Na pati veislė tai manęs nežavi, bet konkretaus šuns kančia atrodė labai skaudi.
Vakar kankinau O Brother, Where Art Thou? ir eilinį kartą pagalvojau, kad Cohenai ne man, tikrai ne man. Plius dar didžiulis filmo trūkumas Cloonis, kurio organiškai negaliu pakęst. Nu ir nepabaigiau, galvoju reik prisiverst pabaigt, o gal nereik?
QUOTE(Tauriel @ 2014 06 18, 05:57)
Na pati veislė tai manęs nežavi, bet konkretaus šuns kančia atrodė labai skaudi.
Vakar kankinau O Brother, Where Art Thou? ir eilinį kartą pagalvojau, kad Cohenai ne man, tikrai ne man. Plius dar didžiulis filmo trūkumas Cloonis, kurio organiškai negaliu pakęst. Nu ir nepabaigiau, galvoju reik prisiverst pabaigt, o gal nereik?
ir aš negerbėja, nei Cloonio, nei brolių, sužiūrėjau tą filmą, bet nieko stebuklingo neradau ten ...

QUOTE(Tauriel @ 2014 06 15, 06:35)
Woody Alleno gerbėja niekad nebuvau, gal paaiškės, kad pagaliau tapau?
QUOTE(Tauriel @ 2014 06 18, 04:57)
Vakar kankinau O Brother, Where Art Thou? ir eilinį kartą pagalvojau, kad Cohenai ne man, tikrai ne man. Plius dar didžiulis filmo trūkumas Cloonis, kurio organiškai negaliu pakęst.
Na jau žinom, kieno negerbėja esi. O kieno gerbėja?

Aš tai ir Woody Alleną, ir Coenus, ir Clooney labai mėgstu. "O brother, where are thou?"- fainas ir smagus filmas, man keista, kad jį žiūrint reikėjo kankintis (na taip, žinau, skoniai visų skirtingi, bet vis tiek...). Kai jį pamačiau (senokai jau), man pasirodė, kad tai vienas iš geriausių Clooney vaidmenų.
Kalbant apie Coenus, aš vis laukiu, kol dar kas nors parašys savo įspūdžius apie jų naujausią filmą (Inside Llewyn Davis), bet taip ir nesulaukiu. Tikrai niekas jo nematėt ar nepatiko, todėl nieko ir nerašot?
Stuck in love (2012)- paprastas, gal ir nelabai originalus, bet mielas filmas apie vienos šeimos narių meilės reikalus. Dar ypač patiko, kad daug apie knygas kalbama- aišku, nieko keisto, nes dauguma veikėjų- rašytojai ar norintys jais būti (o vieno iš jų mėgstamiausia knyga tokia pati kaip ir mano

Mačiusioms filmą- labai įdomus ir niekur man nematytas pasirodė kalakuto (turbūt) kepimo būdas.

Some girl(s) (2013). Apie jauną vyrą, kuris prieš vestuves aplanko kelias savo buvusiąsias ar šiaip svarbias merginas, tikėdamasis išsiaiškinti kai kuriuos nebaigtus reikalus. Man visai patiko, įdomu buvo stebėti, kaip per pokalbius ima ryškėti pagr. veikėjo būdas ir keičiasi žiūrovo (ar bent jau mano) požiūris į jį. Vaidyba irgi gera, man tik kažko pritrūko pabaigoj, norėjosi daugiau aiškumo dėl jo motyvo ir tikrų jausmų.
The lifeguard (2013). 29-erių metų žurnalistė viską meta ir grįžta į gimtąjį miestelį pas tėvus, nes jaučiasi nelaiminga ir turi apgalvoti, ko nori iš savo tolesnio gyvenimo. Įsidarbina baseine gelbėtoja ir užmezga romaną su šešiolikmečiu. Tačiau "antroji paauglystė" nėra tokia smagi kaip būtų galima pagalvoti, iškyla visokių problemų.
Šiaip labai nustebau, kai pažiūrėjusi filmą pamačiau, kad Imdb jo reitingas nė 6 nesiekia. Aš jį daug didesniu balu įvertinčiau, nes man labai patiko. Gal ir ne tas filmas, kurį daug kam rekomenduočiau, tačiau man pakankamai stiprus (ir suprantamas) pasirodė, rado kažkokį atgarsį mano viduj, ar kaip ten sakoma.
Vis tik pabaigiau aš vakar tą filmą. Jokiais būdais nesakau, kad jis blogas ar t.t. Esmė tame, kad komedijas žiūrėti man visada sunku, tiesiog aš jų nemėgstu ir labai retai, kuri palieka gerą įspūdį. Kai pradėjau, buvau ganėtinai liūdnos nuotaikos, kuri absoliučiai nesiderino su šiuo filmu, o vakar buvau geresnės, tai ir filmą sužiūrėjau.
Kieno gerbėja esu būtų sudėtinga pasakyti, nes keletui metų buvau iškritus iš kinomanių sąrašų, o per tą laiką daug kas pasikeitė, taigi reik prisivyt ir pasitikrint skonį. Bet iškart galiu pasakyti, kad man labai patinka Bradas Pitas
Bet kuriame filme
Žodžiu, manau su laiku ir pati suprasiu, kieno gerbėja dabar esu.
Kieno gerbėja esu būtų sudėtinga pasakyti, nes keletui metų buvau iškritus iš kinomanių sąrašų, o per tą laiką daug kas pasikeitė, taigi reik prisivyt ir pasitikrint skonį. Bet iškart galiu pasakyti, kad man labai patinka Bradas Pitas

