Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Abi mergaites 4u.gif bent jau mum taip sake doh.gif tikuosi kad pagausejimo nesulauksim doh.gif o tai kaip pamatyti kad kiaulytei morcius prasidejo? g.gif nes man kazkaip labai panasu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muoncyte: 30 balandžio 2014 - 13:06
QUOTE(muoncyte @ 2014 04 30, 14:03)
Abi mergaites 4u.gif  bent jau mum taip sake  doh.gif

jei abi mergytes tai del poravimosi ramybe lotuliukas.gif uzeis ten joms ir praeis,nebent bunant parduotuveje galejo su kazkuo susiporuoti nes jie ten laiko juos visus kartu,mazus didelius,berniukus mergaites,seses brolius doh.gif gal apsipras jos kartu,visgi nauji namai,stresas...pasirodykit prasau,mums cia visiems labai idomu ax.gif naujokelius apziutet ir susipazint mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muoncyte @ 2014 04 30, 14:03)
  o tai kaip pamatyti kad kiaulytei morcius prasidejo? g.gif  nes man kazkaip labai panasu smile.gif

kadangi pas mane abu berniukai tai situo klausimu nieko negaliu pasisakyti, smile.gif berniukai kaip ir tikri vyrai ,visada nori visada gali lotuliukas.gif lauksim kol atsakys mergaiciu savininkes 4u.gif kaip ten su jom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 04 30, 14:15)

kadangi pas mane abu berniukai tai situo klausimu nieko negaliu pasisakyti, smile.gif berniukai kaip ir tikri vyrai ,visada  nori visada gali lotuliukas.gif lauksim kol atsakys mergaiciu savininkes 4u.gif kaip ten su jom ax.gif

na pas mane dvi mergaitės- tai nežinau- kartais abi "pagieda", bet kažkokio didelio skirtumo nematau..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 04 30, 14:23)
na pas mane dvi mergaitės- tai nežinau- kartais abi "pagieda",  bet kažkokio didelio skirtumo nematau..

tai tada viskas aisku,kai vyru nera salia ,tai nera pries ka ir pasimaivyti lotuliukas.gif nors as maciau kaip tos mergos spardosi kai nieko nenori ir kai joms ne morcius,skrido ir manieji nuo Linetes Adrijos spyrio lotuliukas.gif ypac maziukas ,dar tada buvo 4sav.jis bet vaje kaip lakste paskui merga,galima buvo juokais numirti lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu tikuuos kad praeis ir pagausejimo nesulauksim lotuliukas.gif o del nuotraukyciu tai dar kabai nedrasios tai nesinori stresuot gyvuneliu:) kai labiau apsiprasim rai tada jau teks ant podiumo liot lotuliukas.gif
Atsakyti
kad mergiotei ruja,diprantu tik is to,kad kavalierius eina is proto,laksto ten jie cypauja,baisus triuksmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 04 30, 13:37)
Labas. 

Wilmusia, mačiau kad buvot apsirgusios, džiugu kad sveikstat. Pamenu kad lyg buvai kalbėjusi kad suleisi savo paršelius. Sakyk ar vis dar turi tokių planų  ax.gif Mano merginai draugijos reikėtų  ax.gif  mirksiukas.gif

Prieš ligas beveik 2 sav išgyveno kartu, o paskui atskyriau. Vaikų neprilipdė. O kol kas kartu tik kieme suleidžiu pasiuostinėt, o narvuose skirtinguose nakvoja. Dar leisiu šiek tiek pasistiprinti Braškutei, ir vėl apgyvendinsiu kartu. Nors...kol aš darbe, dukra sakė juos abu buvo pievoj pasileidus. taigi, rezultatas gali būt neplanuotas. nežinau, ar jie žolėm džiaugėsi, ar vienas kitu.. g.gif Dukra nieko "neįprasto" nepapasakojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 04 30, 21:42)
Prieš ligas beveik 2 sav išgyveno kartu, o paskui atskyriau. Vaikų neprilipdė. O kol kas kartu tik kieme suleidžiu pasiuostinėt, o narvuose skirtinguose nakvoja. Dar leisiu šiek tiek pasistiprinti Braškutei, ir vėl apgyvendinsiu kartu. Nors...kol aš darbe, dukra sakė juos abu buvo pievoj pasileidus. taigi, rezultatas gali būt neplanuotas. nežinau, ar jie žolėm džiaugėsi, ar vienas kitu.. g.gif Dukra nieko "neįprasto" nepapasakojo biggrin.gif

