik paskelbia akcija, realiai kainos didesnes nei buvo pries tai. Po keliu dienu kainos pakrenta maziau nei pries akcija.
Kai pats pirkau bilietus, pastebejau kad jie trumpam pabrango po mano pirkimo, po to atpigo.
Akciju paskelbimo metu manau galioja panasi kainodara. Pirmieji uzsisako kazkiek pigiau, bet jei paziuresite kainas antroje dienos puseje kainos jau bus pakilusios del pries tai uzsisakiusiu zmoniu.
O geriau nusipirkite bilietus kai jauciate, kad tai geriausia kaina jusu kisenei.

man ašmeniškai perkant bilietus į Corfu visgi pigiau buvo būtent per akciją 4u.gif
Atsakyti

As su visa dezute dedu i permatoma maiseli.
Atsakyti