Sveiki.
Skrisiu su Wizz pirmą kartą ir man kilo toks klausimas: registruosiosi per mobiliąją programėlę. Ar Vilniaus oro uoste skrendant su Wizz air priima bilietus kurie būna išsaugoti mobiliajame telefone, planšetiniame kompiuteryje ar būtinai reikia atsispauzdinti popierinį bilietą?

QUOTE(Sunny B. @ 2015 08 05, 14:26)
Sveiki.
Skrisiu su Wizz pirmą kartą ir man kilo toks klausimas: registruosiosi per mobiliąją programėlę. Ar Vilniaus oro uoste skrendant su Wizz air priima bilietus kurie būna išsaugoti mobiliajame telefone, planšetiniame kompiuteryje ar būtinai reikia atsispauzdinti popierinį bilietą?

reikia atsispausdinti
Gal kas susidūrėt, kaip jiems prisiskambinti? Palikau daiktą lėktuvo salone, noriu pabandyti rasti

Sveikos, keiciant keleivio varda, ar imanoma ji pakeist tik vienam skrydziui? Ta prasme bilietai nupirkti pirmyn-atgal, bet varda keisti reiktu tik atgaliniam bilietui. Darant check in galima keisti tik abiem skrydziam ir, aisku, tada eina dvigubas mokestis.. O man reikia tik vienam, t.y. atgaliniam skrydziui! Galvojau tokiu atveju daryti atskirai check in skrydziui i prieki ir atskira skrydziui atgal, tuomet darant pastaraji ir pakeisciau varda, bet kad va panasu, jog neleidzia man daryti atskiru check in! Gal as cia kazko nesuprantu? O gal tikrai nera sansu varda pakeisti tik vienam skrydziui?
Tai koreguokit pavarde ne darydama chek-in,o pasirinkus''manage my booking'' ar pan. kažkas turi būti parašyta.
Informacija skrendantiems su Wizzair į Corfu:
Internetu chek-in'ą galima padaryti tik skrydžiui pirmyn, atgal registracija internetu negalima, bet, kaip išsiaiškinau, skrendant iš Corfu oro uoste registruotis galima prieš skrydį ir nemokamai.
Internetu chek-in'ą galima padaryti tik skrydžiui pirmyn, atgal registracija internetu negalima, bet, kaip išsiaiškinau, skrendant iš Corfu oro uoste registruotis galima prieš skrydį ir nemokamai.
Su wizzair skrendu ne pirma kart, bet si kart darantis check in iskilo keblumas suvesti savo gimimo metus, suvedu savo gimimo data, bet man automatiskai meta bile kokia gimimo data, niekaip neiseina jos pakeisti, kas patars ka man daryti,kazkokia nesamone, gerai,kad ne paskutine diena pries skrydi darausi check in

Sveikos
rugpjūčio mėn pagaliau išbandžiau ir Wizzair avialinijas, tačiau nelabai patiko grįžimas, labai jau ilgai suko ratus debesyse, gal dėl to, kad pilotavo lietuvis, nežinau, bet nusileidimas tikrai nemalonus buvo

QUOTE(Sandruskaaa @ 2015 09 08, 14:28)
Sveikos
rugpjūčio mėn pagaliau išbandžiau ir Wizzair avialinijas, tačiau nelabai patiko grįžimas, labai jau ilgai suko ratus debesyse, gal dėl to, kad pilotavo lietuvis, nežinau, bet nusileidimas tikrai nemalonus buvo 

Nemanau, kad del kad lietuvis

Priezasciu gali buti daug

o man labai dziugu buna zinoti, kad ir lietuviai tampa lektuvo kapitonais
o sukti ratus, ypac jei leidziamasi didesniame oro uoste, tenka daznai, nes leidimas leistis turi buti gautas is kontrolinio boksto, o ne leidiesi, kada nori
buna ir daugiau priezasciu
nes is tiesu norint juo tapti - reikia ideti daug pastangu bei pinigeliu. tad kas tam ryztasi - respect
rugpjucio pabaigoje taip pat skridome su lietuviu - ir viskas puiku.

o sukti ratus, ypac jei leidziamasi didesniame oro uoste, tenka daznai, nes leidimas leistis turi buti gautas is kontrolinio boksto, o ne leidiesi, kada nori

buna ir daugiau priezasciu

nes is tiesu norint juo tapti - reikia ideti daug pastangu bei pinigeliu. tad kas tam ryztasi - respect

rugpjucio pabaigoje taip pat skridome su lietuviu - ir viskas puiku.