Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai-Atsakymai apie gyvenimą Vokietijoje

Man efektyviausia yra kosmetologiniam ax.gif kai profesionale plaukelius ispesa su cukraus pasta mirksiukas.gif
Kazkas nepakartojamo thumbup.gif atauga po 3 sav.,aisku cia individualu smile.gif nei beria, nei niezti, lygi, svelni odyte it aksomas smile.gif
Atsakyti
panos aciu uz nuomones 4u.gif
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Irmamama ,bet ui kaip skauda?ar brangu?
...........................................
turiu dar viena klausima,jei gauni vokiska pasa,ar tiesa kad atsisakant Lietuvos pilietybes,turi sumoketi Lietuvai nemaza pinigu suma?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2014 10 09, 12:15)
netikiu, kad tokios yra. kitaip neitu zmones naikint plaukus lazeriu ir nemoketu tokiu pinigu...

nepirktu, nebutu, isivesk i google enthaarungscreme ir ismes tau pilca arba veet plauku naikinimo kremus.
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 10 09, 16:19)

turiu dar viena klausima,jei gauni vokiska pasa,ar tiesa kad atsisakant  Lietuvos pilietybes,turi sumoketi Lietuvai nemaza pinigu suma?Aciu 4u.gif

nesu girdejusi nieko, manau, jeigu valstybei nieko neskolingas, tai nereikes nieko ir moketi
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 10 09, 17:19)
panos aciu uz nuomones 4u.gif
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Irmamama ,bet ui kaip skauda?ar brangu?
...........................................
turiu dar viena klausima,jei gauni vokiska pasa,ar tiesa kad atsisakant  Lietuvos pilietybes,turi sumoketi Lietuvai nemaza pinigu suma?Aciu 4u.gif

ax.gif zinai, kai reikia del to grozio, tai galima ir pakenteti, pirma karta skauda, nes plaukeliai kieti buna, nuo tu peiliuku..., bet paskui, jie atuga minksti, svelnus, tad ir procedura neskausminga thumbup.gif vieni juokai mirksiukas.gif
kainos ivairios, kaip kur... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2014 10 09, 15:49)
nesu girdejusi nieko, manau, jeigu valstybei nieko neskolingas, tai nereikes nieko ir moketi

gal kuri Kita dar atsakys,kuri girdejusi 4u.gif mano drauge istekejusi uz vokiecio,cia gyvena jau 20 metu ir ji norejo pries ar tai 5 metus pasa i vokiska pasikeisti ir jai pasake kad lietuvai turi sumoketi ar tai 1500 e berods,labai nustebau g.gif
..............................
Blümchen,as turejau omeny ne krema,o putas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2014 10 09, 16:54)

nu jo,galima...is kitos puses pakenti karta,bet nereikia kasdien terliotis smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip vyksta priemimas i mokyklas g.gif Man aktualu Bavarijos zemeje ax.gif mazoji eitu i I-ma klase, o dickis i VIII- ta!
Kokiu dok. reikia, vyktu testavimas? kada vyksta priemimas, kad nepaveluot rolleyes.gif na, visa info...mokslas mokomas, kokia apranga ir t.t.
Buciau dekinga, mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 10 09, 18:28)
gal kuri Kita dar atsakys,kuri girdejusi 4u.gif mano drauge istekejusi uz vokiecio,cia gyvena jau 20 metu ir ji norejo pries ar tai 5 metus pasa i vokiska pasikeisti ir jai pasake kad lietuvai turi sumoketi ar tai 1500 e berods,labai nustebau
neisivaizduoju didesne nesamones smile.gif netikek pirmais VBS papasakotais paistalais.

procedura su cukraus pasta tikrai neskausminga, na nebent stori plauka, ar tu labai jautri, pvz net antakius pesiojant skauda, tai tada jo gal ir skaudetu..
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 10 09, 18:28)
Blümchen,as turejau omeny ne krema,o putas 4u.gif

apie putas nieko nezinau, zinau tik rasierschaum, o tas yra naudojamas skutimuisi, o ne kokiam kitam nusiplaukavimui.
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2014 10 09, 18:41)
Mergaites, kaip vyksta priemimas i mokyklas g.gif Man aktualu Bavarijos zemeje ax.gif mazoji eitu i I-ma klase, o dickis i VIII- ta!
Kokiu dok. reikia, vyktu testavimas? kada vyksta priemimas, kad nepaveluot rolleyes.gif na, visa info...mokslas mokomas, kokia apranga ir t.t.
Buciau dekinga, mirksiukas.gif  4u.gif

http://www.schulferi...ern/bayern.html

cia gali pasiziureti kada mokyklines atostogos, per jas mokykloje nieko nerasi. Vadinas reikia pries atostogas prisistatyti. Atsikraustai, prisiregistruoji ir eini i artimiausia ar patinkama mokykla registruotis. Ten jau pasakys kaip toliau. Mokslas skaitosi nemokamas, bet daznai reikia knygu pirkti, visokiu kitokiu smulkiu islaidu buna ir aisku klases isvykos. Apranga normali, uniformu nera.
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2014 10 09, 20:22)

thumbup.gif Didelis ACIU aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 10 09, 17:45)
neisivaizduoju didesne nesamones smile.gif netikek pirmais VBS papasakotais paistalais.

procedura su cukraus pasta tikrai neskausminga, na nebent stori plauka, ar tu labai jautri, pvz net antakius pesiojant skauda, tai tada jo gal ir skaudetu..

nu ir as neisivaizuoju smile.gif bet ji taip sako,ji buvo parsisiuntusi,visas reikiamas uzpildyti pazymas 4u.gif o kas tie VBS-visi beispiel? smile.gif
...............................
antakiu pesiojimas ,man neskausmingas smile.gif

....................................

Irmamama,kai mes atvykom i bavarija,mano dukra kaip tik pradejo lankyti pirma klase,tai reikejo praeiti toki kaip U patikrinima,rega ,klausa ir t.t ir daugiau nieko 4u.gif kadangi vaikas buvo be vokieciu kalbos ziniu,tai gavo papildoma mokytoja,knygos nereikejo pirkti nei vienos,uniformu nereikejo,aisku reikejo mokykloje uzpildyti tam tikrus dokumentus,kaip ir visur kitur,bet nieko ypatingo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarete: 09 spalio 2014 - 19:58
VBS yra - viena boba sake smile.gif
Atsakyti