Now You See Me
liuks filmas,
o finalas toks netikėtas
Sorry už
bet gal kas turit ar žinot kur rasti filmą "Silicio slėnio piratai" (1999) lietuviškai.

Rare Birds 2001
taip tai ne naujas filmas, bet man labai patinka
čia ir subtilus jumoras ir melodrama
nuotaiką pakels tai tikrai
taip tai ne naujas filmas, bet man labai patinka
čia ir subtilus jumoras ir melodrama
nuotaiką pakels tai tikrai

QUOTE(laTulipe @ 2014 05 08, 18:32)
O aš pagaliau pažiūrėjau Star Wars (1977). Na, tikriausiai vien iš to, kad ketinu ateity pažiūrėti ir kitas dalis, suprasite, kad likau patenkinta.
Man iš senosios trilogijos labiausiai patiko trečias filmas (Džedajaus sugrįžimas). Bet šiaip faini visi trys.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 19:35)
aš tai į "Mentalistą" įnikau. jau 4 sezoną pradėjau žiūrėt.
Aš tai jau "pasivijau" serialą, dabar kas savaitę reikia laukti pačios naujausios dalies.
Pavydžiu tau šiek tiek, nes man įdomiausia buvo 5-o sezono pabaiga- 6-o pradžia, kai pagaliau veiksmas įsibėgėjo kaip reikiant ir paaiškėjo, kas yra Raudonasis Džonas. O tolimesnės serijos vėl gana ramios, nebe taip smarkiai įtraukia.
QUOTE(Dangiska @ 2014 05 09, 23:53)
Žiūrėjau filmą "Nimfomanė".
Košmaras kažkoks o ne filmas ten, tikėjausi pamatyti ką nors maloniau, antrą kartą žiūrėti nenorėčiau, bet strigo jis kaip kitoks filmas tai tikrai
Košmaras kažkoks o ne filmas ten, tikėjausi pamatyti ką nors maloniau, antrą kartą žiūrėti nenorėčiau, bet strigo jis kaip kitoks filmas tai tikrai
Ko jau malonaus galima tikėtis iš filmo tokiu pavadinimu?

Near dark (1987)- filmas apie vampyrus. Nieko panašaus į "Twilight", jokios romantikos (nors meilės buvo), gana niūrus, bet žiūrėti buvo įdomu. Kam patinka vampyrų tema, siūlyčiau jo nepraleisti.
The fly (1986)- apie mokslininką, kuris po nepavykusio bandymo iš žmogaus ima virsti į didelį vabzdį. Ilgai atidėliojau jo žiūrėjimą, nes maniau, kad bus eilinis siaubiakas, bet pasirodė labai geras, įtraukiantis savo istorija ir veikėjų išgyvenimais filmas su puikia pagrindinių aktorių vaidyba.
Metroland (1997)- filmas apie jauną vyrą, kuris turi gerą darbą, žmoną, vaiką ir namus, žodžiu, lyg ir patenkintas savo gyvenimu, tačiau pasirodo seniai nematytas draugas, kurio kalbos priverčia jį iš naujo įvertinti savo idealųjį gyvenimą, prisiminti anktyvą jaunystę, bohemišką gyvenimą Paryžiuje ir to meto norus bei siekius. Paprastas ir gyvenimiškas filmas, bet tikrai nenuobodus. Patiko Christianas Bale'as- jaučiu, kad visgi galiu jį pamėgti.

