Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Atile @ 2014 07 13, 20:14)
Dynka, grazuoliukai    wub.gif    ir as pasveriau savo mergelike 4 men proga - 520 gr.  thumbup.gif tavo vaikinukas didesnis. Keicias mano panelyte tiesiog ant akiu, nebekakoja ir bebesisioja be sustojimo kai paimam ant ranku, kai uzsimano pradeda neramiai kriukseti, perspeja. Ir narvelyje vienoje vietoje daro. Dama pasidarius. Dabar laukiam nesulaukiam drauges pasiuto namuko, pasirodysim kai gausim. tongue.gif

ačiū smile.gif
mūsiškis tai matyt nuo karščio slepiasi, išsirausia pjuvenose duobę iki pat dugno ir guli, matyt jam vėsiau biggrin.gif

QUOTE(giekab @ 2014 07 14, 09:24)
labai simpatiškas jūsų kiauliukas. wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien isigijome verpetuota juru kiaulyte ne visai menesio amziaus. Paskaitinejau, kad biski mazoka, bet nieko nebepakeisim. Norejau jusu patarimo dėl narvelio. Isigijome su grotelėmis apacioje, po kuriomis yra lovelis kraikui. Dabar skaitau, kad t.b.plastmasinis dugnas. Kokie jūsų narveliai? Gal išimti tas groteles? Jos issiima. Kraika pirkome granuliuota, taip kikoje patare.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2014 07 18, 18:19)
Sveikos,
Siandien isigijome verpetuota juru kiaulyte ne visai menesio amziaus. Paskaitinejau, kad biski mazoka, bet nieko nebepakeisim. Norejau jusu patarimo dėl narvelio. Isigijome su grotelėmis apacioje, po kuriomis yra lovelis kraikui. Dabar skaitau,  kad t.b.plastmasinis dugnas. Kokie jūsų narveliai? Gal išimti tas groteles? Jos issiima. Kraika pirkome granuliuota, taip kikoje patare.

Sveikinu su augintiniu 4u.gif isimkit gal,jei iseina,kiauliuku kojukes silpnos ir pedutes jautrios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 07 18, 20:59)
Sveikinu su augintiniu  4u.gif  isimkit gal,jei iseina,kiauliuku kojukes silpnos ir pedutes jautrios  mirksiukas.gif

Ačiū už greitą atsakymą smile.gif
O jos būna, kad labai duodasi narve, kad net sujudintu ji ? Norim ant spintelės įkurdinti narveli.

Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2014 07 18, 20:32)
Ačiū už greitą atsakymą smile.gif
O jos būna, kad labai duodasi narve, kad net sujudintu ji ? Norim ant spintelės įkurdinti narveli.

buna kartais,bet tikrai ne,kaip ziurkenai,nenukris nuo spinteles,maniskiai du,tai judesio daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikiname prisijjungus smile.gif musu narvelis be grotu, manau kiaulytei patogiau vaikscioti ant dugno nei groteliu. Kraikas granuliiotas, bet dar ir drozliu uzpilu. Keiciu 2 k per savaite. Mano duksta narvelyje oho ho kaip, lailau ant zemes, bet nemanau kad nuo spintutes nuvirstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 19 liepos 2014 - 09:38
Ačiū už patarimus. Groteles išėmiau.
Norėjau parodyti savo grazuolyte,bet telefonu nepavyksta nuotraukos įkelti. Pasirodysime vėliau.
Labai įdomus padariukas. Pazindinames, bandoma suprasti ką ji šneka, bet kol kas nelabai aišku. Mažutytė ji, tyliai cipsi. Dar nedrąsi, bet narvelyje jau drąsiau jaučiasi. Vakar Is kaimo parsivežėme įvairiausių žalumynų, žiūrime, kas patinka, kas ne. Žalumynų daug valgo, sausa mastelį tik šiek tiek nuvalge. Salota net ant grindų vaikščiodama tiesiog puolė ėsti, o suedusi cipsejo. Davėme dar vieną, irgi suėdė. Ar g.b., kad dar prašė?
Vaikas baisiai laimingas, labai atsargiai issiima ją, palaiko ant krūtinės, paleidžia ant žemės ir saugo. Pastoviai žiūri, ką veikia, vandenį keičia... Tikiuosi ir toliau taip bus. Tiesa, tuoj reiks keisti kraika tongue.gif. Pažadėjęs, kad pats viską darys. Žiūrėsim.
Bet žiūriu, kad man nemažiau įdomi ji, norisi ir paimti, paglostyti, labai simpatiška ir įdomi mažylė smile.gif
O kada jau nagelius galima kirpti ir kaip, kai tokie mažyčiai? Braizosi aštriai.
Atsakyti
Sveiki,
o kur jūs įsigijote JK? g.gif Buvau Kikoj, bet ten visos baltos ir dar su raudonom akim... žiurkes priemena, nenorim tokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2014 07 21, 12:10)
Sveiki,
o kur jūs įsigijote JK? g.gif  Buvau Kikoj, bet ten visos baltos ir dar su raudonom akim... žiurkes priemena, nenorim tokios  doh.gif

Sveiki, mes per skelbiu įsigijome.
[attachmentid=232756]
Atsakyti
susitikimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
tikejausi blogesniu rezultatu po vakarykscio susitikimo,maniau mano bernai nenutupes vietoje po pasidraugavimo,bet kur tau,ramus kaip nezinia kas,nesokinejo is dezes kaip pernai.tik gulejo iskrite leisgyviai po sitiek ispudziu.jauciu nekantrauja vel i pasimatyma eiti su draugeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 07 21, 22:21)
susitikimas smile.gif

Nereali foto bigsmile.gif
Sveikos
gal kuri žinot kur būtų galima įsigyt JR Farm maisto kiaulytems, geriausia Kaune arba el. parduotuvėj? ačiū. 4u.gif
Atsakyti