per paskutinį pusmetį skridau nemažai kartų. Kas kart tiek Vilniuje tiek Milane tiek Maljorkoj kažkas susimokėdavo už per didelį rankinį bagažą.
Patarkit, žinovės, nes jau nebežinau ką nudirbau
Vadinas, užvakar pirkau bilietus iš Varšuvos ir kaina buvo zlotais, o jau paskutinę sekundę pagalvojau, kad nėr čia ko zlotais mokėt, juk mano sak. tai pinigai eurais
- pažymėjau Eurus, tada suvedžiau kortelės duomenis, iššoko swedbanko logotipas, ant jo paspaudžiau ir man parašė, kad esą aš pasirinkau mokėti banko pavedimu
ir per parą turiu pradėt mokėt, suma nurodyta zlotais,
taigi padariau pavedimą - kažkokia saviveikla: tarptautinis mokėjimas, sąsk. buvo nurodytos dvi, tai pasirinkau tą, kur tarptautinė, įvedžiau sumą eurais (zlotais paprasčiausiai neleidžia), šalį parašiau Vengrija - nežinau
nurodymas nusiųstas į banką ir t.t.
Vizair paskyroj vis dar tyla, t.y. užrašas: "Jūsų užsakymas sulaikytas"
Suprantu, kad dar tik antra diena, žada gi per penkias duot atsakymą, bet
man dar reikia nupirkt pora bilietų tai pačiai dienai į tą patį lėktuvą
Jei jau su pirmais dviem nesąmonių pridirbau kažkaip nenoriu dar gilyn lįst
atsakykit, patarkit, prašau
ačiū iš anksto

Vadinas, užvakar pirkau bilietus iš Varšuvos ir kaina buvo zlotais, o jau paskutinę sekundę pagalvojau, kad nėr čia ko zlotais mokėt, juk mano sak. tai pinigai eurais

taigi padariau pavedimą - kažkokia saviveikla: tarptautinis mokėjimas, sąsk. buvo nurodytos dvi, tai pasirinkau tą, kur tarptautinė, įvedžiau sumą eurais (zlotais paprasčiausiai neleidžia), šalį parašiau Vengrija - nežinau

ačiū iš anksto

QUOTE(melsvaižalia @ 2015 07 22, 16:09)
Patarkit, žinovės, nes jau nebežinau ką nudirbau
- pažymėjau Eurus, tada suvedžiau kortelės duomenis, iššoko swedbanko logotipas, ant jo paspaudžiau ir man parašė, kad esą aš pasirinkau mokėti banko pavedimu
ir per parą turiu pradėt mokėt, suma nurodyta zlotais,
nurodymas nusiųstas į banką ir t.t.
Jei jau su pirmais dviem nesąmonių pridirbau kažkaip nenoriu dar gilyn lįst
ačiū iš anksto

ačiū iš anksto

Taigi paskambink wizzu mokama linija ir viska išsiaiškink. Ten lietuviškai konsultuoja

Ar kas nors skambino bendru info telefonu?
8900 94000.
Man skambinant sako neteisingas numeris...
Dariau chek in'a ir man niekur nedave suvest pasu duomenu - bilietus atsispausdinau, bet biaju, kad gali nepraleist pro vartus...
8900 94000.
Dariau chek in'a ir man niekur nedave suvest pasu duomenu - bilietus atsispausdinau, bet biaju, kad gali nepraleist pro vartus...
Išsiaiškinau paskambinusi kitu numeriu (+44871 781 1096)
Skrendant Šengeno šalyse paso duomenų nebereikia suvedinėti darant check in'a. Tik įlaipinant parodyti.
Skrendant Šengeno šalyse paso duomenų nebereikia suvedinėti darant check in'a. Tik įlaipinant parodyti.
Pranešu, kad kokia kita nelaimėlė panašiai pridirbus nepanikuotų:
Gavau šįryt patvirtinimą
beje, užsakinėjau tuos kitus bilietus ir manau, kad problema buvo kortelėje - swed maestro kažkodėl prašė pavedimą daryt, o seb visa - be problemų tiesiai nuskaitė ir, kiek supratau, be jokių mokesčių
swed'as už pavedimą pasiėmė 0,41Eur.
Gavau šįryt patvirtinimą

beje, užsakinėjau tuos kitus bilietus ir manau, kad problema buvo kortelėje - swed maestro kažkodėl prašė pavedimą daryt, o seb visa - be problemų tiesiai nuskaitė ir, kiek supratau, be jokių mokesčių

QUOTE(Zydraite @ 2015 07 23, 10:25)
Ar kas nors skambino bendru info telefonu?
8900 94000.
8900 94000.
laba diena.
vat ir man siandien tas pats,niekur nedave suvesti ID korteles duomenu,nezinau ar tai klaida ar nieko tokio?
Dar noriu paklausti ,jei as uzmokejau uz didesnio salono bagaza,tai as galiu be jo dar paimti nemokamo dydzio bagaza(ta mazesni),ar tik sita uz kuri sumokejau?
QUOTE(Diari @ 2015 07 23, 18:36)
laba diena.
vat ir man siandien tas pats,niekur nedave suvesti ID korteles duomenu,nezinau ar tai klaida ar nieko tokio?
Dar noriu paklausti ,jei as uzmokejau uz didesnio salono bagaza,tai as galiu be jo dar paimti nemokamo dydzio bagaza(ta mazesni),ar tik sita uz kuri sumokejau?
As radau atsakyma savo rupesciams,perskaiciusi sia tema.Aciu.

QUOTE(ether @ 2015 07 20, 09:55)
Kokios skirtingos patirtys, aš netgi mačiusi nesu, kad Wizz kada keleivių bagažo matmenis tikrintų 

Mes patys susimokejome 80 euru bauda, skrendant pirmyn ir atgal po 40- nors su tuo lagaminu su kitom kompanijom jau buvo praskraidyta jau n- kartu kaip rankinio bagazo

QUOTE(rudenssniegas @ 2015 07 25, 15:13)
Mes patys susimokejome 80 euru bauda, skrendant pirmyn ir atgal po 40- nors su tuo lagaminu su kitom kompanijom jau buvo praskraidyta jau n- kartu kaip rankinio bagazo 

Bet juk Wizz turi dvieju dydziu rankinius, didesnis mokamas.

QUOTE(rudenssniegas @ 2015 07 25, 16:13)
Net buvo i galva neatejusi mintis pamatuoti tiksliai
ir lagaminas buvo gerokai mazesnis uz kitos dukros, bet tiesiog anas minkstesnis, ir igrudom, o tas buvo kietintais krastais- ir niekaip
ir nors svorio buvo tik 5 kg- gavom israsyta bauda uz virssvori
Ir siaip Frankfurte tai is viso ziauri tikrintoja buvo- Vilniuje tai taktiskai paprase ikisti i remus, ir tuo pasibaige, o ten tai ziauriai dar sauke ant zmoniu, lakste kaip kokia gestapininke, rekavo, tyciojosi... As jai mandagiai pasakiau kad jau viska zinau, ir kad niekaip keliones metu man nepavyko prisijungti prie savo paskyros, kad papildomai sumoketi uz bagaza- niekaip, patys klaikiausi prisiminimai is tos keliones atkarpos 

Ir buvo vertas čemodanas 80 e? Naują gi nuperki už tą kainą, net 2

O kaip su vaikiskais vezimeliais-sketukais? 4-meciui wizzAir leidzia veztis? Ar jau ne?