Įkraunama...
Įkraunama...

Legolendas

Sveikos,

ar kas buvot Billunde atskirai esanciam Lego House ? https://www.legohouse.com/en-gb

Per kiek laiko ten viska galima apsukti?
Atsakyti

Labas vakaras mamytes. Ir musu seima planuoja aplankyti Danijos legolenda. Bandau planuot ir niekaip nerandu geriausio varianto. Esam riboti laike butu gerai susisukt per 3 max 4 dienas. Kol kas geriausia iseitis atrodo lektuvas i Bilunda. Bet su masina patogiau. Gali maisto atsivest daiktu pasiimt daugiau. Taip ir negaliu pasirink masina ar lektuvas🤔🤔🤔

Atsakyti
QUOTE(nesta_2 @ 2018 07 14, 21:57)
<p>Labas vakaras mamytes. Ir musu seima planuoja aplankyti Danijos legolenda. Bandau planuot ir niekaip nerandu geriausio varianto. Esam riboti laike butu gerai susisukt per 3 max 4 dienas. Kol kas geriausia iseitis atrodo lektuvas i Bilunda. Bet su masina patogiau. Gali maisto atsivest daiktu pasiimt daugiau. Taip ir negaliu pasirink masina ar lektuvas🤔🤔🤔</p>

kiek daiktu reikes trims dienoms ??
Atsakyti

Lėktuvo bilietai dabar brangūs. Aš vis žiūrinėju 2019 m. gegužės mėn į Bilundą, tai apie 200 Eur

Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2018 07 15, 20:39)
<p>Lėktuvo bilietai dabar brangūs. Aš vis žiūrinėju 2019 m. gegužės mėn į Bilundą, tai apie 200 Eur</p>

wizzair dažnai taiko 20proc nuolaida bilietams. mes liepai pirkom 100eur žmogui mokėjom.
Atsakyti

Susiplanavom ir nusipirkom bilietus i issvajota Legolenda. Atostogas idnaudojam pavasari ir rudeni tai stengemes tilpti i savaitgali. Tai penktadieni su Ryanair skrendam i Kopenhaga (skrydziai kiekviena diena, bilietai pakankamai pigus). Nuomojames masina ir vaziuojam Bilundo link. Apsistojam apylinkese dar nenusprendem kur. Sestadieni pramogaujam Legolende. Sekmadieni po pietu Bilundo oro uoste paliekam masina ir skrendam namo. Vuolia savaitgalio planas😀😀😀😀

Atsakyti

Merginos noriu pasidalinti ir rekomenduoti vieta kurioje apsistojome vaziuodami i legolenda. Radome ja airdnb. Nuomavomes kambari is dvieju kambariu nuosavam name. Gyvenom su seimininkais. Be galo silti ir rupestingi zmones. Name ideali tvarka. O kas geriausia uz tam tikra pinigu suma nuveza iki legolendo ir oro uosto (10km), tad nereikia nuomotis masinos. Pasakius kad tikrai jus rekomenduosim Lietuvoje dave tiesiogini kontakta taigi jei domina ju elektroninis pastas dag0782@gmail.com  beje airdnb atsiliepimai visi tik labai geri.

Atsakyti

Sveiki, ar kas buvote legolende šaltuoju laikotarpiu? Ar yra ką veikt tokiu oru kaip dabar? 

Atsakyti
Legolende buvome praėjusių metų pavasarį, bet pasitaikė prastas oras - šlapdriba, vėjas. Pusė įdomiausių atrakcionų nedirbo. Pradėjo veikti tik į darbo pabaigą, kai oras pasitaisė. Be to, ne sezono metu parko darbo laikas yra trumpesnis.
Atsakyti

Paskaičiau šiek tiek puslapių atgal, pagrinde keliaujat i Danijos arba Vokietijos Legolandą, iš lego knygučių irgi kuponai tik į ten. Mes planuojame balandį būti Londone ir važiuoti į Windsor Legolandą, ar kas buvote? Ar jis mažiau įdomus kad niekas nekeliaujate? :)

Būtų 10mečio berniuko gimtadienio paminėjimas, nori aplankyti Legolandą, bet pagal komentarus eina suprasti, kad tokiam amžiuj jau nebeįdomu ten? Nors čia jam pirmas toks parkas, gal dar rastų ką veikti.

Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2018 11 03, 10:48)
<p>Paskaičiau šiek tiek puslapių atgal, pagrinde keliaujat i Danijos arba Vokietijos Legolandą, iš lego knygučių irgi kuponai tik į ten. Mes planuojame balandį būti Londone ir važiuoti į Windsor Legolandą, ar kas buvote? Ar jis mažiau įdomus kad niekas nekeliaujate? smile.gif
</p><p></p><p>Būtų 10mečio berniuko gimtadienio paminėjimas, nori aplankyti Legolandą, bet pagal komentarus eina suprasti, kad tokiam amžiuj jau nebeįdomu ten? Nors čia jam pirmas toks parkas, gal dar rastų ką veikti.
</p>

nežinau kaip gali būti neįdomu dešimtmečiui, mes buvom Billunde, na tai smagu buvo 9 ir 11 bernams, o tėvam taip pat. Tiek atrakcionai, tiek visi tie miestai iš lego. Buvo tikrai puiki kelionė, kartotumėm kad ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2018 11 03, 10:48)

</p><p></p><p>Būtų 10mečio berniuko gimtadienio paminėjimas, nori aplankyti Legolandą, bet pagal komentarus eina suprasti, kad tokiam amžiuj jau nebeįdomu ten? Nors čia jam pirmas toks parkas, gal dar rastų ką veikti.
</p>


Mes irgi kaip tik pataikėm ant sūnaus 10 metų gimtadienio. 10-mečiui, ypač jei nebuvęs tokiuose parkuose, tikrai dar yra ką veikti. Mūsiškis labai pasinešęs ant Lego, tai jam netgi buvo įdomiau apžiūrinėti tuos Lego statinius negu suptis. Mes buvom Vokietijoj.
Atsakyti