QUOTE(starke @ 2014 06 16, 16:37)
About Schmidt Labai norejau paziureti filmu su Nikolsonu. Veiksmo praktiskai nera, paprastas gyvenimas, bet vietomis juokiausi balsu, vietomis norejo asara isspausti. Aktoriu vaidybe superine
Kita diena po sito ziurejau Labor Day Tai nusivyliau, nei dramos maciau. Na veiksmo yra, bet jis man toks skystas. Labiausiai erzino kad vos susitikus jiems is karto meile seile prasidejo, viskas taip nulaizyta och ach. Kaip drama man Labai patiko Twice born , kuri ir sujaudino ir viska prisimenu ka rode

Kita diena po sito ziurejau Labor Day Tai nusivyliau, nei dramos maciau. Na veiksmo yra, bet jis man toks skystas. Labiausiai erzino kad vos susitikus jiems is karto meile seile prasidejo, viskas taip nulaizyta och ach. Kaip drama man Labai patiko Twice born , kuri ir sujaudino ir viska prisimenu ka rode

pasirasau po kiekvienu zodziu

QUOTE(Tauriel @ 2014 06 18, 22:01)
Bet iškart galiu pasakyti, kad man labai patinka Bradas Pitas
Bet kuriame filme
Žodžiu, manau su laiku ir pati suprasiu, kieno gerbėja dabar esu.

Man jis irgi visur patinka, nes isimylejau vos tik ji pamaciusi Vampyro dienorastyje

QUOTE(gustika @ 2014 06 19, 04:48)

As tai ir taip mazai filmu ziuriu, o vasarai isvaziuoju i LT tai visai ju neziuresiu, nebent per tv, tai gaila, kad neturesiu ka pakomentuoti