Sveikos, filmų peržiūros besiruošiant egzams tiesiog viena po kitos...
The Believer - kadangi įsimylėjau Goslingą, labai įdomiai susižiūrėjo. Tema skaudi, gal kiek netikėta, tačiau vis dar pasaulyje tebevykstant tokiems baisiems dalykams, buvo įdomu ir privertė susimąstyti, pabaiga pritrenkė.
The Place Beyond the Pines - šitas patiko ypatingai. Labai įdomu tai, kad mirus pagr. veikėjui istorija nesibaigė, o tęsėsi, ir labai netikėtais ir vingiuojančiais siužeto posūkiais. Drąsiai rašyčiau dešimtuką.
The Ides of March - politinių filmų nemėgstu, tačiau vėlgi žiūrėjau dėl savo šiuometinės meilės. Patiko, baigėsi taip, kaip ir tikėjausi.
The Aviator - geras filmas, gal kiek per daug ištęstas. Nustebau, kad vargšas Leo vis naugauna Oskaro.
Nymphomaniac I ir II - pirmoji dalis labai patiko. Patiko pats siužetas, viskas nors ir apie sekso ištroškusią moterį, tačiau nebuvo persunkta ar parodyta neskaniai. O antroji dalis kiek labiau nuvylė ir pakraupino, visų sado-mazo vietų net nelabai galėčjau žiūrėti. Bet režisierius absoliučiai nenustebino, filmai tikrai verti dėmesio.
Morning Glory - linksmas ir įkvepiantis filmas apie užsidegusią ir ambicingą moterį. Gerai dienai įkrauti ir nuotaikai pasikelti pats tas, ypač smagi pagrindinė aktorė.
To The Wonder - labai mano tipo filmas, ramus, lėtas, gražus... vietomis nesupratau nei vieno iš veikėjų dėl jų poelgių, moters-kojų kilimėlio poelgis. Bet pats filmas labai gražus ir mielas.
Venuto al mondo - mano pats geriausias paskutiniu metu matytas filmas - teik tema, tiek aktoriai, tiek siužetas, tiek vaizdai. O pabaiga, pritrenkė, nužudė morališkai, supurtė, verkiau po filmo dar kelioliką minučių. Be galo įdomus. Verta verta verta pažiūrėti.
The Wolf of Wall Street - labai motyvuojantis. Kadangi pati labai nemažai laiko praleidau pardavimų vadybininkės darbą dirbdama, net susimąsčiau, kad labai gaila, kad pas mus nebūna taip motyvuojančių žmonių. Na ir Leo, žinoma, nuostabus, ypač šliaužiojimo scena, kai galvojau prileisiu į kelnes
geras filmas.
The Book thief - smagu buvo matyti kitokį filmą - ne kaip Pianistas, ne kaip Šindlerio sąrašas, o iš pačių vokiečių pusės, parodant ir įrodant, kad ir jiems visas nacių ir Hitlerio karas nebuvo lengvas. Užsimaniau perskaityti ir knygą, tačiau sesija teleidžia mėgautis filmais...
Philomena - paprastai filmo pradžioje nežliumbiu kaip prisukta ir pasikūkčiodama, tačiau čia nesigavo kitaip... labai patiko visa istorija, moters paieškos, jos viltis, optimizmas. Stipri istorija, su įdomiais veikėjais ir vienuolyno peripetijomis, kurios pakraupino
Her - originalus filmas, ką bepasakysi. Scarlett balsas seksualus kaip visada, tad tikrai labai tiko šiai rolei. Nesitikėjau tokio įdomaus kūrinio, galvojau prailgs žmogaus bendravimas su kompiuteriu, tačiau pati nustebau. Verta pažiūrėti.
Half Nelson - skaudus filmas su mano mylimuku, ir vėl... tačiau labai skaudi tema... kadangi pati savo aplinkoje turiu nemažai vartojančių žmonių, skaudu matyti kaip jie degraduoja, taip pat sunku buvo ir stebėti šį filmą.
About time - nuostabus filmas, privertė susimąstyti apie gyvenimą. Gražūs aktoriai, britų humoras, smagus siužetas. O ašarų kiek išliejau... Labai labai patiko, toks... mergaitiškas.
Don Jon - apie seksą iš... vyrų pusės. Įdomu, komiška, bet visiškai ne mano tipo filmas.
The Believer - kadangi įsimylėjau Goslingą, labai įdomiai susižiūrėjo. Tema skaudi, gal kiek netikėta, tačiau vis dar pasaulyje tebevykstant tokiems baisiems dalykams, buvo įdomu ir privertė susimąstyti, pabaiga pritrenkė.
The Place Beyond the Pines - šitas patiko ypatingai. Labai įdomu tai, kad mirus pagr. veikėjui istorija nesibaigė, o tęsėsi, ir labai netikėtais ir vingiuojančiais siužeto posūkiais. Drąsiai rašyčiau dešimtuką.
The Ides of March - politinių filmų nemėgstu, tačiau vėlgi žiūrėjau dėl savo šiuometinės meilės. Patiko, baigėsi taip, kaip ir tikėjausi.
The Aviator - geras filmas, gal kiek per daug ištęstas. Nustebau, kad vargšas Leo vis naugauna Oskaro.
Nymphomaniac I ir II - pirmoji dalis labai patiko. Patiko pats siužetas, viskas nors ir apie sekso ištroškusią moterį, tačiau nebuvo persunkta ar parodyta neskaniai. O antroji dalis kiek labiau nuvylė ir pakraupino, visų sado-mazo vietų net nelabai galėčjau žiūrėti. Bet režisierius absoliučiai nenustebino, filmai tikrai verti dėmesio.
Morning Glory - linksmas ir įkvepiantis filmas apie užsidegusią ir ambicingą moterį. Gerai dienai įkrauti ir nuotaikai pasikelti pats tas, ypač smagi pagrindinė aktorė.
To The Wonder - labai mano tipo filmas, ramus, lėtas, gražus... vietomis nesupratau nei vieno iš veikėjų dėl jų poelgių, moters-kojų kilimėlio poelgis. Bet pats filmas labai gražus ir mielas.
Venuto al mondo - mano pats geriausias paskutiniu metu matytas filmas - teik tema, tiek aktoriai, tiek siužetas, tiek vaizdai. O pabaiga, pritrenkė, nužudė morališkai, supurtė, verkiau po filmo dar kelioliką minučių. Be galo įdomus. Verta verta verta pažiūrėti.
The Wolf of Wall Street - labai motyvuojantis. Kadangi pati labai nemažai laiko praleidau pardavimų vadybininkės darbą dirbdama, net susimąsčiau, kad labai gaila, kad pas mus nebūna taip motyvuojančių žmonių. Na ir Leo, žinoma, nuostabus, ypač šliaužiojimo scena, kai galvojau prileisiu į kelnes

