Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 04 23, 15:00)
mergaitei ar berniukui norit? gavau krūvelę abiem, galėsiu ką nors pakomentuot  biggrin.gif

Mergaitei. O kokybė gera?
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2014 04 23, 14:12)
Asmeniskai mums mazinti. Mano berniukas ne is slieku, normalus. Asmeniskai man CP netiko su dydziais, o Crazy8 ir Carters liux. ax.gif

ne tik pas mamas figūros, bet ir pas vaikus 4u.gif

Man berniukui maikutės tai visų šių trijų firmų labai patinka, tik Crazy8 esu užsididinus, nes kai mano kūdutis tai net S (crazy8)mus dar ilga doh.gif o XS ok su mūsų ūgiu ax.gif Bet kelnytės kūdučiui Crazy8 labai patiko, nes ne maišas thumbup.gif

Tik mano vaikam visų firmų mergaičių ir berniukų dydžiai skiriasi, ką berniukui imu tai ir mergaitei tas dydis tinka, na kaip pvz 4T ar XS, nors mano mergaite žemesnė už brolį doh.gif na bet svarbu pataikau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 balandžio 2014 - 13:18
QUOTE(little moonsetgirl @ 2014 04 23, 13:56)
merginos gal esant pirkusios kepures skrybeles is CP, va tokios kaip pvz
skrybele CP
ar jos atitinka dydi ? didintos mazintos? 4u.gif

http://www.childrens...dora-2013926-IV as sita emiau savo sesiameciui M dydi (7-8metai) - tiko, taip kad viskas nuo vaikiuko priklauso ismatavimu...
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2014 04 23, 14:17)
http://www.childrens...dora-2013926-IV as sita emiau savo sesiameciui M dydi (7-8metai) - tiko, taip kad viskas nuo vaikiuko priklauso ismatavimu...

o kiek cm galvytė Jūsų berniuko, nes aš orentavausi į galvos apimtį, mano beveik 5,5 m. bet didžiagalvis lotuliukas.gif pas jo galva apie 54 cm jei gerai pamenu, nes rudenį buvau matavus, kai kepures siuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2014 04 23, 13:12)
Asmeniskai mums mazinti. Mano berniukas ne is slieku, normalus. Asmeniskai man CP netiko su dydziais, o Crazy8 ir Carters liux. ax.gif

lyginant pagal jų duotą lentelę jums mažinti jie pasirodė? nes, pvz., 3T pagal juos tinka 91-99 cm ūgiui, 15-16 kg, mano mažius 95 cm, 14 kg paskendo 3T dydyje cool.gif tai pagal mus bent jau berniukų rūbai didinti.

mergaitei 111 cm ūgio turiu megztuką, bliuskytę ir sijonuką S dydžio. megztukas kaip ir geras, sijonukas galėtų būt ir kiek ilgesnis, o vat bliuskės reiks vos ne trečdalį nukirpt, ant tiek ilga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 23, 14:19)
o kiek cm galvytė Jūsų berniuko, nes aš orentavausi į galvos apimtį, mano beveik 5,5 m. bet didžiagalvis  lotuliukas.gif  pas jo galva apie 54 cm jei gerai pamenu, nes rudenį buvau matavus, kai kepures siuvo  smile.gif

Negaliu siuo metu pamatuot ,darbe as blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 04 23, 14:27)
lyginant pagal jų duotą lentelę jums mažinti jie pasirodė? nes, pvz., 3T pagal juos tinka 91-99 cm ūgiui, 15-16 kg, mano mažius 95 cm, 14 kg paskendo 3T dydyje  cool.gif tai pagal mus bent jau berniukų rūbai didinti.

mergaitei 111 cm ūgio turiu megztuką, bliuskytę ir sijonuką S dydžio. megztukas kaip ir geras, sijonukas galėtų būt ir kiek ilgesnis, o vat bliuskės reiks vos ne trečdalį nukirpt, ant tiek ilga  doh.gif

