Įkraunama...
Įkraunama...

Legolendas

QUOTE(__snowflake @ 2018 06 09, 19:25)
<p>I Vokietijos Serengeti? Galvojau apie ji ir dar apie Heide, bet jauciu per daug butu. Maniskiam 5 ir 10, bet abu ne ekstremalai, nors vanddeni megsta, tai galvoju apie Lalandia dar.</p>


Taip, Vokietijoj Seregenti. Ten visai netoli ir Heide parkas, bet praleidom jį tendencingai- pagalvojau, kad bus per daug. Nors vaikams, jaučiu, būtų patikę 😀
Atsakyti
QUOTE(daivalija @ 2018 06 09, 18:56)
Aha, rimtai nebėra 🤔 aš tikslios nuorodos neišsisaugojau, bet atrodo šita:
https://merlinaktionen.de/otto18 užsiregistravus atsiunčia nuolaidų kuponą

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivalija @ 2018 06 09, 00:32)
Mes ką tik iš Legolendo Bilunde. Man pačiai ten nerealiai patiko, vaikus pavyko iškrapštyt tik užsidarius parkui 😂 Ar verta važiuot  jums, turbūt nieks negalės pasakyt, tik jūs pati 😊 Aš asmeniškai džiaugiuosi turėjusi galimybę pati pamatyt ir vaikams parodyt 😊, parsivežėm daugybę gerų emocijų ir įspūdžių.
Biletus pirkim dienai, viduj mokėti nebereikia, tad labiausiai patikusias karuseles prasukom kelis kartus 😀

Dar norejau paklaust kaip orai Danijoj? kai paziuriu prognozes keliones datai, tai baisoka, nes silumos nedaug,lietus.
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2018 06 10, 09:59)
Dar norejau paklaust kaip orai Danijoj? kai paziuriu prognozes keliones datai, tai baisoka, nes silumos nedaug,lietus.


Mums oras buvo puikus +24 šią savaitę. Ant saulės net kiek per karšta, bet atsigaivinom vandens atrakcionuose 😀 Koks oras bus vėliau, sunku pasakyt- ten panašiai kaip ir Lietuvoj- oras kaip loterija.
Atsakyti
Nuolaida kupone tik iki 12 metų vaikams.
Atsakyti

Sakykit, o koks kempingas? Ieskau nakvynes bookinge, tai kainos kosmines ☺ 

Sveiki, mes irgi ruosiames uz poros savaiciu i danijos legolenda, vaziuosim per varsuva ir berlyna automobiliu,stosim nakvynei Boczów netoli Vokietijos sienos. netoli bilundo esam uzsisake nameli kempinge. i lalandija neisim, nesam dideli baseinu megejai, vaziuosim i givskud zologijos soda ir safari. vaikai 12 ir 5 metai.

Atsakyti

Mes ką tik iš Legolendo Bilunde. Man pačiai ten nerealiai patiko, vaikus pavyko iškrapštyt tik užsidarius parkui 😂 Ar verta važiuot jums, turbūt nieks negalės pasakyt, tik jūs pati 😊 Aš asmeniškai džiaugiuosi turėjusi galimybę pati pamatyt ir vaikams parodyt 😊, parsivežėm daugybę gerų emocijų ir įspūdžių.
Biletus pirkim dienai, viduj mokėti nebereikia, tad labiausiai patikusias karuseles prasukom kelis kartus 😀

Sakykit, o kaip kainos Danijoje? Pamenu, kai buvom Svedijoje dar pries visko brangima Lietuvoje, dar litai buvo, tai gavom lengva soka 😂 kaip suprantu, Danija dar brangesne salis.

Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2018 06 11, 20:14)
<p>Sakykit, o koks kempingas? Ieskau nakvynes bookinge, tai kainos kosmines 

Jelling Family Camping & Cottages
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2018 06 11, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daivalija" data-cid="72123454" data-time="1528493560"><div><p>Mes ką tik iš Legolendo Bilunde. Man pačiai ten nerealiai patiko, vaikus pavyko iškrapštyt tik užsidarius parkui 😂 Ar verta važiuot jums, turbūt nieks negalės pasakyt, tik jūs pati 😊 Aš asmeniškai džiaugiuosi turėjusi galimybę pati pamatyt ir vaikams parodyt 😊, parsivežėm daugybę gerų emocijų ir įspūdžių.
Biletus pirkim dienai, viduj mokėti nebereikia, tad labiausiai patikusias karuseles prasukom kelis kartus 😀</p></div></blockquote><p>Sakykit, o kaip kainos Danijoje? Pamenu, kai buvom Svedijoje dar pries visko brangima Lietuvoje, dar litai buvo, tai gavom lengva soka 😂 kaip suprantu, Danija dar brangesne salis.</p>


Kainos didelės Danijoj 🙈 Geriausias pavyzdys ledai- Legolende 1 rutuliukas ~ 5 eurai, už jo ribų miestely ~4 eurus...Kapučino degalinėj~ 5 eu ir pan.
Atsakyti

O sakykit Danijos Legolende Ninjago atrakcijų yra? Nes maniškis dabar dėl jų pamišęs, bet kiek ieškojau tai nerandu to, ką mačiau Kalifornijos Legolende 

Atsakyti
klausimas buvusiems danijos legolende, ar uztenka vienos pilnos dienos, ar geriau iskart imti dvi?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2018 06 20, 18:56)
<p>O sakykit Danijos Legolende Ninjago atrakcijų yra? Nes maniškis dabar dėl jų pamišęs, bet kiek ieškojau tai nerandu to, ką mačiau Kalifornijos Legolende </p>

ka tik is legolendo, yra lazeriu tunelis,reikia pereit neuzkliuvus ir dar yra 3D kovos zaidimas,labai fainas,ejom 4 kartus.
Atsakyti