Maža kas, duok žinot biggrin.gif mirksiukas.gif nes iš kikos labai nenoriu, geriau palauksim ax.gif
Papildyta:
Praėjusią savaitę musų Boružėlė lankėsi darželyje. Po šventės, kol aš buvau darbe, sesuo ją parsinešė pas save ir įleido į triušiuko narvą. Tai sakė mūsų mažylė viaą laiką lipo ant triušiuko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 04 30, 13:44)
pas mane du berniukai kartu gyvena,gerai sutaria,visko buna zinoma,nuotaikos nesutampa kartais.o su tuo poravimusi tai net nzn ka pasakyti,mano abu bernai bet viens ant kito laipioja istisai,kurkia,soka viens kitam,gundo,vilioja lotuliukas.gif o pas jus skirtingu lyciu jos?

nu ryskiai abu zydruoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 05 01, 12:30)
nu ryskiai abu zydruoliai lotuliukas.gif

ir zinokit cia rimtas bajeris visai.pvz Persis niekada ant Uosio nelipa,tik anas ant jo.ir kaip viskas prasideda tai tiesiog mirk vietoj doh.gif Persis pradeda kurkti,lambadas sokti.visas pilvu sliauzti,prieina prie Uosio ji paniuksina,tas atsikelia ir eina jam is uz nugaros lotuliukas.gif savo pareigos atlikti.ir kaip supratau jis ta savo vyriska pareiga atlieka iki galo,nes ano visa kupra sulipusi doh.gif na pacios suprantat nuo ko ir kaip.atsiprasau kad as cia taip,bet kad nezinau kaip pasakyti kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir taip jie pastoviai kurkiasi,buciuojasi abu,bet faktas kaip blynas kad Persis yra moteriskoje pozicijoje o Uosis vyriskose pareigose,nes Persis visada duos zenkla kada jam meiles priepolis,o anas begs jos atlikti.vat taip vat mes linksmai gyvenam lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko nepadarysi,belen jiem gerai.vaiku nebus,nera ko bijoti.o mums yra is ko pasijuokti ax.gif pasirodo tikra tiesa kad ir gyvunai gejai buna ne tik zmones. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 05 01, 14:16)
ir zinokit cia rimtas bajeris visai.pvz Persis niekada ant Uosio nelipa,tik anas ant jo.ir kaip viskas prasideda tai tiesiog mirk vietoj doh.gif Persis pradeda kurkti,lambadas sokti.visas pilvu sliauzti,prieina prie Uosio ji paniuksina,tas atsikelia ir eina jam is uz nugaros lotuliukas.gif savo pareigos atlikti.ir kaip supratau jis ta savo vyriska pareiga atlieka iki galo,nes ano visa kupra sulipusi doh.gif na pacios suprantat nuo ko ir kaip.atsiprasau kad as cia taip,bet kad nezinau kaip pasakyti kitaip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir taip jie pastoviai kurkiasi,buciuojasi abu,bet faktas kaip blynas kad Persis yra moteriskoje pozicijoje o Uosis vyriskose pareigose,nes Persis visada duos zenkla kada jam meiles priepolis,o anas begs jos atlikti.vat taip vat mes linksmai gyvenam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nieko nepadarysi,belen jiem gerai.vaiku nebus,nera ko bijoti.o mums yra is ko pasijuokti ax.gif pasirodo tikra tiesa kad ir gyvunai gejai buna ne tik zmones. blush2.gif

nu vaizdai geri lotuliukas.gif gyvunai neima i galva,meile jiems ir viskas ,mes cia rupinames,kad tik kaip visi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 05 01, 15:16)
ir zinokit cia rimtas bajeris visai.pvz Persis niekada ant Uosio nelipa,tik anas ant jo.ir kaip viskas prasideda tai tiesiog mirk vietoj doh.gif Persis pradeda kurkti,lambadas sokti.visas pilvu sliauzti,prieina prie Uosio ji paniuksina,tas atsikelia ir eina jam is uz nugaros lotuliukas.gif savo pareigos atlikti.ir kaip supratau jis ta savo vyriska pareiga atlieka iki galo,nes ano visa kupra sulipusi doh.gif na pacios suprantat nuo ko ir kaip.atsiprasau kad as cia taip,bet kad nezinau kaip pasakyti kitaip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir taip jie pastoviai kurkiasi,buciuojasi abu,bet faktas kaip blynas kad Persis yra moteriskoje pozicijoje o Uosis vyriskose pareigose,nes Persis visada duos zenkla kada jam meiles priepolis,o anas begs jos atlikti.vat taip vat mes linksmai gyvenam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nieko nepadarysi,belen jiem gerai.vaiku nebus,nera ko bijoti.o mums yra is ko pasijuokti ax.gif pasirodo tikra tiesa kad ir gyvunai gejai buna ne tik zmones. blush2.gif

Oi prisijuokiau. lotuliukas.gif Netgi vyra pasikvieciau paskaityti. lotuliukas.gif
Atsakyti