Mano pastebejimai apie CP, is ugio ilgio - gerai, bet is plocio - atrodo kad labiau Slim butu ,tikrai ne regular. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2014 04 23, 13:41)
Mano pastebejimai apie CP, is ugio ilgio - gerai, bet is plocio - atrodo kad labiau Slim butu ,tikrai ne regular.  unsure.gif

matai, o man toks įspūdis, kad aš du tokius kaip savo bernioką įkišt galėčiau, tikrai labai platūs pasitaikė, ypač polo bliuskytė doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kuriai reikia dezodoranto, kaina nebloga gaunasi. Parinktume iki nemokamo siuntimo.

http://www.theperfum...awgrnt15cd.html
Atsakyti
Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Ruelala
Beyondtherack
Disney
Newbalance nedaug truksta iki freeship
Harney
Maidenform
Iherb
Harney
Paulaschoice
Next
Vitacost
Converse
Jcrew
Tjmaxx
1stopkidzshop
Bathandbodyworks
C21
Mango
Boscovs
Jcpenney
Gymboree
Crazy8
Columbia
AE
Stockngo
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Aeropostale
RL
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

QUOTE(ssimonyte @ 2014 04 23, 11:04)
Mergaites, ar renkate gymboree?

Siandien cia freeship 4u.gif
Atsakyti
Mat kaip greit vartus į vaikų Pasaulį užtrenkė biggrin.gif Tik spėjau su vaikiais iš lauko pareit ax.gif

Ačiū komandai už siuntinius labai labai 4u.gif 4u.gif
LandsEnd kaip visad nenuspėjamas: xs maikiokas 100proc. supima cotton nu tokio neymoverno dydžio, kad kaip koks lietuviškas L doh.gif Bet po namus sueis už gerą - gerai slėps pakitusias linijas arba jų nebuvimą biggrin.gif
Crocs 7 dydžio tapkės kaip tik 24 cm pėdai thumbup.gif Ačiū, patarėjoms.
Aksesuarų gražumas bigsmile.gif Berniokai turėtų būt laimingi - aniems bile žaisliukai biggrin.gif Paėmiau po vieną pinigą, kad batus pažymėti.. drakoniukus, traukinukus.. nu, zababonus biggrin.gif

Nu ką.. ir komentaras apie Fossile'es unsure.gif Pirmojoje, didžiojoje, svajonių rankinėj jokių įdrėskimų, net įbrėžimų neradau, bet priekaištų turiu pačiai firmai unsure.gif Nu, nerimtai atrodo.. visa rankinė iš vienokios odos apdirbimo/atspalvio,. o dugne vienas lopinėlis iš kitokio apdirbimo/atspalvio.. O užtrauktukų "papuošimai" dar kitokios spalvos. Manoji buvo kažkieno grąžinta, gal priekabesnio pirkėjo biggrin.gif Šiaip, dydis, forma - tai, ko norėjau. Būtų raudona - dar labiau mylėčiau biggrin.gif . Tik apdaila tokia so so, o tos kelios kliūrkos grynai gamyklinės kažkaip nepuošia Fossilės vardo. Bet įvertinus gerą nuolaidą, galima kiek prisimerkti ir mažiau matyti cool.gif
O mažasis crossbody's irgi lyg be didelių trūkumų, nebraižytas, bet irgi su vienu brokeliu (vienos siūlės apklijavimas nubrauktas ar jo ten iš vis nebuvę unsure.gif ), bet matosi tik labai įkyriai apžiūrėjus. Spalva Cranberry čiūdna - feličitava doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarine_24 @ 2014 04 23, 13:55)
Sveikos merginos,

gal kuriai reikia dezodoranto, kaina nebloga gaunasi. Parinktume iki nemokamo siuntimo.

http://www.theperfum...awgrnt15cd.html

Laba,

as jungiuosi mielai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2014 04 23, 17:22)
Laba,

as jungiuosi mielai  4u.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti