Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(pincius @ 2015 06 29, 18:14)
sveki, atsispauzdinau ilaipinimo kortele, bet ji nera per visa lapa A4, ar cia taip turi buti? gal ir durnai skamba klausimas, bet su rynairu skridau ten lyg ir per visa lapa buvo  biggrin.gif  spausdinau online neissisaugojusi...tai cia normalu ir nepergyvent, ar ieskoti problemu  lotuliukas.gif

man spausdinant pdf formatu lyg ir pilnas lapas buna.

bet kiek zinau galima ir ne pdf spausdinti, va to varianto rezultato nepakomentuosiu blush2.gif
dabar savo check-in po keliu dienu darysiu ir matysiu kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
na pabandziau cia pasinaudojusi merginu patarimu pdf issisaugoti...ir atspauzdinti, vistiek tas pats g.gif na nuo apacios lieka kokie 5-6 cm biggrin.gif

Atsakyti
Patarkit, turiu wizzair paskyra susikurus, dabar pasikeite pavarde, niekaip negaliu paskyroj jos pakeisti. Gal kas atsimenta, perkant bilietus, mano pavarde bus automatiskai irasyta is paskyros duomenu?
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 06 29, 18:56)
na pabandziau cia pasinaudojusi merginu patarimu pdf issisaugoti...ir atspauzdinti, vistiek tas pats  g.gif  na nuo apacios lieka kokie 5-6 cm  biggrin.gif

Ne nežinau, aš ką tik spausdinau bilietus, man normaliai, iki pat lapo apačios. Gal ant spausdintuvo koks puslapio formatas nusimušęs? g.gif
Atsakyti
na va, pasidariau as check-in, bet kaip suprantu nebeduoda pdf varianto pasirinkti, ar ne?

ar as kazko nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 07 06, 22:01)
na va, pasidariau as check-in, bet kaip suprantu nebeduoda pdf varianto pasirinkti, ar ne?

ar as kazko nerandu  blush2.gif

Paskaitykite pora puslapių atgal, buvau su ta problema susidūrusi.
Atsakyti
Gal žinote iki kiek kg registruotas bagažas gali būti? Niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2015 07 08, 09:56)
Gal žinote iki kiek kg registruotas bagažas gali būti? Niekur nerandu  doh.gif

Iki 32 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2015 07 08, 11:17)
Iki 32 kg  mirksiukas.gif

Aciu:)

Renkuosi skrydžius ir kartu klubo narystę, tai man rašo kad renkantis klubo narystę negalima apmokėti pavedimu g.gif Tai gaunasi kad neverta rinktis tos narystės, nes mokant kortele yra kažkoks mokestis ar kaip čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2015 07 08, 11:39)
Aciu:)

Renkuosi skrydžius ir kartu klubo narystę, tai man rašo kad renkantis klubo narystę negalima apmokėti pavedimu g.gif Tai gaunasi kad neverta rinktis tos narystės, nes mokant kortele yra kažkoks mokestis ar kaip čia g.gif

Aš kortele mokėjau, tai jokio mokesčio kaip ir nebuvo...arba pražiopsojau smile.gif
Atsakyti
Nėra papildomo mokesčio mokėjimui kortele
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
norejau pasiklausti gal kieno vaikutis skrido su Trunki lagamineliu, ar telpa jis I rankini-nemokama bagaza? pagal matavimus jis 4cm ilgesnis,bet gal nekyla problemu?
taip nesinori moketi uz toki ''svarbu'' bagaza lotuliukas.gif
Atsakyti