QUOTE(AuroraBO @ 2015 02 22, 11:54)
Gal auginate goji ? Mačiau sėklų yra pirkti. Koks jų skonis? Žinau tik kad labai vertingos dėl savo sudeties. Šiandien kaip tik per laida rodė, kad po 3 metu pasėjus jau galima bus jų paragauti......
Tai jo, čia mada dabar užėjo su tom goji, nes tai vienas iš reklamuojamų super-foods. Dažniausiai jos parduodamos džiovintos. Gana stipraus skonio, turi rūgštumo, saldumo ir kartumo kartu sudėjus. Būna ir skanesnių ant svieto uogų. Ir manau, kad nemažiau sveikų ir vitaminingų

Nu žiūrėk, kad tas pats šermukšnis nepralenktų tos goji keletą kartų. Ir pagooglinus ten nėra jau taip labai aišku, ko jos ten konkrečiai tokio turi, ko neturi kitos uogos.
Nu pvz. yra tokių, kurie garbina avietes. Netgi kažkada buvau prisiskaičius, kad pusę metų valgant kasdien po puodelį šviežių aviečių galima apsigydyt (jeigu ne išsigydyt) vėžį. Tikit?

Dauguma pasakys, kad ne. Nu tai va... Čia žiūrint kokie reklamos vėjai iš kur papučia

O toks reklamos pūtimas apie GOJI prasidėjo su žaliavalgystės madų vėjais, o dabar gi dar pradėjo LT prekiauti GOJI sėklom. Tai kaip čia reklamos nepripūsi pilno TV....
Vienok kas netingi gi galima ir pabandyt užsiauginti. Manau šviežios jos neitin valgomos, bet sudžiovinus žiemą kai nieko geresnio nėra, visai nieko...Aš jas kartais perku ir valgau, bet daug suvalgyt neįmanoma.