Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

Sveiki, skubiai reikia atsakymo ar labai kabinejasi oro uoste prie rankinio bagazo, kisa i tuos remus? mano rankines aukstis ir ilgis virsija po 3 cm.bijau, kad netektu moket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2015 03 11, 19:31)
Sveiki, skubiai reikia atsakymo ar labai kabinejasi oro uoste prie rankinio bagazo, kisa i tuos remus? mano rankines aukstis ir ilgis virsija po 3 cm.bijau, kad netektu moket  ax.gif

Jei ta tase minksta, ne kietas lagaminelis su ratukais, ir nebus super prikista, tai nesikabines. Gali buti ir vos didesne ta tase, tik turi buti minsta, neprikimsta pilnai, kad tilptu paspaudus i remus. O kisti gali paprasyt jei pasirodys per didele. Loterija cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu tris bilietus su Wizz į Olandiją - Eindhoveną
išvykimas 04 17 d. - grįžimas 04 19 d.
norėjome aplankyti Amsterdamą ir gėlių parką, tačiau pasikeitus aplinkybėms, negalėsime išvykti, tai kam būtent reikia šitomis datomis ir pigiau - rašykite į AŽ
Atsakyti
Laba diena,
nežinau, gal jau kur rašyta, bet susidūriau su tokia problema: užsakant skrydi pasirinkom flex paslauga. Skrydis kainavo 99.99 eur. Atsitiko taip ,kad dabar turim pakeist data skrydzio, naujai datai kainuoja tik 19.99 eur, bet skirtumo negražina doh.gif nors užsakant prie flex paslaugos parašyta, jog esant kainų skirtumui, reiks primokėti. bet tai tuomet turėtu ir grąžinti už likutį nuo senų bilietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2015 03 17, 14:06)
Laba diena,
nežinau, gal jau kur rašyta, bet susidūriau su tokia problema: užsakant skrydi pasirinkom flex paslauga. Skrydis kainavo 99.99 eur. Atsitiko taip ,kad dabar turim pakeist data skrydzio, naujai datai kainuoja tik 19.99 eur, bet skirtumo negražina  doh.gif  nors užsakant prie flex paslaugos parašyta, jog esant kainų skirtumui, reiks primokėti. bet tai tuomet turėtu ir grąžinti už likutį nuo senų bilietų  g.gif

normalu, kad negrazina smile.gif

daug kur buna prierasas, kad pasikeitus kainai teks sumoketi skirtuma, bet sumazejus kainai skirtumas, deja, negrazinamas ax.gif
arba pvz uzsisakant parkinga - jei isvaziuos automobilis veliau, reikes primoketi, jei anksciau - deja pinigeliai negrazinami.

kazkuriame etape sutinkate su ju taisyklemis, taigi neieskokite kabliuku. 4u.gif

gero skrydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2015 03 11, 21:31)
Sveiki, skubiai reikia atsakymo ar labai kabinejasi oro uoste prie rankinio bagazo, kisa i tuos remus? mano rankines aukstis ir ilgis virsija po 3 cm.bijau, kad netektu moket  ax.gif

tikrina, nei vieno nepraleidzia, jie mato kuris bagazas netilps i remus, geriau nerizikuokit, jei nenorite sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 03 17, 15:46)
normalu, kad negrazina smile.gif

gero skrydzio 4u.gif

ax.gif tai taip ir maniau, kaip visada neparskaitai kelio liko puslapių taisyklių ir nežinai kas kaip tongue.gif

Dar klausimėli turiu, man atšaukė skrydį su tai pačiais wizz (dėl oro salygu)jau buvau prie įlaipinimo vartu doh.gif , kadangi į tą oro uostą skrenda tik 2 kartus per savaitę, tai sekančiam skrydžiui bilietą perkėlė tik po 3 dienų. Ar čia turėjau pateikt kažkokia pretenziją dėl kompensacijos ar ne g.gif niekada su tokiom problemom nesu susidurusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2015 03 17, 18:12)
ax.gif  tai taip ir maniau, kaip  visada neparskaitai kelio liko puslapių taisyklių ir nežinai kas kaip  tongue.gif

Dar klausimėli turiu, man atšaukė skrydį su tai pačiais wizz (dėl oro salygu)jau buvau prie įlaipinimo  vartu doh.gif  , kadangi į tą oro uostą skrenda tik 2 kartus per savaitę,  tai sekančiam skrydžiui bilietą perkėlė tik po 3 dienų. Ar čia turėjau pateikt kažkokia pretenziją dėl kompensacijos ar ne g.gif niekada su tokiom problemom nesu susidurusi blush2.gif

as nesu susidurusi su skrydzio dienos perkelimu.

tik viena karta su ryanair strigom Kauno oro uoste 10 valandu smile.gif
tai tada gavom kuponus maistui biggrin.gif

bet kazkaip itariu, kad siuo atveju jie jums pasiule arba pakeisti skrydi, arba grazinti pinigus. o ar turejo kompensuoti kelione iki oro uosto tai jau nezinau... unsure.gif
gal kas daugiau zinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 03 17, 19:55)
as nesu susidurusi su skrydzio dienos perkelimu.

tik viena karta su ryanair strigom Kauno oro uoste 10 valandu smile.gif
tai tada gavom kuponus maistui biggrin.gif

bet kazkaip itariu, kad siuo atveju jie jums pasiule arba pakeisti skrydi, arba grazinti pinigus. o ar turejo kompensuoti kelione iki oro uosto tai jau nezinau...  unsure.gif
gal kas daugiau zinos 4u.gif

Turi kompensuoti kelione I oro uosta. Man taip buvo pries 2 metus Lutone-atvaziavau I oro uosta ir suzinojau, kad skrydis atsauktas, surinkau bilietus tai apmokejo vazinejima pirmyn atgal...nors dabar kai pagalvoju tai gerai, kad man nekainavo nakvynes, nes butu liudna..o gal ir jas apmoketu? g.gif Turejau isskrist penktadieni o isskridau tik sekmadieni doh.gif
Atsakyti
Ar galima į rankinį imti pincetą? Jei taip, ar reikia jį dėti į maišelį, kad matytų?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 04 03, 14:18)
Ar galima į rankinį imti pincetą? Jei taip, ar reikia jį dėti į maišelį, kad matytų?

manau,kad galima, nebent pincetas labai jau aštrus būtų biggrin.gif
Atsakyti
Visada rankiniam turiu rinkinuką : manikiūrinės žirklutės, pincetas, dildė. Niekad neatėmė. Lyg tai yra taisyklė kad ašmenų ilgis neturi viršyti 6cm.
Atsakyti