QUOTE(onsa @ 2015 03 08, 20:14)
Tai va ir man taip buvo. Niekaip negalejau pavedimo padaryti, nes niekas negalejo suteikt info apie tai kaip tarptautini pavedima padaryt, net banke klausiau tai pasake kad as pati turiu info jiems pasakyt ( banko adresas ir tt), o jie nieko nezino. Galu gale uzsisakiau per avia .lt, zinau kad mokejau daugiau, bet ta diena buvo akcija ir reikejo skubiai uzsakinet, vis tiek islosiau.
Padariau pavedima is banko skyrius, tai banko pavadinima pagal swift koda issiaiskino, o tu kitu adresu sake nebutinai rasyti, nors e bankininkysteje jei neirasai, tai rodo kaip klaida. Bilietus rezervavau penktadieni, neisejo niekaip sumoket, tai sestadieni lekiau i banka ir ten padariau pavedima. Banke man pasake, kad ar banke, ar per e bankininkyste pinigai kelius kelias dienas(skubus kainuoja 150 lt, tai reik i eurus paverst).tai surizikavau ir pervedziau paprastu, ne skubiu, nors bilietai akcijiniai, ir per 24 val reikia apmoket. Grizus namo neiskentus paskambinau i wizzair, kur ju puslapi tel duotas, kur kalba lt kalba, nors nr angliskas, tai mane uztikrino, kad nesvarbu, kad tik 24 val duotos, jie laukia apie savaite apmokejimo. Na tai siandien prisijungus paziurejau, dar busena,, laukiama apmokejimo", jei butu anuliuotas, tai turbut taip ir parasytu. Matysim, kaip cia bus, papasakosiu, kaip cia man seksis. Na su tarptautine saskaita visus popierius sumaiso, seniau padarydavai pavedima vietini ir viskas.