Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(kadukas @ 2014 05 04, 20:55)
Na taip, mano berniukas ir tvarkingesnis, niekada niekam nera ikandes, net kai ji sukuojam. O mergiote tai nevalyva, jei tik papesi sukuojant is karto dantim kalena ir griebia, bet siaip, mergaite meilesne, ji murkia labiau kai kasai, rodo demesi didesni mums, maziau baili. Na tokia moteriska, bet uz sve pastovinti smile.gif

O kaip musu mazoji Adryte? Gal jau  nestuke.gif  labiau matosi?
Maniskiai viduri savaities kokias 3 naktis taip davesi  doh.gif , kaip tik saule pakyla-ramu, mes i lovas ir prasideda orgijos  smileysex.gif

duodasi ir maniskiai,nesuprasi,storule Adryte,bet man atkutus tokia vel lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas,po ilgo galvojimo apsisprendem nupirkti mergaitei gyvuneli,nes be proto visus myli,laikem ziurkyciu viskas liux tik beda su jom kad trumpai gyvena,kazkada vaikystej su sese laikem porele juru kiaulyciu,tikrai labai patiko,taigi nusprendziau ir vel isigyti.Gal kas turi siuo metu parduodamu mazyliu? mirksiukas.gif laukiu i az labai labai 4u.gif
Atsakyti
Parduodu jūrų kiaulytės narvelį. Dydis - 55x30 cm. Kaina - 15 Lt.
Prie narvelio pridėsiu gertuvę ir dubenėlį maistui.
Taip pat už papildomą 10 Lt mokestį galiu pridėti kelioninę dėžutę - box'iuką.
Jei kam reikia, kreipkitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinajug: 05 gegužės 2014 - 18:21
kas galejo nutikti,kad mano abu parsiai atsisake sieno g.gif ? sienas,tikrai geras,kvapnus,traskus.atsisake taip pat ir sausu zoleliu ir sakeliu misinio.vat staiga viena diena eme ir nustojo esti...abu.gal as pati kalta galvoju,nes daviau pati padziovinusi zoles,cia pamiskej auga tokia auksta iki keliu stora,stambi zole,ji labai graziai sudziusta,pernai visa ziema ja ede,tai vel pradejau dziovinti siai ziemai,gal sakau paragavo jos ir vsio sienuo nebenori.o gal vasara pakanka zoles jiems,sieno poreikis mazesnis?ir kasdien eda kukuruzu zelmenis,priraunu savaitei,zinau kur daug yra mirksiukas.gif taip kad zinok kas cia ivyke ,ar jie sotus ir taip ar kas nebegrai.nesustreikuos jiems zarnynas be to sieno?kaip manot? ir idomu kuris pirmas kuri pakurste nustot ji est lotuliukas.gif sakyciau vienas,o dabar abu g.gif
Atsakyti
matyt anas sienelis buvo skanesnis biggrin.gif

musiskis siena slemscia pastoviai - yra zoles ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 05 06, 15:05)
matyt anas sienelis buvo skanesnis  biggrin.gif

musiskis siena slemscia pastoviai - yra zoles ar ne...

bet needa nei savo sausu gelyciu nei zolyciu misinio,nespedavau pirkti.ka jie cia susitare abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 05 06, 15:18)
bet needa nei savo sausu gelyciu nei zolyciu misinio,nespedavau pirkti.ka jie cia susitare abu biggrin.gif

bado akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 05 06, 13:36)
kas galejo nutikti,kad mano abu parsiai atsisake sieno g.gif ? sienas,tikrai geras,kvapnus,traskus.atsisake taip pat ir sausu zoleliu ir sakeliu misinio.vat staiga viena diena eme ir nustojo esti...abu.gal as pati kalta galvoju,nes daviau pati padziovinusi zoles,cia pamiskej auga tokia auksta iki keliu stora,stambi zole,ji labai graziai sudziusta,pernai visa ziema ja ede,tai vel pradejau dziovinti siai ziemai,gal sakau paragavo jos ir vsio sienuo nebenori.o gal vasara pakanka zoles jiems,sieno poreikis mazesnis?ir kasdien eda kukuruzu zelmenis,priraunu savaitei,zinau kur daug yra mirksiukas.gif taip kad zinok kas cia ivyke ,ar jie sotus ir taip ar kas nebegrai.nesustreikuos jiems zarnynas be to sieno?kaip manot? ir idomu kuris pirmas kuri pakurste nustot ji est lotuliukas.gif sakyciau vienas,o dabar abu g.gif

uzeuna ir maniskiam tokie priepoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 05 06, 18:41)
uzeuna ir maniskiam tokie priepoliai  lotuliukas.gif

tikrai...?tada nusiraminu ir laukiu kol praeis sitas jiems uzsispyrimas smile.gif
Atsakyti
-Priepuoliai- kur priepuoliai?..
- Va man bailumo priepuolis užėjo- pasislėpsiu po tavimi..

user posted image
Atsakyti
Mano Mikai panasus priepuolis, bet man atrodo kad jai kazkas negerai su dantimis. Nors pries dvi dienas ji puikiai viska ede, o dabar rodos ir noretu valgyti, bet kai pradeda valgyti, palieka maista vos tik pagrauzusi. Skanestus del kuriu alpdavo, tokius kaip agurkas, petrazoles, krapus - nevalgo. Sieno, sauso maisto net neliecia, dvi dienas sedi ant obuoliu dietos, tuos dar pakramsnoja. Nezinau, is aktyvios kiauliukes, kuri reaguodavo i bet koki krustelejima, megdavo benrauti, pavirto i apatiska kamuoliuka susigrudusi kamputyje. Del viso pikto susitariau su veterinaru, is pat ryto vaziuosim pasitikrinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 05 06, 22:42)
Mano Mikai panasus priepuolis, b

Moonte. Linkiu,kad tai būtų tik dantų problemos 4u.gif Ir apsirūpink vaikiška daržovių tyrele.. mirksiukas.gif galima ir žoles, daržoves trinti ir taip su švirkštu maitinti.
Atsakyti