QUOTE(lauretta.gruodis @ 2014 09 14, 11:30)
Man svarbu, kad vaikai kalbetu lietuviskai ir kad jie butu katalikai.Jei aplinka arabiska,musulmoniska kokios tada galymybes?
Jei tai tikrai labai svarbu, geriau pasilikti LT.
Vokietijoje vaikai lietuviais neuzaugs, net jei ir laisvai lietuviskai snekes. Kiek pazystu, visi, cia uzauge, lietuviskai sneka su akcentu. Tarpusavyje jie taip pat vokiskai snekesis.
Man asmeniskai per septyniolika metu cia neteko susidurti su "arabiska, musulmoniska" aplinka. Su arabais, mususlmonais ir dar labai daug kitu taip, bet ne su "aplinka". Patikek, bendrauji ne su arabu, musulmonu, vokieciu ar dar kazkuom, o su konkreciu Zmogumi ir tai, kuom jis tiki ar netiki, bendravimo kokybei itakos neturi. Kaip ten bebutu, bet savo aplinka kuri tik tu pati. Jei nenori, gali nebendrauti. Gali ir vaikams uzdrausti, tik paskui neverk, jei kas nors uzdraus saviskiams su tavo vaiku bendrauti, nes jis lietuvis.
Labai jau neskaniai tas tavo pasakymas nuskambejo
Realiai uzsienieciu yra visur, net mano gatveje, kur gal 15 privaciu namu stovi, mes esame du- olandas ir as.
QUOTE(Amarete @ 2014 09 14, 19:45)
gal esate kuri apsidraudusi banko siulomu draudimu?ka manot apie tai,ar apsimoka?
siandien - gudriu klausimu diena
a koki draudima tau bankas siulo?