Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

About Schmidt (2002)
125 min - Comedy | Drama

man patiko, Schmidt'as (Nicolsonas) išeina į pensiją ir jaučiasi nereikalingas, vienišas, suirzęs.
Savo pasaulėžiūrą atveria per laiškus šešiamečiui berniukui iš Nairobio. Filmas iš esmės liūdnas, bet pasitaiko situacijų, kur Nicolsono vaidyba balsu nusijuokti priverčia smile.gif
Atsakyti
shiandien kino teatre paziurejom "The Edge of Tomorrow" ir " The chef" 4u.gif abu laabai skirtingo zanro , bet laaabai patiko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 06 11, 05:21)
shiandien kino teatre paziurejom "The Edge of Tomorrow" ir " The chef"  4u.gif  abu laabai skirtingo zanro , bet laaabai patiko  thumbup.gif  4u.gif

bigsmile.gif ui kaip noriu į jį, nesulauksiu savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 06 10, 22:00)
About Schmidt (2002)
125 min  -  Comedy | Drama 

Filmas iš esmės liūdnas, bet pasitaiko situacijų, kur Nicolsono vaidyba balsu nusijuokti priverčia smile.gif

taigi asas vaidina,faktas drinks_cheers.gif
paziurekit something's gotta give
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 11 birželio 2014 - 14:09
Meteo . Vengrų filmas, biški arthaus stiliuje, sakyčiau, puikus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 06 08, 21:49)
The Village (2004)
toks truputį filmas-pasaka

O, man jis kažkada labai patiko.
Tik nežinojau, kaip į pabaigą reaguoti. Nors ji tikrai netikėta.

QUOTE(eliss @ 2014 06 08, 22:11)
Secrets & Lies/2014 - australų 6 dalių mini serialas, apie dažytoją, kuris bėgiodamas aptinka kaimynų berniuko kūną. Uch koks geras, įtampa kilo iki pat galo, o pabaiga tokia šokiruojanti, kad man net širdis stojo, net nesitikėjau. 10 balų duodu.

Pažiūrėjau ir aš, labai jau viliojančiai aprašei. Tik man, deja, tokio gero įspūdžio nepaliko. Po pirmos dalies išvis buvau labai nusivylusi, na, bet kitos jau buvo įdomesnės, norėjosi žiūrėti toliau. Žudiko nespėliojau, tai, aišku, nustebau, kai jis paaiškėjo. Sakyčiau, tai vienas iš filmo pliusų. Galėčiau ir nemažai trūkumų išvardinti (labiausiai turbūt prie scenarijaus prisikabinčiau). Šiaip galiu pasakyti, kad patiko ir nesigailiu, kad pamačiau, bet toli gražu neįtraukė tiek kiek tikėjausi (kaip kad pvz. "Top of the lake").

Veronica Mars (2014). Serialo nesu mačiusi nei žinojau, apie ką jis, tai net neįsivaizdavau, ko tikėtis iš filmo. Na ir ką- man visai patiko. Tiek veikėjai, tiek pats siužetas. Aišku, kažkas ypatingo irgi nėra- gana lengva detektyvinė istorija apie buvusius mokyklos draugus.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 06 06, 15:49)

Deja, macius....geras irgi.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 06 08, 22:21)
Kalebejotes apie Japonu,kinieciu filmus,as tai ju kazkaip neprisiverciu ziureti,jie tokie specifiniai,tiesa sakant kolkas tai ju net nesisiunciu,jei treileryje uzmatau  doh.gif  smile.gif  Reiks kada prisiversti paziureti viena ar kita..

Turiu pasakyti, kad "specifini" yra "garsus" filmai, kurie išeina "i pasauli". O tie, kurie yra rodomi savo žiurovams, dažniausiai normalus ir lengvai suprantami wub.gif. (Kalbu tik apie Japonija 4u.gif )
O jeigu Jus apie žmonius... Na, čia reikalinga praktika tongue.gif.

Rašiau, kad nežiuriu komedijų, bet jau po savo postą pažiurejau net du gerus filmukus biggrin.gif.
"Surely someday", režisierius - aktorius Shun Oguri.
ir
"Seaside" motel".

Patiko abu thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 14 birželio 2014 - 19:23
Nusprendžiau užpildyti kultūrines spragas ir pažiūrėti gerus filmus, kurių nebuvau kažkodėl pažiūrėjusi, pradėjau nuo Blue Velvet, iškart atsiminiau, kad gi jį peržiūrėjus esu. Padariau ne itin malonų atradimą sau, kad arba senstu arba dar kažkas, nes jei anksčiau buvau didelė Lyncho gerbėja, tai dabar jis mane nervina. Toliau sąraše Vicky Christina Barcelona. Woody Alleno gerbėja niekad nebuvau, gal paaiškės, kad pagaliau tapau? Nes Blue Jasmine tai žiauriai patiko.
Atsakyti
man W.Alenas patiktų, jei ne tas visiems herojams kišamas neurotiškumas - tai labai nervina ir atgraso nuo žiūrėjimo, nes nieko naujo kaip ir nepamatai....

"Dans la maison" (2012)
105 min - Comedy | Drama | Mystery

prancūzų drama, filmas filme - lyg ir patiko, bet yra kažkas, kas labai erzino, todėl lyg ir nepatiko smile.gif
iš esmės rodo literatūros mokytoją ir paauglį mokinį, kuris per savo rašinius taip įtraukia mokytoją į siužetą, kad mokytojas ir žiūrovas nebeatskiria, kur tikrovė, kur realybė
Atsakyti
Vakar žiūrėjau kine "The Edge of Tomorrow" - toks visai nieko, net ir su mano nelabai mėgstamu Tomu Cruisu... Šiek tiek erzino tie tam tikri pasikartojimai, bet pati filmo idėja patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Barcelona, nit d'estiu - nieko gero, nepabaigiau žiūrėt, filmas sukonstruotas panašiai kaip Babel, bet iki jo jam šviesmečių šviesmečiai, sakyčiau toks absoliučiai be jokios prasmės situacijų kratinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauriel: 15 birželio 2014 - 12:44