Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

Samsara (I) (2011)
102 min - Documentary

pasaulio kontrastai - didmiestis/lūšnynai, geiša/beveik nuogos 'gražuolės'... patiko, gražus, meditatyvinis vaizdu ir muzika, kartu ir savaip šokiruojantis, kai pamatai kiek ir kaip vartojama viskas.

Jiro Dreams of Sushi (2011)
81 min - Documentary

šitas tai absoliučiai nuostabus, labai didelį malonumą apturėjau žiūrėdama ir klausydama jo išminties, beveik viską laiką su šypsena pražiūrėjau, pasikroviau kažkokios ramybės ir gerų emocijų
linkiu Jiro dar ilgai dirbti savo mylimą darbą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 15 gegužės 2014 - 20:46
QUOTE(LEEja @ 2014 05 15, 21:19)

Jiro Dreams of Sushi (2011)
81 min  -  Documentary
šitas tai absoliučiai nuostabus, labai didelį malonumą apturėjau žiūrėdama ir klausydama jo išminties, beveik viską laiką su šypsena pražiūrėjau, pasikroviau kažkokios ramybės ir gerų emocijų
linkiu Jiro dar ilgai dirbti so mylimą darbą smile.gif

esu mačiusi šį filmą, meistras kaip briliantas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal14 @ 2014 05 13, 16:38)
The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Neprailgstantis, smarkiai motyvuojantis pakeisti rutiniska gyvenima filmas.

Nezinau, man net kaip fonas deliojant su serganciu vaiku lego netiko, nu toks skystas , bet va vaikas kelis kart aki uzmtes buvo kai jis ten skraide smile.gif Gal per anksti isjungiau,

Pastaruju 2 sav:
Nares rekomenduotas 4u.gif su Gellenhaal`u Meile ir kiti narkotikai (2010) labai smagiai susiziurejo, lengvas, grazus.

Skaitovas (2008) is serijos kodel as jo dar nemaciau, labai patiko, su pradzia ir pabaiga.

Amores perros (2000), vis jo ziurejima atideliojau, nes kazkodel isivaizdavau, kad nerealistikas filmas bus, su siokias tokias kliedesiais, bet labai klydau, labai labai patiko, ir tas ziuarumas man cia labai ispaise.

The Believer (2001)] kazko truko, bet bent i Gosling`a buvo grazu ziureti smile.gif

Se7en (1995) puikus detektyvas.

The Butler (2013) "The Help" vyrisksas variantas, garso takelis patiko.

Paskutiniu metu pataikau ant filmu kurios tenka po 20 min. junkt laukt, arba siaip po keliu dienu paziurejimo pamirsau, kad ziurejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 16 gegužės 2014 - 20:30
Godzilla. Nemėgstu filmų apie godzilas, bet pažiūrėjau su malonumu- specefektų galimybės šiurpina, katastrofa atrodė labai rimtai. Kino teatre geriausiai yra pajusti puikų garso takelį.
user posted image

dar du nenuvylę mistiniai :
Oculus

Afflicted
Atsakyti
Kokį filmą vakar žiūrėjau.. blink.gif tokį sunku ir apibūdint, vadinasi "Camino".
Kiek pražliumbiau. doh.gif verysad.gif Baisus, tragiškas, žiaurus ir nervinančiai persunktas tikėjimu ir Jėzaus garbinimu. Labai nervino mamulė. Kitų visų buvo gaila. Aktoriai geri. Maniau truputį pažiūrėsiu ir užmigsiu. Tai kurgi, pražiūrėjau visą, virš dviejų val. ir dar naktį negalėjau ramiai miegot. doh.gif Geriau stipresnių nervų žmonėms ir ne prieš miegą žiūrėt. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2014 05 16, 21:21)

Skaitovas (2008) is serijos kodel as jo dar nemaciau, labai patiko, su pradzia ir pabaiga.

Mano vienas mėgstamiausių, super, labai patinka man tokie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2014 05 19, 00:21)
Kokį filmą vakar žiūrėjau.. blink.gif  tokį sunku ir apibūdint, vadinasi "Camino".
Kiek pražliumbiau. doh.gif  verysad.gif  Baisus, tragiškas, žiaurus ir nervinančiai persunktas tikėjimu ir Jėzaus garbinimu. Labai nervino mamulė. Kitų visų buvo gaila.  Aktoriai geri. Maniau truputį pažiūrėsiu ir užmigsiu. Tai kurgi, pražiūrėjau visą, virš dviejų val. ir dar naktį negalėjau ramiai miegot. doh.gif Geriau stipresnių nervų žmonėms ir ne prieš miegą žiūrėt. rolleyes.gif
Papildyta:

Uch suintrigavot bigsmile.gif
Jamu peržiūrai rolleyes.gif
Atsakyti
3096 Days/ 3096 Dienos 2013m. - tikra Natašos Kampuš pagrobimo, kada jai buvo vos 10 metų istorija. Sukrečianti, tikroviška, rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 20 gegužės 2014 - 13:45
QUOTE(Kliamka @ 2014 05 19, 00:21)
Kokį filmą vakar žiūrėjau.. blink.gif  tokį sunku ir apibūdint, vadinasi "Camino".
Kiek pražliumbiau. doh.gif  verysad.gif  Baisus, tragiškas, žiaurus ir nervinančiai persunktas tikėjimu ir Jėzaus garbinimu. Labai nervino mamulė. Kitų visų buvo gaila.  Aktoriai geri. Maniau truputį pažiūrėsiu ir užmigsiu. Tai kurgi, pražiūrėjau visą, virš dviejų val. ir dar naktį negalėjau ramiai miegot. doh.gif Geriau stipresnių nervų žmonėms ir ne prieš miegą žiūrėt. rolleyes.gif

O kur žiūrėjot tą filmą? Nerandu niekur įgarsinto, tik su titrais unsure.gif
Atsakyti
Šiandien išankstiniame kino seanse matytas filmas "Monako princesė" - lengvas, moteriškas ir į kino aukštumas nepretenduojantis, bet man visai patiko, sukėlė minčių, pamąstymų tam tikromis temomis, dar puikūs elegantiški kostiumai ir detalės kiekviename naujame kadre - smagu akims smile.gif. Sakyčiau, filmas tinkamas žiūrėti ir namuose.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 18, 16:56)
Godzilla. Nemėgstu filmų apie godzilas, bet pažiūrėjau su malonumu- specefektų galimybės šiurpina, katastrofa atrodė labai rimtai. Kino teatre geriausiai yra pajusti puikų garso takelį. 

O aš kaip nusivyliau, nesąmonių nesąmonė doh.gif Įžanga ištęsta per visą valandą, spec efektai man visai neįspūdingi. Beveik per visą filmą padrikas veiksmas - kažkas kažkur važiuoja, kažkur skrenda, kažko ieško, godzilos tik tarp kitko. Nežinotum pavadinimo, tai nesuprastum apie ką tas filmas biggrin.gif O pabaisos iš viso piguma kažkokia, visiškai netikroviškos. Tikėjausi daug įspūdingų katastrofų vaizdų, kaip griauna viską, o ten kelias sekundes parodo, kad kažkur tas vabalas eina, po to jau rodo sugriauto miesto vaizdus doh.gif Žodžiu visai nekabino, laukiau kad greičiau baigtųsi. Paskutinis iš tokios serijos mano matytas buvo Pacific rim - tai nėra net ką lyginti, visomis prasmėmis geresnis už šitą Godzilą. Ir senesnė versija, 1998m, taip pat nepalyginamai geresnė, mano akimis.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 05 20, 22:57)
Šiandien išankstiniame kino seanse matytas filmas "Monako princesė" - lengvas, moteriškas ir į kino aukštumas nepretenduojantis, bet man visai patiko, sukėlė minčių, pamąstymų tam tikromis temomis, dar puikūs elegantiški kostiumai ir detalės kiekviename naujame kadre - smagu akims smile.gif. Sakyčiau, filmas tinkamas žiūrėti ir namuose.

Reikes paziureti del idomumo, nes kritiku jis visiskai sudirbtas. Tai kanu atidarymo filmas, kuris atseit nupirktas. Idomu ar tikrai jis toks blogas?
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2014 05 20, 23:03)
O aš kaip nusivyliau, nesąmonių nesąmonė  doh.gif Įžanga ištęsta per visą valandą, spec efektai man visai neįspūdingi. Beveik per visą filmą padrikas veiksmas - kažkas kažkur važiuoja, kažkur skrenda, kažko ieško, godzilos tik tarp kitko. Nežinotum pavadinimo, tai nesuprastum apie ką tas filmas  biggrin.gif O pabaisos iš viso piguma kažkokia, visiškai netikroviškos. Tikėjausi daug įspūdingų katastrofų vaizdų, kaip griauna viską, o ten kelias sekundes parodo, kad kažkur tas vabalas eina, po to jau rodo sugriauto miesto vaizdus  doh.gif Žodžiu visai nekabino, laukiau kad greičiau baigtųsi. Paskutinis iš tokios serijos mano matytas buvo Pacific rim - tai nėra net ką lyginti, visomis prasmėmis geresnis už šitą Godzilą. Ir senesnė versija, 1998m, taip pat nepalyginamai geresnė, mano akimis.

tas teisybė, godzilos buvo mažokai, matyt todėl, kad nebetilpo į ekraną, o žmonių istorijos lėkštos. Tik Godzila vis tik laikaikyčiau stipresniu už Pacific rim, šis gal tik smagus dėl dinamikos.
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2014 05 20, 23:46)
Reikes paziureti del idomumo, nes kritiku jis visiskai sudirbtas. Tai kanu atidarymo filmas, kuris atseit nupirktas. Idomu ar tikrai jis toks blogas?

kritikų atsiliepimų nežinau, tik nugirdau, kad pati karališkoji šeima labai negiamai priėmė filmą, esą, filmas nieko bendro neturi su realybe.
Atsakyti