QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 27, 14:05)
Supratau dabar, niekad neišimdavau... Tai taip, aš irgi viską supilstau į vienodus buteliukus, bet nagų lakas bus originalioj pakuotėje

Talpų viršyti tai negalima, išmeta tiesiog viską tada
Aš niekad nededu į maišiuką nei lako, nei valiklio

. Įkišu bet kur į kuprinę ir tiek. Niekad neužkliuvo. Bet imu tą mažiausią valiklio buteliuką, 50ml, arba kempinę
Papildyta:
QUOTE(onsa @ 2015 08 04, 20:29)
Ar gerai supratau. kad jei uzsisakai priority boarding, tai gali pasiimti papildoma nemokama bagaza i lektuvo salona?
Ir dar klausimas, jei lagaminas 42 cm aukscio bet ratukai dar prideda koki 1-1.5 cm tai ikisus i ta deze ar labai uzklius toks aukstis? Kaip jie ten auksti lagamino ziuri?Ar turi visai neislysti uz remo. Kiek skrisdavau visa laika su ryanair tai ten jei ikisai per ploti , tai prie aukscio labai nesikabindavo.
Esu mačius kaip praleidžia biškį aukštesnį, ir taip oat mačius kaip nepraleidžia

. Todėl rizika yra, tik stresuisit be reikalo. Geriau tada kuprinę imkit, ją bent pagrūst gali
QUOTE(tute28 @ 2015 08 04, 21:39)
As dabar nepiktai, tik pamastymam... Labai daug klausimu, ka daryti, ar uzklius didesnis lagaminas ir pan. Dabar galvoju, lektuve virsuj padaryta susideti tasem, lagaminam, mazdaug pagal tuos ismatavimus. Jei lagaminas didesnis, tai jis tiesiai ikist netelpa, reikia skersai, o tai jau uzima 2 vietas. Tokiu atveju kitam zmogui jau nebelieka vietos. Taip, galima kist po sedyne, bet kai vietos nera labai daug, ypac vyram, kojos sunkiai telpa, tai gal verta ir apie kitus galvoti, ne tik apie save...
Wizzų rankinis nemokamas yra 42cm aukščio. Lentynos gylis kone dvigubas juk