The Book thief - smagu buvo matyti kitokį filmą - ne kaip Pianistas, ne kaip Šindlerio sąrašas, o iš pačių vokiečių pusės, parodant ir įrodant, kad ir jiems visas nacių ir Hitlerio karas nebuvo lengvas. Užsimaniau perskaityti ir knygą, tačiau sesija teleidžia mėgautis filmais...
Philomena - paprastai filmo pradžioje nežliumbiu kaip prisukta ir pasikūkčiodama, tačiau čia nesigavo kitaip... labai patiko visa istorija, moters paieškos, jos viltis, optimizmas. Stipri istorija, su įdomiais veikėjais ir vienuolyno peripetijomis, kurios pakraupino

Her - originalus filmas, ką bepasakysi. Scarlett balsas seksualus kaip visada, tad tikrai labai tiko šiai rolei. Nesitikėjau tokio įdomaus kūrinio, galvojau prailgs žmogaus bendravimas su kompiuteriu, tačiau pati nustebau. Verta pažiūrėti.
Half Nelson - skaudus filmas su mano mylimuku, ir vėl... tačiau labai skaudi tema... kadangi pati savo aplinkoje turiu nemažai vartojančių žmonių, skaudu matyti kaip jie degraduoja, taip pat sunku buvo ir stebėti šį filmą.
About time - nuostabus filmas, privertė susimąstyti apie gyvenimą. Gražūs aktoriai, britų humoras, smagus siužetas. O ašarų kiek išliejau... Labai labai patiko, toks... mergaitiškas.
Don Jon - apie seksą iš... vyrų pusės. Įdomu, komiška, bet visiškai ne mano tipo filmas.
Pažiūrėjau "Noah" kine. Labai patiko. Nesąmoningas įvertinimas imdb, turėtų būti bent jau 7.4. Turbūt Aronofskio fanai iš nusivylimo pribalsavo, kad filmas ne toks, kaip ankstesni jo filmai (nors man jis turi kažką bendro su "The Fountain"). O man visai patiko režisieriaus interpretacija. Džiaugiuosi, kad žiūrėjau kine 3D formatu.
QUOTE(katilina @ 2014 05 10, 19:57)
Man iš senosios trilogijos labiausiai patiko trečias filmas (Džedajaus sugrįžimas). Bet šiaip faini visi trys.
O kaip naujesnę trilogiją vertini?
QUOTE(Gegytė @ 2014 05 10, 20:54)
Na ir Leo, žinoma, nuostabus, ypač šliaužiojimo scena, kai galvojau prileisiu į kelnes
geras filmas.

Tą sceną tikriausiai galėčiau žiūrėti dešimt kartų ir vis tiek atrodytų taip pat juokingai

El laberinto del fauno / Pan's Labyrinth (2006) - tamsus, niūrus, liūdnas filmas. Labai gražiai pastatytas, atmosfera sukurta puikiai, ganėtinai įdomus, nors visgi iki galo, kad sudomintų ir įtrauktų, man visgi kažko pritrūko.
QUOTE(laTulipe @ 2014 05 11, 11:00)
El laberinto del fauno / Pan's Labyrinth ([/b]2006) - tamsus, niūrus, liūdnas filmas. Labai gražiai pastatytas, atmosfera sukurta puikiai, ganėtinai įdomus, nors visgi iki galo, kad sudomintų ir įtrauktų, man visgi kažko pritrūko.
man šis filmas labai patiko
QUOTE(laTulipe @ 2014 05 11, 12:00)
O kaip naujesnę trilogiją vertini?
Ai, nežinau.

