Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Labas mergaites,
koki miceliarini (micelini) vandeni naudojat? gal pigiau siusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 23 balandžio 2014 - 09:41
Sveikos shopomanes mirksiukas.gif prasau paaiskinkite man del mokesciu siunciant is JAV: zinau kad tik siuntiniai iki 75lt yra neapmokestinami. O nuo 75lt iki 518lt yra imamas PVM mokestis ir pasto tarpininkavimo mokestis, o jei virs 518 iki 3500lt, tuomet PVM, muito ir pasto tarpininkavimo mokesciai.
Tai kilo klausimas ar perkant per tarpininkes galima isvengti kai kuriu mokesciu? Nesu niekad nieko siuntusi is JAV tai visiskai nesusigaudau toje sistemoje. Galvoju siustis nemazai profesionalios kosmetikos, tai suma gaunasi apie 1000lt, tai ir galvoju ar man isvis verta jei teks moketi visus mokescius? Ar man siustis per 2 kartus, ar kaip? Prasau pasidalinkite savo ziniomis ax.gif

P.S galite parasyti ir i az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _prancuze_: 23 balandžio 2014 - 09:58
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 23, 09:55)
biggrin.gif kaži į sausumą veido odai jis tinkamas?

na mėtykite ,mane pomidorais, bet aš savaitę naudoji šį CC ir mano veidui kuo toliau tuo labiau netinka, skruostai net isšsausėjo šerpetoti pasidarė doh.gif ko niekada nebuvo su Loreal BB kremu.

Maskuot jis visai nemaskuoja, bent man, pas mane T ZONA, IR AŠ Į raudonumą, tai man raudonio nenuiima schmoll.gif

Man vienai matyt jis netiko tiesiog g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 balandžio 2014 - 10:24
QUOTE(kriisti @ 2014 04 23, 11:21)
na mėtykite ,mane pomidorais, bet aš savaitę naudoji šį CC ir mano veidui kuo toliau tuo labiau  netinka, skruostai net isšsausėjo šerpetoti pasidarė  doh.gif  ko niekada nebuvo su Loreal BB kremu.

Maskuot jis visai nemaskuoja, bent man, pas mane T ZONA, IR AŠ Į raudonumą, tai man raudonio nenuiima schmoll.gif

Man vienai matyt jis netiko tiesiog g.gif  unsure.gif

as isbandziau Paulas'ciuce prisiuntus meginuku. Nes oda mano tragiska niekas niekad netiko. bet as tu kremu BB ar CC nzn blush2.gif tiesiog isbandziau su atspalviu spf 25, nu tiko tikrai ir poros nesikemsa. as turiu labai daug pigmentiniu tai is viso ko esu naudojus tikrai geriausias produktas

Paulas choice
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2014 04 23, 11:31)
as isbandziau Paulas'ciuce prisiuntus meginuku.

bigsmile.gif nauja parduotuvė bigsmile.gif biggrin.gif . Paulos ciucė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 04 23, 11:36)
bigsmile.gif nauja parduotuvė bigsmile.gif  biggrin.gif . Paulos ciucė biggrin.gif

thumbup.gif nesisaipyk (skubejau), pati ir uzrodei Ciuci lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 23, 10:21)
na mėtykite ,mane pomidorais, bet aš savaitę naudoji šį CC ir mano veidui kuo toliau tuo labiau  netinka, skruostai net isšsausėjo šerpetoti pasidarė  doh.gif  ko niekada nebuvo su Loreal BB kremu.

o man Clinique CC geris wub.gif siek tiek labiau maskuoja nei turetas BB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 04 23, 11:49)
o man Clinique CC  geris wub.gif  siek tiek labiau maskuoja nei turetas BB mirksiukas.gif

man jaučiu reikia eit pagooglint, nes nesuprantu kuo BB skiriasi nuo CC, susimalakavau blush2.gif
Atsakyti
Sniego batai Landsend vaikams, 5 ir 6 dydis.

dar galioja 25% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 23, 10:21)

tai bandyk kokį kitą CC, gal tik šitas netinka tau g.gif sakau, man maxfactor labai geras, kito nė nebandau, nesausina jis man odos, raudonį nuima, pamaskuoja ir pigmentines dėmes, labai man patinka.
Atsakyti
childrens place nuolaidos kodas BIGSLAE3 ,duoda 40proc nuoalida net ir clearance 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 23, 11:21)
man jaučiu reikia eit pagooglint, nes nesuprantu kuo BB skiriasi nuo CC, susimalakavau  blush2.gif

kazkada sitas buvo ikeltas - is cia aiskiau pasidaro -bent man pasidare biggrin.gif mano atveju atitiko, bet as turejus tik viena BB krema (Maybelline BB ), ir dabar pirma CC isigijau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 balandžio 2014 - 11:52