QUOTE(maža mazgė @ 2014 07 31, 12:01)
rimulė 
nu tu duodi
Maistą tai aišku pagal save parinkti reikia. Kažkam pusryčiai turi būti sotūs labai, kažkas iš viso nepusryčiauja. Ne bet jei valgysi pusryčiams sumuštinius riebius, per pietus sriubos ir cepeliną, o vakare keptų bulvių tai tikrai nenumesi nesportuodama...
Išbandžiau gimnastiką pagal Norbekovą, geras jausmas
Magnifique, šaunuolė tu visame kame. Šios temos švyturys
Jėtus, sumuštiniu nevalgau, riebalo jokio jau daug metų. kotletukai tik garuose, košytės daržovės, cepelinu gall pora metų nemačius. Nuo pernai nė pyragu neperku. bulbu nevalgau......
Na negaliu sakyt nesipučiu, krenta po biški.Bet toks myzeris.Bėdata,kad man skydliaukė galutinai sunyko, ir praeitą žiemą rudeni, man žiauriai tiroksino tūko.dabarkaip ir atsistatė viskas.Bet tame bėda ir yra.... tuo lakotarpiu kai tiroksinotrūksta, gali per dienasuvalgyt 4 obuolius ir priaugsi svorio....... nu njuokinga..išbandyta. Ir rezultate prsižiūrau, neėdu ko papuola, neeprku pusfabfikačiu,jokiu dešreliu kur krakmolo pilna..nu ir ką. Vistiek per skydliaukės pablogėjimus rezultatas taip sau. Geriau pasakyčiau mano pastangos tik neduoda svoriui augt.Šeip tik -5 kg... ai labai ir nesuku galvos, nes atsibodo ir taip neiko neveikiu tik maista žiūrau.

Blogiausia,kad po dvyniu "parėjo" pilvo raumenys ir skrandis...ai dabar vargstu ant žaliu daržovių sėst negaliu, nes tada skrandis pats save virškina...... nepavydėtinas reikalas.