Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Daugiau nei para niekaip nepalikciau smile.gif man be to meilumo liudna butu. Kaip vaikas...

Per tuos karscius pamaciau, jog Piratele gertuve naudojasi, nereikejo anksciau
Papildyta:
QUOTE(JurgiukasR @ 2014 07 09, 12:00)
Sakykit, ar tokiu ismatavimu narvelis pakankamas vienam kiauliukui? Dimension: W 80cm x D 46cm x 36cm
user posted image

Ir stai didesnis Ismatavimai 100x54x44 Kazi nebus jam ten vienam per daug vietos...user posted image

Kuo didesnis tuo geriau, bet ir pirmojo pakanka. :-) dar ziurint ar turit vietos kur padeti, nes jei ir ziurkeno narvelis yra, tai neapsistatysit juk narvais po 1 m. Geriau karts nuo karto isleisit kiauliuka palakstyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 10 liepos 2014 - 14:34
Sveiki ,gal biski liudnai ,bet norejau parasyti is savo patirties.Jei serga JK migdyti.Labai gailiuos ,kad uztempiau ir nedrysau net.Nenoriu rasyt smulkmenu ,bet nakti niekas ,net nesutiko primti ,nes manau pinigai mazi.Pati uztempiau ,nepasiryzau.Gal kam pravers tas patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 07 11, 20:22)
Sveiki ,gal biski liudnai ,bet norejau parasyti is savo patirties.Jei serga JK migdyti.Labai gailiuos ,kad uztempiau ir nedrysau net.Nenoriu rasyt smulkmenu ,bet nakti niekas ,net nesutiko primti ,nes manau pinigai mazi.Pati uztempiau ,nepasiryzau.Gal kam pravers tas patarimas.

4u.gif labai užjaučiu dėl netekties 4u.gif

Bet tikrai ne visuomet susirgus gyvūnui - jį reikia migdyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 07 11, 19:22)

nepritariu,maniskis po to kai vetai sake migdyti,jau antri metai gyvena ir jauna zmona turi ir niekas jo nepajams mirksiukas.gif zinoma uzuojauta Jums,bet ne visi atvejai vienodi.
Atsakyti
Mes gydeme ir buvo atsigavus ,bet staiga vakare viskas pasikeite.Kalbejau apie situacija kada matosi ,kad krenta.Tiesiog jai labai skaudejo kazka.Buvo tikrai klaiku .todel parasiau,bet suprantu ,kad be smulkmenu nelabai suprasit.Didesnis stresas kaip isejo. verysad.gif
Labai gaila ,buvo labai gera ,draugiska ir linksma JK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 12 liepos 2014 - 08:04
uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
dekui labai ,tikiuosi ,gal kam pravers tas patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 07 12, 12:43)
dekui labai ,tikiuosi ,gal kam pravers tas patarimas.

labai padeda naujas parselis namie ,dabar taip neatrodo,bet kai tik atsiras,pamatysit,kaip netektis bus lengvesne 4u.gif
Atsakyti
Boruze uzjauciu, labai liudna..
Atsakyti
Labas vakaras,
buvau pradingus juk VASARA biggrin.gif
prikalbėjot oi oi, ką prisiminsiu bandysiu parašyt.

Dabar nubėgau pasvėriau Pinkį, jam 4 mėnesiai, sveria 688 g

dėl palikimo namie vieną, tai neilgiau dvi paras, pridedam visko ėsti, gerti, bet grįžinėju neramia širdimi, po Gėlytės netekties tapau paranojiška doh.gif

Pas mus vienas gyvena, bet lyg ir neliūdi, aišku smagiau su žmona būtų, bet bais bijau mažiukų, kur aš juos paskui dėsiu?

Agurko žievė pats mėgstamiausias dalykas, vidurį palieka, o žievę nugraužia.
Ir va, dar pasirodom su draugeliu, abu vienodi, 4 mėnesių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Dynka, grazuoliukai wub.gif ir as pasveriau savo mergelike 4 men proga - 520 gr. thumbup.gif tavo vaikinukas didesnis. Keicias mano panelyte tiesiog ant akiu, nebekakoja ir bebesisioja be sustojimo kai paimam ant ranku, kai uzsimano pradeda neramiai kriukseti, perspeja. Ir narvelyje vienoje vietoje daro. Dama pasidarius. Dabar laukiam nesulaukiam drauges pasiuto namuko, pasirodysim kai gausim. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 13 liepos 2014 - 19:19
QUOTE(dynka @ 2014 07 12, 23:06)
Labas vakaras,
buvau pradingus juk VASARA  biggrin.gif
prikalbėjot oi oi, ką prisiminsiu bandysiu parašyt.

Dabar nubėgau pasvėriau Pinkį, jam 4 mėnesiai, sveria 688 g

dėl palikimo namie vieną, tai neilgiau dvi paras, pridedam visko ėsti, gerti, bet grįžinėju neramia širdimi, po Gėlytės netekties tapau paranojiška  doh.gif

Pas mus vienas gyvena, bet lyg ir neliūdi, aišku smagiau su žmona būtų, bet bais bijau mažiukų, kur aš juos paskui dėsiu?

Agurko žievė pats mėgstamiausias dalykas, vidurį palieka, o žievę nugraužia.
Ir va, dar pasirodom su draugeliu, abu vienodi, 4 mėnesių  biggrin.gif

labai simpatiškas jūsų kiauliukas. wub.gif
Atsakyti