Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(raimaza @ 2014 07 24, 08:42)
ilgai senberniavo biggrin.gif

lotuliukas.gif jis jau toks pedantas ,niekur nepriters ,o jei netycia,tai baisiai pergyvena,karta vos neuzsimuse,mat bande nulipt nuo sofos pasiusiot doh.gif

negaliu ir cia neidet Uosis,Persis ir Limpopo slepiasi nuo lietaus,o Adrija ne kokia lepunele,tuo metu zole rupsnojo sau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 07 23, 08:56)

pas mane irgi dobilų nemėgsta, geriausia pievinė miglė ir paprastoji šunažolė ėdama.
Kas keisčiausia tik ant žolės kieme jie būna kartu ir nesipeša, o jei kartu į narvą noriu sukelt ir palikt, iškart Margutė savo kaprizus ima rodyt , nenori niekuo su Čiuku dalintis doh.gif

QUOTE(kadukas @ 2014 07 23, 11:46)
Pas mane pora, bet mano mergina daug netvarkingesne nei berniokas, ir narva jos dazniau reik tvarkyti, nes dazniau ir visur slpinasi. Del meilumo, tai gal ir meilesne. Bet kai sukuojam ar vaikas i narva pirsta ikisa tai kandziojasi, o berniukas niekada niekam nera ikandes, pakantesnis, net ant nugaros paguldytas ziuri i lubas it mires, o mergiote tai spurda, nerimsta

Pas mane kai karpau nagus Čiukas apsik..oja, o Margutė nori žirkles pakramtyt, muistosi, bet susitvarkau. Anksčiau Čiukas nieko nedarydavo, bet po to kai kurį laiką (apie 2metus)gyveno pas mano draugę (nežinau kaip ji karpydavo jam nagus, gal išgąsdino kada), tai manau jam baimę sukelia nagų karpymas . Na bet vis vien nagų karpymas privaloma procedūra, kurią reikia atlikti.
linete ar dar perki JR Farm maistelį, kur jo rasti? unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kada reikia pradėti karpyti nagus ir kaip dažnai?
Atsakyti
kas kiauliuku iesko? cia dovanojama smile.gif http://www.supermama...?...&p=67096247 o musu mergina laukiasi vis tik smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu nusipirkti US teddy veislės jūrų kiaulytę, bet niekaip nesiseka tokios surasti... Veislyne "Lepūnėlis" šiemet nebus tokios veislės vadų, o kitų veislynų Lietuvoje iš vis nerandu verysad.gif
Gal galėtumėt man kuo nors pagelbėti? Būčiau jums labai labai dėkinga už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2014 07 25, 18:26)

Pas mane kai karpau nagus Čiukas ...

linete ar dar perki JR Farm maistelį, kur jo rasti? unsure.gif

Kaip smagu girdėti, kad Čiukas sveikas gyvas bigsmile.gif Nutė ir Čiukas mūsų namuose linksniuojami dažnai smile.gif
Gvadelupė taipogi nemėgėja karpytis nagus, bet mes stengiamės stresą nuimti maistu ...... Dukra šeria agurku arba šviežia žole, o aš karpau. Tada pana nekruta ir galiu ramiai darbuotis smile.gif

user posted image

O mes augame tfu tfu tfu visai sveikos, tik žalią maistą saikingai duodam, nes su žarnynu tada nelabai kas būna. Bet aš visada šaldytuve turiu probiotiko mums labai tikusio ir patikusio ir vis, jei man kažkas nelabai patinka, sušvirkščiu jo į burnytę .... neskanus, bet nieko .... palaiko burnoje ir nuryja biggrin.gif Visada tuos miltukus pirkdavau kaušeliais vienoje vaistinėje , o paskutiniu metu neradau niekur, tai teko pirkti visą dėžutę ..... galiu dabar visą fermą su tokiu kiekiu laikyti. Vo net reklamos pavarysiu, bet 4 metus naudojam kartas nuo karto ir niekada nenuvilia. Štai tokius.
Labai didelis paveikslas įsikėlė, ale kitaip nemoku biggrin.gif user posted image
Atsakyti
JR Frama perku Akva zoo arba Gyvunu Edenas klinikoje,dar maciau Vilijampoles turguje, dabar Andra mums parveze dovanu londonietisko maistelio,tai kemsa,kad net lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2014 07 25, 20:15)
Mergaitės, o kada reikia pradėti karpyti nagus ir kaip dažnai?

Maniškei 4 mėn ir jau galvoju kaip tai padaryti. Pirmą sykį gal pas veterinarą nuvešti g.gif Bijau, kad neišgązdintų, svetimas žmogus švelnumu nepasižymės. Ir apskritai man ta procedūra tokia baisi atrodo, gal tik pirmą kart taip... doh.gif

QUOTE(daivarac @ 2014 07 27, 04:03)
Laba diena,

Noriu nusipirkti US teddy veislės jūrų kiaulytę, bet niekaip nesiseka tokios surasti... Veislyne "Lepūnėlis" šiemet nebus tokios veislės vadų, o kitų veislynų Lietuvoje iš vis nerandu  verysad.gif
Gal galėtumėt man kuo nors pagelbėti? Būčiau jums labai labai dėkinga už informaciją.

lieka tik skelbimus sekti rolleyes.gif o gal ir čia kas pagausėjimo turės

QUOTE(Voverė @ 2014 07 27, 23:48)
Kaip smagu girdėti, kad Čiukas sveikas gyvas  bigsmile.gif Nutė ir Čiukas mūsų namuose linksniuojami dažnai  smile.gif
Gvadelupė taipogi nemėgėja karpytis nagus, bet mes stengiamės stresą nuimti maistu ...... Dukra šeria agurku arba šviežia žole, o aš karpau. Tada pana nekruta ir galiu ramiai darbuotis smile.gif

user posted image

oi geras vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 07 28, 08:30)
Ir apskritai man ta procedūra tokia baisi atrodo, gal tik pirmą kart taip...  doh.gif

Nieko baisaus .... svarbu geras apšvietimas ir tvirtas suėmimas ...... visada papildomai stalinę lempą įžiebiu prie letenų, kad matyčiau , kur prasideda mėsytė ir neįkirpčiau skaudžiai..... ir šiaip visada kerpu mažiau ir dažniau smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu girdėti, kad Čiukas sveikas gyvas  bigsmile.gif Nutė ir Čiukas mūsų namuose linksniuojami dažnai  smile.gif

O man smagu , kad užsukot ir Gvadelupę rodot smile.gif

QUOTE(linete33 @ 2014 07 28, 00:09)
JR Frama perku Akva zoo arba Gyvunu Edenas klinikoje,dar maciau Vilijampoles turguje, dabar Andra mums parveze dovanu londonietisko maistelio,tai kemsa,kad net  lotuliukas.gif

Aš paskutinį kart kai buvau bazėj, tik degam JR Farm maisto turėjo, - kiaulėm nebuvo, o koks londonietiškas maistas, gal koks iš žolelių bigsmile.gif , įdėkit maisto foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 28 liepos 2014 - 21:01
QUOTE(giekab @ 2014 07 28, 21:00)
O man smagu , kad užsukot ir Gvadelupę rodot smile.gif
Aš paskutinį kart kai buvau bazėj, tik degam JR Farm maisto turėjo, - kiaulėm nebuvo, o koks londonietiškas maistas, gal koks iš žolelių bigsmile.gif  , įdėkit maisto foto smile.gif

maniskiai deguciam ir eda,vetas sake tinka,reikes nufotografuot ta ju edesi,nelieka nei sapelio bliude lotuliukas.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 29 liepos 2014 - 08:25