Sveiki, skubiai reikia atsakymo ar labai kabinejasi oro uoste prie rankinio bagazo, kisa i tuos remus? mano rankines aukstis ir ilgis virsija po 3 cm.bijau, kad netektu moket

QUOTE(meteora_1 @ 2015 03 11, 19:31)
Sveiki, skubiai reikia atsakymo ar labai kabinejasi oro uoste prie rankinio bagazo, kisa i tuos remus? mano rankines aukstis ir ilgis virsija po 3 cm.bijau, kad netektu moket 

Jei ta tase minksta, ne kietas lagaminelis su ratukais, ir nebus super prikista, tai nesikabines. Gali buti ir vos didesne ta tase, tik turi buti minsta, neprikimsta pilnai, kad tilptu paspaudus i remus. O kisti gali paprasyt jei pasirodys per didele. Loterija cia

Sveiki, turiu tris bilietus su Wizz į Olandiją - Eindhoveną
išvykimas 04 17 d. - grįžimas 04 19 d.
norėjome aplankyti Amsterdamą ir gėlių parką, tačiau pasikeitus aplinkybėms, negalėsime išvykti, tai kam būtent reikia šitomis datomis ir pigiau - rašykite į AŽ
išvykimas 04 17 d. - grįžimas 04 19 d.
norėjome aplankyti Amsterdamą ir gėlių parką, tačiau pasikeitus aplinkybėms, negalėsime išvykti, tai kam būtent reikia šitomis datomis ir pigiau - rašykite į AŽ
Laba diena,
nežinau, gal jau kur rašyta, bet susidūriau su tokia problema: užsakant skrydi pasirinkom flex paslauga. Skrydis kainavo 99.99 eur. Atsitiko taip ,kad dabar turim pakeist data skrydzio, naujai datai kainuoja tik 19.99 eur, bet skirtumo negražina
nors užsakant prie flex paslaugos parašyta, jog esant kainų skirtumui, reiks primokėti. bet tai tuomet turėtu ir grąžinti už likutį nuo senų bilietų
nežinau, gal jau kur rašyta, bet susidūriau su tokia problema: užsakant skrydi pasirinkom flex paslauga. Skrydis kainavo 99.99 eur. Atsitiko taip ,kad dabar turim pakeist data skrydzio, naujai datai kainuoja tik 19.99 eur, bet skirtumo negražina

QUOTE(pekutis @ 2015 03 17, 14:06)
Laba diena,
nors užsakant prie flex paslaugos parašyta, jog esant kainų skirtumui, reiks primokėti. bet tai tuomet turėtu ir grąžinti už likutį nuo senų bilietų 

normalu, kad negrazina

daug kur buna prierasas, kad pasikeitus kainai teks sumoketi skirtuma, bet sumazejus kainai skirtumas, deja, negrazinamas

arba pvz uzsisakant parkinga - jei isvaziuos automobilis veliau, reikes primoketi, jei anksciau - deja pinigeliai negrazinami.
kazkuriame etape sutinkate su ju taisyklemis, taigi neieskokite kabliuku.

gero skrydzio

QUOTE(meteora_1 @ 2015 03 11, 21:31)

tikrina, nei vieno nepraleidzia, jie mato kuris bagazas netilps i remus, geriau nerizikuokit, jei nenorite sumoketi.
QUOTE(LOCKETS @ 2015 03 17, 15:46)

Dar klausimėli turiu, man atšaukė skrydį su tai pačiais wizz (dėl oro salygu)jau buvau prie įlaipinimo vartu

QUOTE(pekutis @ 2015 03 17, 18:12)

Dar klausimėli turiu, man atšaukė skrydį su tai pačiais wizz (dėl oro salygu)jau buvau prie įlaipinimo vartu

as nesu susidurusi su skrydzio dienos perkelimu.
tik viena karta su ryanair strigom Kauno oro uoste 10 valandu

tai tada gavom kuponus maistui

bet kazkaip itariu, kad siuo atveju jie jums pasiule arba pakeisti skrydi, arba grazinti pinigus. o ar turejo kompensuoti kelione iki oro uosto tai jau nezinau...

gal kas daugiau zinos

QUOTE(LOCKETS @ 2015 03 17, 19:55)
as nesu susidurusi su skrydzio dienos perkelimu.
bet kazkaip itariu, kad siuo atveju jie jums pasiule arba pakeisti skrydi, arba grazinti pinigus. o ar turejo kompensuoti kelione iki oro uosto tai jau nezinau...
gal kas daugiau zinos

gal kas daugiau zinos

Turi kompensuoti kelione I oro uosta. Man taip buvo pries 2 metus Lutone-atvaziavau I oro uosta ir suzinojau, kad skrydis atsauktas, surinkau bilietus tai apmokejo vazinejima pirmyn atgal...nors dabar kai pagalvoju tai gerai, kad man nekainavo nakvynes, nes butu liudna..o gal ir jas apmoketu?

Ar galima į rankinį imti pincetą? Jei taip, ar reikia jį dėti į maišelį, kad matytų?
QUOTE(BonaDona @ 2015 04 03, 14:18)
Ar galima į rankinį imti pincetą? Jei taip, ar reikia jį dėti į maišelį, kad matytų?
manau,kad galima, nebent pincetas labai jau aštrus būtų

Visada rankiniam turiu rinkinuką : manikiūrinės žirklutės, pincetas, dildė. Niekad neatėmė. Lyg tai yra taisyklė kad ašmenų ilgis neturi viršyti 6cm.