Fargo (1996) - kaip tik apkalbėtųjų Coenų filmas. Ganėtinai smagus, su itin juokingais personažais, o ir sniegas gražiai atrodė. Bet visgi siužetas kaip reikiant neužkabino, vietomis buvo nuobodu.
Full Metal Jacket (1987) - S. Kubricko filmas karine tematika. Pirmoji pusė filmo, kurioje buvo rodomi kareivių apmokymai, tai buvo labai įdomi, o kulminacija (būtent tos dalies) apskritai paliko didžiulį įspūdį. Tačiau, kai viskas persikėlė į mūšio lauką, įdomumas kažkur dingo, tai likusį laiką pranuobodžiavau, nors rodos ir gerų minčių buvo pasakyta, bet po viso to, kas vyko pirmoj filmo pusėj, čia viskas kažkaip nykiai atrodė.
Better Off Dead (1985) - apie paauglį, kuris po to, kai mergina jį palieka, praranda norą gyventi. Iš tikrųjų, tiek jo bandymai žudytis, tiek ir visi kiti jo liūdesio parodymai visiškai neatrodė liūdnai, nes viskas pateikta komiškai. O man visgi norėjosi pajausti nors kiek pagr. veikėjo jaučiamo skausmo. Šiaip filmas toks balansuojantis ant absurdiškumo ribos, kvailokas, bet vis vien pasirodė mielas, o ir nuotaiką pakėlė.
Ceremony (2010) - romantinė komedija apie vyrą, norintį susigrąžinti mylimąją, kuri ruošiasi tekėti už kito. Tikriausiai vienintelis dalykas, kuris patiko, buvo pabaiga, kadangi ne visiškai standartiškai baigėsi (nors nieko nenuspėjamo kaip ir nėra vis tiek). Visa kita nyku, su visai nesimpatiškais (turiu omeny ne išvaizdą, o charakterius) personažais, nieko linksmo ar patraukiančio dėmesį. Žodžiu, nepatiko.
Full Metal Jacket (1987) - S. Kubricko filmas karine tematika. Pirmoji pusė filmo, kurioje buvo rodomi kareivių apmokymai, tai buvo labai įdomi, o kulminacija (būtent tos dalies) apskritai paliko didžiulį įspūdį. Tačiau, kai viskas persikėlė į mūšio lauką, įdomumas kažkur dingo, tai likusį laiką pranuobodžiavau, nors rodos ir gerų minčių buvo pasakyta, bet po viso to, kas vyko pirmoj filmo pusėj, čia viskas kažkaip nykiai atrodė.
Better Off Dead (1985) - apie paauglį, kuris po to, kai mergina jį palieka, praranda norą gyventi. Iš tikrųjų, tiek jo bandymai žudytis, tiek ir visi kiti jo liūdesio parodymai visiškai neatrodė liūdnai, nes viskas pateikta komiškai. O man visgi norėjosi pajausti nors kiek pagr. veikėjo jaučiamo skausmo. Šiaip filmas toks balansuojantis ant absurdiškumo ribos, kvailokas, bet vis vien pasirodė mielas, o ir nuotaiką pakėlė.
Ceremony (2010) - romantinė komedija apie vyrą, norintį susigrąžinti mylimąją, kuri ruošiasi tekėti už kito. Tikriausiai vienintelis dalykas, kuris patiko, buvo pabaiga, kadangi ne visiškai standartiškai baigėsi (nors nieko nenuspėjamo kaip ir nėra vis tiek). Visa kita nyku, su visai nesimpatiškais (turiu omeny ne išvaizdą, o charakterius) personažais, nieko linksmo ar patraukiančio dėmesį. Žodžiu, nepatiko.
The Grand Budapest hotel (2014) pries savaite teko aplankyt Saksanoja, o cia neplanuotai isijungus sy filma vaizdai is ten
Tas labiausiai ir patiko, dar i aktorius zinomus grazu buvo paziuret, o pats filmas keistas, padrikas, uzvakar ziurejau o nelabai atsimenu kaip ten jis baiges.

QUOTE(starke @ 2014 06 19, 16:13)
As tai ir taip mazai filmu ziuriu, o vasarai isvaziuoju i LT tai visai ju neziuresiu, nebent per tv, tai gaila, kad neturesiu ka pakomentuoti

Nevarkit su filmu ziurejimu per LT tv

Nieko gero nerasit,nebent amerikoniska brukala

Tiesa,rodo penktadieniais snobo kina,ten dar galima kazka idomesnio pamatyt.
Frailty (2001) - nerandu SM'e nei vieno atsiliepimo apie šitą filmą
sudomino gan aukštas IMDB reitingas ir pažiūrėjau. Matthew McConaughey herojus ateina pas FTB agentą, ieškantį serijinio žudiko, ir pasakoja savo šeimos istoriją. jo ir jo brolio tėvui vieną gražią dieną apsireiškia angelas ir pakviečia į kovą su demonais, vaikštančiais po žemę. tėvas šventai tuo įtiki.
vietomis neįtikino manęs vaidyba, bet iš esmės susižiūrėjo filmas neblogai. vieną twist'ą įtariau beveik nuo pradžios ir jis pasitvirtino, bet pabaiga vis tiek nustebino.
kas labai jautrių nervų, nežiūrėkit. toks truputuką creepy-freaky filmas.

vietomis neįtikino manęs vaidyba, bet iš esmės susižiūrėjo filmas neblogai. vieną twist'ą įtariau beveik nuo pradžios ir jis pasitvirtino, bet pabaiga vis tiek nustebino.
kas labai jautrių nervų, nežiūrėkit. toks truputuką creepy-freaky filmas.
"Enemy" (2013)
90 min - Mystery | Thriller
yra kas žiūrėjo? - nes neįkirtau pabaigos, nepaisant to - patiko vistiek
nežinojau, kad pagal J.Saramago knygą
bet trileriu nepavadinčiau, drama gryniausia

QUOTE(LEEja @ 2014 06 21, 23:19)
"Enemy" (2013)

peržiūrėjau ir paskaičiau paaiškinimus - PUIKUS filmas, kol kas šių metų favoritas