Tiksliai nebeprisimenu, bet man visai patiko. Labiausiai turbūt pirmas filmas, kiti du kiek mažiau.
Senoji trilogija, aišku, nusileidžia naujai spec. efektais, tačiau man ji labiau prie širdies, gal kad pirmąkart ją dar paauglystėj mačiau ir labai tada susižavėjau. O ir ne tokia rimta kaip naujoji.
QUOTE(starke @ 2014 05 11, 18:57)
Įdomu, kame tas košmaras.

Aš tai labai daug iš šito filmo tikiuosi. Visur taip giriamas, kiek teko užmatyti, daug kas Gyllenhaalui net Oskarą pranašauja.
Wrath of the titans (2012)- nieko gero nesitikėjau, nes pirmas filmas (Clash of the titans) nepatiko. Bet visai neblogai sužiūrėjau, greitas, neištemptas, nemažai veiksmo, yra humoro, o ir Worthingtono vaidyba šiek tiek pagerėjusi. Nors man asmeniškai labiausiai patiko Fiennesas su Neesonu bei jų broliškos meilės/neapykantos istorija.
Harry Potter and the deathly hallows: part 2 (2011). Pagaliau užbaigiau visą poteriadą. Kadangi du ankstesni filmai beveik visai nepatiko ir labai prailgo, nelabai ko gero iš šito laukiau, tačiau jis man patiko. Nenuobodžiavau žiūrėdama, o kadangi knygų neskaičiusi, nereikėjo bežiūrint kabinėtis, kad vienas ar kitas dalykas nukrypo nuo kūrinio.
Butterflies are free (1972). Apie aklą vaikiną, kuris prieš motinos valią apsigyvena vienas ir susidraugauja su šalia gyvenančia jauna mergina. Apie tai, ko ši draugystė juos abu išmoko. Gana paprastas, mielas filmas su gerais aktoriais ir stipriais dialogais- dėl to nieko keisto, nes jis sukurtas pagal garsią pjesę. Nėra sunkus, tačiau ir ne visai paviršutiniškas, užkabina keletą rimtų temų, bet ir humoro yra pakankamai. Nustebino Goldie Hawn (kuri čia jauna ir labai žavi)- nesu daug jos vaidmenų mačiusi, o ir tie beveik vien komedijose, bet šitam filme ji "ištempia" visas sudėtingesnes scenas. Tikriausiai galiu jį prie rekomenduojamų priskirti.
Beje, kokia savaitė po filmo netyčia nete užtaikiau ant lietuvių pastatyto spektaklio su Mantu Jankavičiumi "Laisvi drugeliai" plakato ir tik tada man daėjo, nors jau anksčiau buvau apie jį skaičiusi, kad jis pagal tą pačią pjesę pastatytas. Smalsu pasidarė, kaip pasisekė lietuviams perteikti jos esmę.
QUOTE(katilina @ 2014 05 12, 22:58)
Beje, kokia savaitė po filmo netyčia nete užtaikiau ant lietuvių pastatyto spektaklio su Mantu Jankavičiumi "Laisvi drugeliai" plakato ir tik tada man daėjo, nors jau anksčiau buvau apie jį skaičiusi, kad jis pagal tą pačią pjesę pastatytas. Smalsu pasidarė, kaip pasisekė lietuviams perteikti jos esmę.
man toks pusėtinas tas spektaklis, labai nesužavėjo. pasirodė kažkoks paaugliškas, lyg žiūrėčiau vėl kokį Beverly Hilso serialą

The Men Who Stare at Goats (2009)
94 min - Comedy | War
ai, toks nei labai kažkas tokio, bet ir ne nuobodus, nors silpnokas
apie minties galiūnus-spec.kareivius bei hipių invaziją į JAV kariuomenę
man labai Ewan'as patinka, plius Spacey, o va Cloonis antipatiškas, tai gan keistas žiūrėjimas buvo
94 min - Comedy | War
ai, toks nei labai kažkas tokio, bet ir ne nuobodus, nors silpnokas
apie minties galiūnus-spec.kareivius bei hipių invaziją į JAV kariuomenę

man labai Ewan'as patinka, plius Spacey, o va Cloonis antipatiškas, tai gan keistas žiūrėjimas buvo