Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai-Atsakymai apie gyvenimą Vokietijoje

QUOTE(Leksa @ 2014 10 04, 15:37)
toks keistas klausimas... bet kuri DE gyvenat, tai tikrai zinot....
Ar gali buti vokiskas Tel. Nr. +49 ir dar 9 skaiciai. Viso 11. Ne per mazai? Tipo, namu (laidinis Nr, ne mobilus). Ar kazkur "dingo" dar 2 skaiciai?  g.gif

Aciu 4u.gif

+49 yra vokietijos kodas
jeigu skambini is uzsienio svarbu
jeigu skambini budamas vokietijoje, tada vietoj +49 renki 0 ir tada likusius skaicius
pas mane su nuliu vien miesto kodo butu 5 skaiciai, paskui jau tas konkretus numeris, mano ex tik 4 skaiciai, mano 7
Atsakyti
Mergaites dar klausimelis ax.gif kai vyras eis draudimo tvarkytis, kokius reikia pateikti dok.? apart 104 formos? vaiku gimimo liudijimus ir mano paso kopijas? Ar dar kazka ir isverst reikia i vok. kalba?
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 10 06, 09:49)
Mergaites dar klausimelis ax.gif kai vyras eis draudimo tvarkytis, kokius reikia pateikti dok.? apart 104 formos? vaiku gimimo liudijimus ir mano paso kopijas? Ar dar kazka ir isverst reikia i vok. kalba?
Dekoju 4u.gif

santuokos liudijimo manau reiks.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
kur išmetate sugedusias elektros lemputes? Anksčiau berods esu mačiuse viename prekybos centre prie baterijų tokią dėžutę. Bet perėjus kelias parduotuves niekur neradau.
Atsakyti
QUOTE(teaparty @ 2014 10 07, 21:08)
Sveikos, merginos,
kur išmetate sugedusias elektros lemputes? Anksčiau berods esu mačiuse viename prekybos centre prie baterijų tokią dėžutę. Bet perėjus kelias parduotuves niekur neradau.

DM Drogeriemakrt arba Rossmann arba Müller.
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2014 10 07, 21:10)
DM Drogeriemakrt arba Rossmann arba Müller.

Ačiū nueisiu į DM. Rossmane buvau, ten nebuvo. Müller nesu mačius.
Atsakyti
QUOTE(teaparty @ 2014 10 07, 21:13)
Ačiū nueisiu į DM.

DM tikrai bus, as neseniai ismeciau ten baterijas ir lemputes 4u.gif
Atsakyti
labas,

gal kuri naudojat putas skutimosi,tiksliau su kuriom nereikia skusti,tik ranksluosciu nusivalai ir viskas g.gif ir atsieit tris savaites ramu smile.gif
girdejau kad buna dm ir dar kazkur,bet nezinau kaip vadinasi.aciu 4u.gif
Atsakyti
Amarete, būna prie visų kitų peiliukų ir skutimosi kremų toks irgi kaip kremas, kurį užsitepi, palauki kažkiek minučių ir nuvalius nelieka plaukų. Kelis kartus skirtingus brendus bandžiau, bet man nepatiko. Nei vienas 100% tvarkingai nepašalino plaukų ir šiaip per daug terliojimosi, laukimo, atauga per kelias dienas.
Nebent tų kažką kitką turi omeny, nes visgi ką aš išbandžiau buvo ne putos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teaparty: 08 spalio 2014 - 22:29
QUOTE(Amarete @ 2014 10 08, 21:28)
labas,

gal kuri naudojat putas skutimosi,tiksliau su kuriom nereikia skusti,tik ranksluosciu nusivalai ir viskas g.gif ir atsieit tris savaites ramu smile.gif

dar smirdi ne tas zodis. cia nebent plaukiukai ploni, tai gal suveikia. su ranksluosciu nevalyciau blink.gif ir siaip jeigu oda jautri, gali dar ir sureaguoti... vistik chemija...
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2014 10 09, 05:37)
dar smirdi ne tas zodis. cia nebent plaukiukai ploni, tai gal suveikia. su ranksluosciu nevalyciau  blink.gif ir siaip jeigu oda jautri, gali dar ir sureaguoti... vistik chemija...

Tiksliai, pamiršau, kad labai smirdi. Tikrai žiauri chemija.
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 10 08, 22:28)
labas,

netikiu, kad tokios yra. kitaip neitu zmones naikint plaukus lazeriu ir nemoketu tokiu pinigu...
as nusipirkau vienam is De katalogu skutikl-isgirta isliaupsinta..., kad sausai nusiskust, nes ukniso stovet slapiai ir skustis biggrin.gif bet s. tas skutiklis. nuskuta bet jokia silko oda, kaip reklamuojama netampa, nes nepaima visu plauku g.gif
as masciau jau lazeri naikinti augmenija isigyt, bet brangus ir gaila pinigus i subine vel sukist biggrin.gif
gal kas bandet kazka isties efektyvaus ?
Atsakyti